Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ecegün tatlım sende 1 kasımı bekliyon benim gibi
bende hiç belirti yok
sende durumlar nasıl
heyecan dorukta

ay canım bende yumurtlama günümden beri geçmeyen bir kasık ağrısı var.
şu 4 gündür falan o kadar çok iştahım açık ki, 1 kilo aldım bile.
yemek yedikten sonra midemde hafif hafi bir bulantı oluyor.
birde geceleri çok geç uyurdum şimdi ise en geç 1 de yatıyorum öğlenleri de 1 saat uyuyorum.
akıntım su gibi ama şu 2 gündür bir bakıyorum az bişi akmış, bi bakıyorum ki kupkuruyum.
canım benden bu kadar anlıyacağın bir boşluktayım psikolojik mi değil mi? sen anlat sende ne var yok :sm_confused:

ye bendeki sorun hala düzelmedi sayfalar çok geç açılıyo hala
ecegün bende dediğim gibi hiç belirti yok
her ay onca belirti yaşarken bu ay bir tuhafım kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim
bakalım hayırlısı az kaldı zaten

ya aslında dayanamıyorum hemen test yapasım geliyo. ama çıkmaz ki zaten. bile bile niye yapmak istiyorsam....:bbo:

bafo bizde 18 aydır adıyoruz artık bırak normal yolla olmayı anormal yollarla bile olmayacağını biliyoruz (azosperm ve micro tese ile de sperm bulunamadı) ama insan yine de ölmüyor bitmiyor. umut hep var küçücükte olsa umut oluyor. ve her ay o umut tekrar beliriyor. rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin en kısa zamanda

aslında ben buraya bi rüyadan sonra kayıt oldum daha önce takip ediyordum ama üye değildim. buradan insanlara hamilelik haberi verdiğimi gördüm rüyamda. bu bile bi umut oldu içimde

Hayırlısı kızlar hayırlısı hepımız ıcın.ezan okunuyo burda rabbım hepımızın gobişlerini bebeışle doldursun ınşallah.

ayın 2 sine kadar internete girme imkanı bulamayabilirim. hepinize şimdiden iyi bayramlar nice cumhuriyetli yıllara inşallah. o zamana kadar güzel güzel haberler gelmiş olur umarım. özellikle bafodan bi hareket bekliyorum. Allaha emanet olun. ben kaçar kızlar...:a015:

Hayırlısı kızlar hayırlısı hepımız ıcın.ezan okunuyo burda rabbım hepımızın gobişlerini bebeışle doldursun ınşallah.

amin canım amiiinnnnnn
bebişlerimiz geldiğinde bizi bırakıp gitmesinler inşaallah
ben geçen ay düşük yaşadım inan çok zor oluyor. hem fiziki olarak hemde manevi olarak çok sıkıntılı bi durum
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

canım test yapmak bizde alışkanlık oldu galiba her ay bir gün geçikme olsa da geçikme olmasa da hemen test yapıyorum bende kaydirigubbakcemile3

ay sorma ya nolcak bu halimiz. bu sabah zor tuttum kendimi. nasıl olsa çıkmayacak diye. ama pazartesi sabahı yapacağım kesin. tutmam lazım kendmi.

ay sorma ya nolcak bu halimiz. bu sabah zor tuttum kendimi. nasıl olsa çıkmayacak diye. ama pazartesi sabahı yapacağım kesin. tutmam lazım kendmi.

canım alışkanlık işte insan alışkanlıklardan vazgeçemiyor
ben hamile kalsam yine her ay bi test yaparım alışkanlık işte naparsın
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kesınlıkle haklısın biz daha o testlerı yapmadık sanırım bu ay olmazsa gıdeceğiz.
bitkisel kürleri denedin mi hiç? saracoğlunun sitesinde cok faydalı kurler var bir bak istersen zararı yok nasıl olsa

ecegun bende kendimi zor tutuyorum.dün yaptığım test banyoda duruyor,her girdiğimde bakıyorum.Vardı da ben mi göremedim diye silik çizgi arıyorum.Yarın bir deneme daha yapabilirim

kızlar benimde adetime 1 hafta kadı...ama 1haftadan daha uzun zamandır göğüslerim de irileşme uclarında ağrı elimle dokunamıyorum sanki iğne batıyo gibi oluyo.
karnımın alt kısmıda ağrıyo gibi sanki şişlik hissi var. benim belirtilerim bunlar bakalım adet günüme kadar deyişiklikler devam edicekmi merak ediyorum. bugünde açık beyaz renkte bi akıntı oldu.
ayaklarım ve ellerim üşüyo...hayırlısı olsun allahım. bu ay hepimizin yüzü gülsün inşallah
belirtilerimiz hamilelik ile ilgili olsun inşallah kızlarr:Saruboceq:

ilk hamileliğindeki belirtileri hatırlıyor musun? nasıldı

inşaallah canımmmm :Saruboceq:
ben artık belirtilere takmamaya çalışıyorum, ne olsa hamilelik belirtisi mi hamilemiyim diye heyecan yapıyorum sonra da üzülüyorum hayırlısı olsun

ecegun bende kendimi zor tutuyorum.dün yaptığım test banyoda duruyor,her girdiğimde bakıyorum.Vardı da ben mi göremedim diye silik çizgi arıyorum.Yarın bir deneme daha yapabilirim

yap canım testini. en azından için rahat eder. ben illaki pazar,pazartesiyi bekliyorum. (aslında zor bekliyorum da) ya sende var mı bir değişiklik. var ya azönce 6-7 parça ütü yaptım ama bitkin düstüm halsizlikten yaa. birde çok acıkıyorum yaaa biri beni durdursun yoksa dolabı da yiyeceğim kaydirigubbakcemile3

selam kizlar…

benden maalesef kötü haber. gece saat 3 te kalktim test yaptim dayanamadim… ama negativ ti :-(
bide bu sabah azicik kirmizilik geldi. yaaaa kizlar yaaa cok üzülüyoruuum. artik umut bir dahaki aya kaldi :-((((
benim bir sonraki tarihim 26 Kasim.

hayırlısı dilaracım...

kızlar belımdeki ağrı hiç geçemeden devam ediyor ve hala gelen giden yok

dunku teset ragmen umutlansım mı yaaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…