ecegün tatlım sende 1 kasımı bekliyon benim gibi
bende hiç belirti yok
sende durumlar nasıl
heyecan dorukta
canım ya senınde 1 haftan varmıs daha test te cıkmamamsı cok normal
senı o dakadr ıyı anlıyorum kıı 14 aydır artık sınırlerım yıprandı ve 30 yasın da bunalımı eklenınc gercekten cocgumuz normal yolla olmayacak gıbı dusunmeye baslıyorum
bende bu ay cok odaklandım.kendmı hamıle gıbı bıle hıssetteım ama bilmiyorumof ama işte kısmette olmayınca kenımızı yesek de bıtırsekte allahın yazdıgı oluyor sabırdan baka caremız yok mafoldumben
ya aslında dayanamıyorum hemen test yapasım geliyo. ama çıkmaz ki zaten. bile bile niye yapmak istiyorsam....:bbo:
Hayırlısı kızlar hayırlısı hepımız ıcın.ezan okunuyo burda rabbım hepımızın gobişlerini bebeışle doldursun ınşallah.
canım test yapmak bizde alışkanlık oldu galiba her ay bir gün geçikme olsa da geçikme olmasa da hemen test yapıyorum bende kaydirigubbakcemile3
ay sorma ya nolcak bu halimiz. bu sabah zor tuttum kendimi. nasıl olsa çıkmayacak diye. ama pazartesi sabahı yapacağım kesin. tutmam lazım kendmi.
bafo bizde 18 aydır adıyoruz artık bırak normal yolla olmayı anormal yollarla bile olmayacağını biliyoruz (azosperm ve micro tese ile de sperm bulunamadı) ama insan yine de ölmüyor bitmiyor. umut hep var küçücükte olsa umut oluyor. ve her ay o umut tekrar beliriyor. rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin en kısa zamanda
kızlar benimde adetime 1 hafta kadı...ama 1haftadan daha uzun zamandır göğüslerim de irileşme uclarında ağrı elimle dokunamıyorum sanki iğne batıyo gibi oluyo.
karnımın alt kısmıda ağrıyo gibi sanki şişlik hissi var. benim belirtilerim bunlar bakalım adet günüme kadar deyişiklikler devam edicekmi merak ediyorum. bugünde açık beyaz renkte bi akıntı oldu.
ayaklarım ve ellerim üşüyo...hayırlısı olsun allahım. bu ay hepimizin yüzü gülsün inşallah
belirtilerimiz hamilelik ile ilgili olsun inşallah kızlarr:Saruboceq:
kızlar benimde adetime 1 hafta kadı...ama 1haftadan daha uzun zamandır göğüslerim de irileşme uclarında ağrı elimle dokunamıyorum sanki iğne batıyo gibi oluyo.
karnımın alt kısmıda ağrıyo gibi sanki şişlik hissi var. benim belirtilerim bunlar bakalım adet günüme kadar deyişiklikler devam edicekmi merak ediyorum. bugünde açık beyaz renkte bi akıntı oldu.
ayaklarım ve ellerim üşüyo...hayırlısı olsun allahım. bu ay hepimizin yüzü gülsün inşallah
belirtilerimiz hamilelik ile ilgili olsun inşallah kızlarr:Saruboceq:
ecegun bende kendimi zor tutuyorum.dün yaptığım test banyoda duruyor,her girdiğimde bakıyorum.Vardı da ben mi göremedim diye silik çizgi arıyorum.Yarın bir deneme daha yapabilirim
selam kizlar…
benden maalesef kötü haber. gece saat 3 te kalktim test yaptim dayanamadim… ama negativ ti :-(
bide bu sabah azicik kirmizilik geldi. yaaaa kizlar yaaa cok üzülüyoruuum. artik umut bir dahaki aya kaldi :-((((
benim bir sonraki tarihim 26 Kasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?