Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Yaa kızlar bişey sorucam. Konu olarak açtım ama pek itibar edilmedi:tomato:

Bu ayki çalışmalara başladık eşimle.Ama spermler daha akışkan geldi bana bu kez. Eşimde herhangi bir sorun yok çünkü daha önce gebe kalmıştım. Yani bilmiyorum dönemsel bişey mi? Acaba neden böyle oldu ki?Sizde oldu mu hiç:uhm:

kızlar hepinize selam gününü bekleyen arkadaşlar inşallah gelmez kırmızılarınız yazılanları takip ediyoum özellikle birkaç kişinin yazmış olduğu hamilelik belirtisi ile tamame tutuyor ama ben bunu yazmak istemedim çünkü çok umutlanıyor insan ve çok da üzülüyor. özellikle akşamları ve gece ayakları üşüyenler kendisine dikkat etsin bir de başdönmesi yaşayanlar özellikle adet günü yada 1 gün öncesi başdönmeleri çok oluyor Allah bilir sonuçta tabi bizler ne desek boş ama belirtiler süper valla inşalaaaaahhhh isteyen herkesin bebişleri gelsin bu ay Allan gönlümüze göre versin :ecrin_bebek:

canım hiç dikkat etmedim ben öyle mi oluyor belki sana öyle geliyordur. birde ayıp olacak ama içine boş.. zaman zaten daha akışkan oluyor

meliscim ağzından bal damlıyor

melis-melis, bende çok açım doymuyorum bu da bir belirti mi? birde karnım çoooookkk şiş. eşim bile sen kilo mu aldın diyor sanki 3 aylıkmışım gibi. sende belirtilerini azıcık yazarmısın

canım hiç dikkat etmedim ben öyle mi oluyor belki sana öyle geliyordur. birde ayıp olacak ama içine boş.. zaman zaten daha akışkan oluyor

Böyle özel bişey sordum kusura bakmayın Burada herkes birbiriyle paylaşıyor aklındakileri ben de paylaşmak istedim.
Bilmiyorum bana mı öyle geldi?Meraklandım. Bir sorun mu var diye

Böyle özel bişey sordum kusura bakmayın Burada herkes birbiriyle paylaşıyor aklındakileri ben de paylaşmak istedim.
Bilmiyorum bana mı öyle geldi?Meraklandım. Bir sorun mu var diye

ya canım elbette herseyi paylasacağız danışacağız birbirimize. birde şu var. eğer 1 hafta gibi bir süre boşalmazsa daha çok oluyor. ama sık sık olunca akışkan oluyor ben böyle düsünüyorum. bak daha öncede hamile kalmıssın bence çok takma bu duruma. insallah en kısa zamanda da bebiş haberini alırız:Saruboceq:

benim belirtilerimde özelleikle ayaklarım akşamları ve gece yatarken çok üşüyordu bir de dikkatimi çeken şu olmuştu yüzükoyun uzanmıştım bilgisayarda bişeyler bakıyorum su içmek için kalktım ama oanki acıyı anlatamam size karnımın alt kısmı ve kasıklarıma doğru olan bölüm çok acıdı ve birkeç dakika sürdü birde adet günümden 1 gün önce başlayan baş dönmesi vardı ben adetim 2 gün geçtikten sonra yaptım testi özellikle karnın en alt kısmında ağrı batma acı ara ara kasıklarda da oluyorsa dikkatli olun derim eğer üşütmediyseniz yada başka bir şey yoksa muhtemelen hamilelik belirtisi olabilir.ecegun benim de karnımda şişkinlik vardı hala da devam ediyor nedeni ise adet görmediğimiz ve kanın vücuttan atılmamasıymış hadi bakalım kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallahopuyorumnanaktan

Sağol canım benim. Doğru olabilir dediğin ara vermiştik çünkü. Bakalım devamında düzelir inşallah. Benim yumurtlama günlerim bu günler zaten

melis-melis, benim kazıkta batma hissinden çok ağrı gibi bişi var. şöyle ki, sanki kasığıma biri parmağıyla bastırıyor gibi. bir sağımda bir solumda ara ara hissediyorum. benim ayaklarım zaten hep üşür o yüzden ona takılmıyorum. birde bugün bisküvi yiyeyim dedim burnuma bir anda çok kötü koktu ve hemen bıraktım bir tiksinti geldi.

slm kızlar ben geldimm.
benimde adetime 6 gün kaldı benimde göğüslerim şişti ve ağrı var, başkada bi belirti yok şimdilik.
bide ellerim ayaklarım hep çok üşüyo öyle akıntım falan yok...hamilelik belirtilerinde akıntı olması gerekmi illa? bide akşam üstleri çok uyku bastırıyo şu adet günüm bi gelsede herşey belli olsa
yaa.

kızlar biliyorsunuz idrar testi yapmıştım 2 tane silik çıkmıştı
sonra da kan testi yaptırdım 90.66 çıktı
ama 2 aczacı ve 1 doktor hamilelik yok demiş
bugün idrar testi yaptım yine aynı ama çizgi daha belirgin
1 saat kadar önce kan testi yaptırdım
17.15 gibi sonucu alıcam dua edin kızlar

azize ablacım hoşgeldin. valla bende aynı düsünüyorum şu günler geçsede hersey belli olsa. benimde biraz önce çok uykum geldi uyumamak için kalktım bilg. başına. ama yine de bir halsızlık var

Hamilesin bu belli bişey.Allah tamamına erdirir inşallah.Eczacı ne anlar ki ayrıca

ecegun hakkımızda hayırlısı olsun tatlım...
ben ilk hamileliğimde ki belirtileri unutmuşum yaa aradan çok uzun yıllar geçti tabi.
bu 6 gün geçmek bilmiyo yaa...sanki ilk hamilelik gibi heycanlıyım.

ecegun sağol canım hoşbuldum senin belirtilerde hamilelik belirtileine çok benziyor inş jhamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…