dün adet olmak gerekiyordu olmadım. halada olacakmışım gibi değil. akıntılarım devam ediyor. sabahta mide bulantısı ile uyandım test yapsammı yoksa bugünde beklimmi? CADIARZU
valla ağzından bal damlıyo:)hadi inşallah. gerçekten çok heyecanlıyım cumartesi test yaptım çıkmadı ama ben yine de umutluyum. çünkü her ay benim adetim çok sancılı olur ve adet belirtilerim çok fazladır ama buay kasıkta ağrı var sadece ama adet sancısı gibi değil batma tarzında.
dün adet olmak gerekiyordu olmadım. halada olacakmışım gibi değil. akıntılarım devam ediyor. sabahta mide bulantısı ile uyandım test yapsammı yoksa bugünde beklimmi? CADIARZU
günaydın kızlar güzel haftaya inş hamiş haberleri ile başlar böyle devam ederiz...
günaydıınn canıımmm..
sana takvim yapim mi
amiiiinnnnnnnnn :Saruboceq:günaydın kızlar güzel haftaya inş hamiş haberleri ile başlar böyle devam ederiz...
evet canım çok sevinirim ...kaydirigubbakcemile2
amiiiinnnnnnnnn :Saruboceq:
günaydın canımmmmm, nasılsın opuyorumnanaktan
günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın bakalım..?kaydirigubbakcemile5
çok şükür iyiym canım bende.gün sayıyorum işte her ay olduğu gibi
cuma gününe doktor randevu verdi BHCG yapılacak bakalım inşaallah pozitif çıkar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım cuma günü adet tarihinmi?
güsel olmuş muu,, istersen renkleri değştirebilirim istediğin renkleri söylerseenn..
arka fon rengi ve yazı rengi değişebiliyor
evet canım inşaallah bu ay olumlu sonuçlanır :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?