Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy hadi hayırlısı canım
hamilelik belirtileri gibi

canım bence değerin yüksek çıkacak hiç endişelenme hayırlısı olsun...

Hamilesin bu belli bişey.Allah tamamına erdirir inşallah.Eczacı ne anlar ki ayrıca

ben de anlamadım
annem gitmiş sormuş öyle demişler
üzülmüş o da kaç gündür testlere harcadığım para varya
bi de psikolojim de allak bullak oldu
düşünmeden edemiyorum
yarın kayınvalidemlere gidicez eşim tutturdu onlara da söyleyelim diye
emin olmak için test yaptırdım
işte pazar günü 90.66 çııkmıştı bakalım şimdi kaç çıkacak

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hepsi aynı :) ay hadi bakalım ala gelen giden yok yarında olmazsa o zaman yapıcam bır daha testkaydirigubbakcemile5

ecegun sağol canım hoşbuldum senin belirtilerde hamilelik belirtileine çok benziyor inş jhamilesindir..

ay ay ay inşalllaaahhhhh. rabbim inşalllahh hamileyimdir. canım senin en çok dikkatini çeken ne oldu belirti olarak. senin kasık ağrıların nasıldı? valla siz böyle dedikçe çok umutlanıyorum insallah allahım utandırmaz.

hadı allah yardımcın olsun hihoyyyt

Canım değerlerin onu gösteriyo zaten.Adetin geçti sanırım. Söylemek için acele etmeyin.Siz önce dolu dolu yaşayın sevincini sonra herkese duyurursunuz .Bu benim fikrim yani.

KATREM, sende içini rahat tut bak göreceksin değerlerin yüksek çıkacak ve hamile olduğunu duyuracaksın bizlere. sonuçları alır almaz bizede yaz olur mu? bu arada adetin kaç gün geçti? yada kaç gün geçince testte çıktı?

canım benimde kasıklarım ağrıdı ama en belirgin göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı..

ecegün canım anlattıkların güzel inşallah senin güzel haberini de alalım canım
tatlişoğlum sen nasılsın canım sen de keseciği göreceksin ayyy çok güzel ben de haftaya gidicem doktora :CüvCüv:epey araştırma yaptım nu doktor konusunda nihayet sonunda karar verdim hakkında çok güzel şeyler duyduğum bir doktor burda bir topicte bile hakkında güzel şeyler okumuştum iş yerinden arkadaşlar da tavsiye ettiler artık bakalım hayırlısıyla haftaya randevumu alınca gidicem canım sen de kseciği görünce yaz olur mu çok merak ediyorum yaaa

evet meliscim bende 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum acil bişey olmaz ise kese görünmedi diye endişelendim ama inş diğer gidişimde görünür hakkımızda hayırlısı olsun canım...

kızlar bugün benim adet günüm kırmızıları henüz görmedim ama bekliyorum bakalım....kısmet ...bebeğe çok umudum yok açıkcası..hayırlısı...kaydirigubbakcemile2

hadı allah yardımcın olsun hihoyyyt

amin canım çok sağol

Canım değerlerin onu gösteriyo zaten.Adetin geçti sanırım. Söylemek için acele etmeyin.Siz önce dolu dolu yaşayın sevincini sonra herkese duyurursunuz .Bu benim fikrim yani.

evet malesef önce ben annemle kız kardeşime söyledim
eşime emin olmadan söylemeyelim keşinleşsin diyorum
dinlemiyor illaa ki yarın erkenden gidelim söyleyelim diyor
evleneli 1.5 yıl oldu 1.5 yıldır istiyodu zaten
bu deneyişimizin 2. ayıydı

inşallah canım
adet tarihim pazar günüydü
pazar günü idrarda çıktı çizgilerden biri silikti
bugün 3. gün canım

katrem tebrikler canım
şimdi doya doya sevincini yaşayabilirsin
sağlıklı hamilelikler diliyorum
eee darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…