Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

özgecim çok sevindim ben daha keseyi göremedim sanırım bi kaç gün sonra görülecek ne mutlu sana çok sevindim canım..

ben o sitede biraz denedim ama beceremedim canım bir daha deneyeyim...

sağol canım darısı başına inşallah..
bak üstte bir link verdim, nasıl yapılacağını da anlatıyor, ona da bakabilirsin.

kızlar kocamı yolladım test almaya inşallah açık eczane bulabilir yapar yapmaz haber vercem ben de kasımın ikisini bekliyordum ama azize den dolayı heyecanlandım. dua edin kızlar ne olur

BAFO,, haberlerini bekliyoruzzz hadi ama heyecanlandık. ben hergün yapıyorum testimi ama yooookkkk :sm_confused:

bu arada baktım ama göremedim bafo test yaptın mı

hadı canım hayırlısı olsun... ben daha işteyim akşam alıcam
haberleşiriz

(-) görmeyi hiç istemiyorum ama bilmiyorum offffffffff

canım inş.seninde hemen cıkar dua ediyorum hepimiz için :Saruboceq:

azizecim sağol canım desteğin için bende adet günümde bi yapayım yine

Azize tebrik ederim canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

ecegun ben adet oldum. hala listede miyim, azize silmeyi unutmuştur.. :)

Kızlar merhaba; nasılsınız bakalım. Listede son girdiğimden beri yeni hamile yok henüz.
Günlerdir giremedim siteye. ışyerimde filtre koydular siteye ama ben evde de bağlanamıyordum. Sitede bir sorun var mıydı yoksa benim ayarlarımda mı bir sorun var?
Bu arada adet günüm 2 gün filan geçti ama korkuyorum test yapmaya; sanırım psikolojik olarak geciktirdim; çünkü, hiç belirtim yok, zerre kadar bile. Hem de hasta olacak gibiyim.

Aaa şimdi farkettim azize hamile misin? Tebrik ederim. Ben sadece listeye bakmıştım, görmemişim nickinin altındaki yazıyı. Tebrik ederim. Gene de bırakma ama bu başlığı. :)))

kızlar benimde adete 4 günüm var 2.çizgi silik çıktı ama inanamıyom olmayabilirmişte bi yandanda üzüldüm çok

canım hamile değilsem çok üzülücemde onun için sağol canım inşş darısı isteyen herkesin başına

canım hamile değilsem çok üzülücemde onun için sağol canım inşş darısı isteyen herkesin başına

İnşallah, ben de üzülmekten korktuğum için 2 gün geçtiği halde test yapmıyorum. Öyle bekliyorum şaşkın gibi. Ama hamile gibi hissetmiyorum hiç. Hasta olacağım ama olamadıkça da içten içe hevesleniyorum. Ne tuhaf iş ya? :))) Beklediğin birşey var ama daha kolay ve sağlıklı olması için aslında çok beklememiz lazım. :)))

kızlar biraz önce test yaptım. hamileyim:CüvCüv:
ikinci çizgiyi gördüm. günüme 4 gün var ama çıktı işte çok heycanlıyım.
Ayyy gerçekten çok sevindim, heyecanlandın bir dea.s.
Çok tebrik ederim .Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ..... Bu arada kasım ayında ilk hamilenin sen olacağını hisseden arkadaşlar ,yanılmamış .
Arkandan da biz geliriz artk allahın izniyle

ecegün bende beklemedeyim senin gibi
dün bi test yapayım dedim negatif çıktı
umutla bekliyorum bu atda olmazsa 15 ay olacak artık çooook yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…