melis-melis, benim kazıkta batma hissinden çok ağrı gibi bişi var. şöyle ki, sanki kasığıma biri parmağıyla bastırıyor gibi. bir sağımda bir solumda ara ara hissediyorum. benim ayaklarım zaten hep üşür o yüzden ona takılmıyorum. birde bugün bisküvi yiyeyim dedim burnuma bir anda çok kötü koktu ve hemen bıraktım bir tiksinti geldi.
kızlar biliyorsunuz idrar testi yapmıştım 2 tane silik çıkmıştı
sonra da kan testi yaptırdım 90.66 çıktı
ama 2 aczacı ve 1 doktor hamilelik yok demiş
bugün idrar testi yaptım yine aynı ama çizgi daha belirgin
1 saat kadar önce kan testi yaptırdım
17.15 gibi sonucu alıcam dua edin kızlar
Hamilesin bu belli bişey.Allah tamamına erdirir inşallah.Eczacı ne anlar ki ayrıca
benim belirtilerimde özelleikle ayaklarım akşamları ve gece yatarken çok üşüyordu bir de dikkatimi çeken şu olmuştu yüzükoyun uzanmıştım bilgisayarda bişeyler bakıyorum su içmek için kalktım ama oanki acıyı anlatamam size karnımın alt kısmı ve kasıklarıma doğru olan bölüm çok acıdı ve birkeç dakika sürdü birde adet günümden 1 gün önce başlayan baş dönmesi vardı ben adetim 2 gün geçtikten sonra yaptım testi özellikle karnın en alt kısmında ağrı batma acı ara ara kasıklarda da oluyorsa dikkatli olun derim eğer üşütmediyseniz yada başka bir şey yoksa muhtemelen hamilelik belirtisi olabilir.ecegun benim de karnımda şişkinlik vardı hala da devam ediyor nedeni ise adet görmediğimiz ve kanın vücuttan atılmamasıymış hadi bakalım kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallahopuyorumnanaktan
ecegun sağol canım hoşbuldum senin belirtilerde hamilelik belirtileine çok benziyor inş jhamilesindir..
kızlar biliyorsunuz idrar testi yapmıştım 2 tane silik çıkmıştı
sonra da kan testi yaptırdım 90.66 çıktı
ama 2 aczacı ve 1 doktor hamilelik yok demiş
bugün idrar testi yaptım yine aynı ama çizgi daha belirgin
1 saat kadar önce kan testi yaptırdım
17.15 gibi sonucu alıcam dua edin kızlar
ben de anlamadım
annem gitmiş sormuş öyle demişler
üzülmüş o da kaç gündür testlere harcadığım para varya
bi de psikolojim de allak bullak oldu
düşünmeden edemiyorum
yarın kayınvalidemlere gidicez eşim tutturdu onlara da söyleyelim diye
emin olmak için test yaptırdım
işte pazar günü 90.66 çııkmıştı bakalım şimdi kaç çıkacak
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hepsi aynı :) ay hadi bakalım ala gelen giden yok yarında olmazsa o zaman yapıcam bır daha testkaydirigubbakcemile5
ay ay ay inşalllaaahhhhh. rabbim inşalllahh hamileyimdir. canım senin en çok dikkatini çeken ne oldu belirti olarak. senin kasık ağrıların nasıldı? valla siz böyle dedikçe çok umutlanıyorum insallah allahım utandırmaz.
evet meliscim bende 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum acil bişey olmaz ise kese görünmedi diye endişelendim ama inş diğer gidişimde görünür hakkımızda hayırlısı olsun canım...
hadı allah yardımcın olsun hihoyyyt
Canım değerlerin onu gösteriyo zaten.Adetin geçti sanırım. Söylemek için acele etmeyin.Siz önce dolu dolu yaşayın sevincini sonra herkese duyurursunuz .Bu benim fikrim yani.
KATREM, sende içini rahat tut bak göreceksin değerlerin yüksek çıkacak ve hamile olduğunu duyuracaksın bizlere. sonuçları alır almaz bizede yaz olur mu? bu arada adetin kaç gün geçti? yada kaç gün geçince testte çıktı?
sonucum 276 çıkmış:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?