Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy özgecim ilahi yaa...
bide paketmi yapıyım çişli şeyikaydirigubbakcemile3

ayy özgecim ilahi yaa...
bide paketmi yapıyım çişli şeyikaydirigubbakcemile3

hahahahahahaha ay azize çok güldürdün beni yaaaa :roflol: :roflol:
çişli şeyi demiş :roflol: :roflol:

e adama güsel bir sürpriz yap o zaman.. bebek resmi çiz karnına, karnını aç falan heheheh ne biliiimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bide kız olursa adı ceren olsun, eren-ceren :jeyyar: benim ikinci adım ceren :jeyyar:

azizecimmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr canım benimmmmmmmmmmm...çok sevindim senin adına,sağlıcakla kucağına almak nasip olsun...ne kadar şanslısın ikinci kez bu mutluluğu yaşıyacaksınn...darısı başımıza...:))

azize senden destek aldım benimde adetim 4 kasım bi test yapım dedim 2. çizgi silik çok ama bişey var mıdır kızlar şaşkınım

masal800 var canım tebrikler.benimde çok hafif çizgi var.
ama bakınca görüyorum.

benim testte ucuz teslerden yanlış olmasın benim hiç belirtim yok sadece akşamları çok üşüyorum

valla kızlar ben geçengünki silik çizgi hüsranlarından sonra pek güvenmiyorum ama,inşallah sizinkiler doğrudur...

canım çok sevindimmmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
darısı tüm bebek isteyenlerin başına olsun :1hug:

canım senin kaç gün varken silik çıktı

benim değilde canım,burda test yapan iki arkadaş vardı ikisininde silik çıktı,ama sonra kanda baktırınca negatifti,hepimiz çok üzüldük.o yüzden ben inanmıyorum artık.
benim doktorumda mutlaka kan testi diyor sağlıklı sonuç için..bence sizde yaptırın bir an önce kanda geçmedende çıkıyor..hayırlısı olsun canım..tabii aynı olucak diye bişey yok sizi üzmek istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…