Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

az önce erken gebelik testi yaptım ama negatif... olsa çıkardı dimi? bugünü saymazsak kaldı 2 gün. tabi yarına hasta olmazsam. çünkü çok ama çoooookkkkk adet sancım vaaaaaarrrrr

hem kasıklarım ağrıyor,hem adet sancım var. akıntımda var,normalda şu zamanlarda kuru olurdum. offf aklım karışık :bbo:

beni listeden sil azize çünkü adet geldi hamilelik hayalmiş. kociş de yok. bekle ki gelsin. herkese selam ederim güzel gebelikler dilerim. bir de bafoo inşallah hamilesindir. yap şu testii.

canım ınsallah haberlerı burdan paylaşacapım

ama sen nereye hemen neden umudurnu kaybedıorsun bak ben tam 14 aydır denemeye devam edıyorum

slm kızlar nasılsınız...
ecegün canını sıkma ve bekle tatlım inşallah güzel haberler vericen,belirtiler çok benzer o yüzden belli olmaz bence..
bafo cum adetlerin nasıldır,gecikme yaşarmısın normalde?inşallah bebişin seninledir.seni çok iyi anlıyorum bende 13 aydır bekliyorum çünkü.valla ben birgün geçse tamam diycem hiç şaşmaz benimki çünkü((

yaa bu sitenin teknik ekibi napıyor ya kaç gündür anlamadım gitti.bu kadar çok kullanılan bir sitede bu kadar uzun süren bir sorun olurmu pes doğrusu....

bundan 6 once stresten 15 gun gecmıstı ılacla regl olmustum tam 6 ay bıyunca ılk defa bu ay tam 28.gun reg olup duzene gırdı bundan once 32 31 30 29 dıye gerıye geldı ve artık 28 de devam etmesı gerekıyordu o yuzden cok umudum var ama bılmıyorum

ayrıca 13 benım ugurlu rakamım.ona da ınanıyorum eger hamıleysem 13.ayda hamıle kalmıs olacagım ve topıkımızın 13.annesı :) :kedi:

ama hersey kısmet tabı ....

slm arkadaşlar ben 30 günde bi radet görüyorum 24. günümde test yaptırdım negatif çıktı dr. sol yumurtalığında 4.1 cm lik kist var dedi gebelik kisti olabilirmiş yerleşme geç olduysa ondan negatif çıkmıştır dedi böyle bi durumla karşılaşan varmı lütfen yardımcı olun

meraba arkadaslarr....moralımm cok bozukk...bebegımı kaybettımmm..hamıle oldugumu ogrendıgımın ertesı gunu sancı we kanamayla acıle gıttım...bebegım dıs gebelıkmısss...amelyatla aldılarrr..benı sılınn artık lıstedenn...yenı yenı toparlandım we nete gırdım.. iigecelerrr

CAnim buyuk gecmis olsun.Insallah diger hamileligin saglikla gecer; bebegine kavusursn...
:Saruboceq:

slm kizlar benide araniza eklermisiniz.16 ekimde regl oldu bu ilk ayimiz bidahaki reglim 13 kasim.ama insallah ozamana dek hamile olurum.herk

günaydın kızlarr..
site çok kötüydü yaa dün falan hiç giremedim benn..
bide özel mesajım vardı bir tane o da silinmiş kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…