Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

silikte olsa çizgi varsa hamilesin ben bunu biliyorum.
hiçbirzaman net çizgi çıkmaz zaten.ilk hamilelik tede böyle gördüm.
hemde 5 gün geçmişti ve yine silik çizgi vardı.

Kızlar merhaha bir şey soracağım, benim adetime normalde daha 1 hafta var.Bugüne kadar hep düzenli oldum.2 gündür içimden bir şey çekiyorlar sanki, ağrı desen tam ağrı değil.Rahmimi ve yumurtalıklarımı hissediyorum öyle diyeyim.Geceleri çok artıyor ve 2 gündür düzgün uyku uyuyamıyorum.Ben bu ay hamilelik beklemiyorum aslında çünkü SAT 9 Ekimdi.17sinde korunmadan oldu, diğer zamanlarda korunduk.17si bazı hesaplama sitelerine göre yumurtlama zamanının ilk günü, ama benim bildiğim SATa 2 hafta eklemek gerekiyor ovülasyon zamanı için ,çünkü adetlerimin döngüsü 28 gün.Gögüslerim de bir acıyor bir acımıyor.Herhalde reglim erken olacak ama kafam karıştı.Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?:1shok:

azize yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım bende hemen test alıp yapmak istiyorum. kasımın ikisi ama bekleyemeyeceğim en geç yarın yapmış olurum testi.

silikte olsa çizgi varsa hamilesin ben bunu biliyorum.
hiçbirzaman net çizgi çıkmaz zaten.ilk hamilelik tede böyle gördüm.
hemde 5 gün geçmişti ve yine silik çizgi vardı.

bende öyle biliyorum tatlım,burdada hep konuşuyoruz ama geçen arkadaşların başına geldi ya ona istinaden söyledim..senin adına çok sevindim,tekrar hayırlısı olsunn...

samsak yap bencede benim çıktı valla 3 gün var adetime kasımın 3 bekliyodum.
ama varsa çıkıyo allahın izniyle.

döllenme gününe de göredir kızlar yaa. adetine birkaç gün kalanlar testte bugün çıkmazsa üzülmesinler hemen, adet gününde fln tekrar yapsınlar

kızlar biraz önce test yaptım. hamileyim:CüvCüv:
ikinci çizgiyi gördüm. günüme 4 gün var ama çıktı işte çok heycanlıyım.

canım tebrik ederim seni allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin....çok sevindim tatlım darısı bizlerin başına inşallah.bize dua etmeyi unutma sakın...

bende erken döllenme oldu sanırım ki idrarda bile 3gün öncesinden çıktı.

azizecim haberi şimdi gördüm çok sevindim zaten inş bu ay kalacağını biliyordum. bende adetimden 3 gün önce öğrenmiştim canım ayyy ne güzel ya çoğalıyor hamişlerimiz....

sağol tatlişoğlum...ben hala inanamıyorum 3 günsonra tekrar test yapıcam.
sende yapmışmıydın canım?

kızlar bu arada Allahıma çok çok şükür Çarşamba pıtpıtları duydum.. siz de bir an önce duyun insallah..

azizecim tebrikler cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah arkandan bizde geliriz inşallah bir gün vardı aramızda dua et bizim içinde cnm..

azizecim tebrik ederim çok çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.alkisalkisalkis

kızlar bu arada Allahıma çok çok şükür Çarşamba pıtpıtları duydum.. siz de bir an önce duyun insallah..

özgecim çok sevindim ben daha keseyi göremedim sanırım bi kaç gün sonra görülecek ne mutlu sana çok sevindim canım..

ben o sitede biraz denedim ama beceremedim canım bir daha deneyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…