Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar kkulübümüz de sorun var kesin. çok geç açılıyo sayfalar böylede hiç olmuyo yaa
yazdıklarınızı takip edemiyorum

evet kızla ryazılar geç geliyor.bu arada eşim doktora gitti.hersey normalmiş. çok sevindim.

kızlar sorum var size. ben 6 aydır yumurtlama günlarimde az bir kan gelirdi.yumurtladığımı anlardım. bu ay gelmedi.acaba yumurtlamadımmı.ama inanılmaz bel ve kasık ağrım var. biraz kahve akıntıda gelmiş.ni ye böyle acaba bilen varmı yardımmmmm

kızlar ben sıkıldım çıkıyom iyi akşamlar....
yarın bu ste düzelir umarım. hiç bişey anlaşılmıyo böyle...

kızlar benim bugün itibari ile 10 gün geçti kan değerim 1496.3 ama kese görünmedi neden acaba endişeliyim biraz...
canım kesenin ikibin olması lazım en az 1500 öyle bile alınmıyomuş görüntü ben geçen pazartesi gittim 341 di bir hafta sonra gittim ancak gözüktü gözüktügü için test istemedi normal gözükmemesi üzülme iki üç gün sonra git mutlaka görürsün a.s.

bende varım ama kimseleri bulamıyorum bu aralar hamileyim diyemi ne istemiyomusunuz beni hamileler topigine mi gideyimmafoldumbenzaten çok duygusal bişey oldum basımda dönüp duruyo yakında kusmalarda baslar:bbo:

ama merak işteee. zaman geçmiyor kiii. oofff
canım derin derin nefes al baska bişeylerle ugras deki bebiş varsa bol bol sevincem buralara hamile oldugumu yazcam hatta bagırıcam :sm_cool:yoksada bidahaki ay İNŞALLAH rabbim herkese tattırsın anneligi hep dua ediyorum sizin için:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…