Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar benim bugün itibari ile 10 gün geçti kan değerim 1496.3 ama kese görünmedi neden acaba endişeliyim biraz...

Canım değerin süper artmış.Keseyi göremedim diye endişelenme.Allah inşallah kucağına almayı da nasip eder.10 günde karında şişlik oluyor mu yani eskiye göre bir değişiklik var mı?

Bu arada moralini yüksek tut kese hemen herkes de görünmeyebiliyor,bununla ilgili çok ileti okudum sitede sen içini ferah tut.

bilmiyorum canım yaa anlayamıyorum ....inş dediğin gibidir...mafoldumben

allahım ne olur çocuk hasretiyle yanan herkese
sana el açıpta yarabbim hayırlı bir evlat nasip et diyen herkese
en tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eyle
biz aciziz istemeyi dahi bilmiyoruz senden gelene razıyız
bizi evlat hasretiyle imtihan etme yarabbim
kaldıramayacağımız yükler verme bizleri asi kullarından eyleme yarabbim
en tez zmaanda burada olan arkadaşlarımın ve benimde yüzümüzü güldür
AMıN

Ne kadar içten ve ne kadar anlamlı dua etmişsin.İnşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder.Hepimizin yüzünü güldürür.Bize evlat hasreti çektirmez.

aysen_34 aminn canım amin
yüce rabbim şüphesiz sesimizi duyandır
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
BEN ACıZıM SEN YÜCESıN DEDıKÇE
YÜCE MEVLA VERıR SEN ıSTEDıKÇE(N.F.K)

kızlar 22 ekim adet günümdü ama hafif bir lekelenme gördüm. sonra bişey gelmedi.. 5 gün geçti hala tık yok. test yaptım negatif. hamile olma ihtimalim varmı sizce???

portakal_suyu beklemedeyim
ne hamileliğe dair ne de adetime dair hiç bir belirtim yok
her ay onca belirti yaşarken buay neler oluyooo
canım ya sadece gözlerimin altı hafif mor ve halkalı
ilk kez böle oldu
1 haftadır öyle
bir bilgin var mı
acaba hamilelik belirtisimi

lazzkizi cnm göz altı morluğunu hamileliğe bağlayamadım yani hiç öyle bir belirti duymamıştım,oluyorsa da ilk defa buradan öğreneceğim. :uhm:
Bunu pas geçelim.Ağrı-sızı,akıntı oluyor mu?

kızlar benim bugün itibari ile 10 gün geçti kan değerim 1496.3 ama kese görünmedi neden acaba endişeliyim biraz...

bence endişelenme canım iş yerinden arkadaşım 5 haftalıkken gitmişti geçen ay ama görünmemişti kese o7 haftalıkken görülmüştü içini ferah tut canım aman stres yok tamammı opuyorumnanaktan

bence endişelenme canım iş yerinden arkadaşım 5 haftalıkken gitmişti geçen ay ama görünmemişti kese doktoru 10 gün sonra gel demişti 7 haftalıkken görülmüştü kese içini ferah tut canım aman stres yok tamammı opuyorumnanaktan

bence endişelenme canım iş yerinden arkadaşım 5 haftalıkken gitmişti geçen ay ama görünmemişti kese doktoru 10 gün sonra gel demişti 7 haftalıkken görülmüştü kese içini ferah tut canım aman stres yok tamammı lmaz: opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

asoka hamileysen testte çıkardı canım.
adet olabilirsin her an...

doğru söylüyosun canım.. ama ben yinede 2, 3 gün sonra eğer adet olmazsam tekrar idrar testi yapıcam. uf ya kafam karışıyo benim böyle olunca. adet olsam rahatlayacam. olmayınca geriliyo insan. bu ay hiç kafama takmamıştım ben hamileliği, stres yapmadım ona rağmen adetim geçikti ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…