canım ellerine sağlık çok teşekkür ederim çok güzel olmuşşşşş ....Şeniz
Günaydin arkadaslar . nasilsiniz? Ben cok iyiyim test yaptim sbah erkenden ve ikinci cizgi cok net görünüyor. adetime nerdeyse bir hafta var daha. birazdan randevu alip doktoruma gidicem.
dün adet olmak gerekiyordu olmadım. halada olacakmışım gibi değil. akıntılarım devam ediyor. sabahta mide bulantısı ile uyandım test yapsammı yoksa bugünde beklimmi? CADIARZU
slm kızlal nasılsınız?
Günaydin arkadaslar . nasilsiniz? Ben cok iyiyim test yaptim sbah erkenden ve ikinci cizgi cok net görünüyor. adetime nerdeyse bir hafta var daha. birazdan randevu alip doktoruma gidicem.
günaydın azizeciimm.. nasılsın nasıl bebiş :)
takvimi yanlış yapmışsın canımcım ya 44 haftalık gözüküyor senin bebiş şu anda delikafadulden
onu yaparken after yazan yere tıklaman gerekiyor :1hug:
günaydın azizeciimm.. nasılsın nasıl bebiş :)
takvimi yanlış yapmışsın canımcım ya 44 haftalık gözüküyor senin bebiş şu anda delikafadulden
onu yaparken after yazan yere tıklaman gerekiyor :1hug:
ya evet tatlım olmadı beceremedim...onuda eşim yaptı vallakaydirigubbakcemile3
tatlışa yapmışsın banada yaparmısın canım?bunu silip.
tamam linki yollarım sana canım..
bana son adet tarihini bir de beklenen doğum tarihini yolla bebişin canım
tamam linki yollarım sana canım..
bana son adet tarihini bir de beklenen doğum tarihini yolla bebişin canım
azizecim ben sana aynısını düzeltip göndereyim mi..
yolla bana son adet tarihini bir de bebişin beklenen doğum tarihini :1hug:
canım bişey sorucam takvimi yaparken sat ı mı yazıyosun yoksa yumurtlama tarihini mi ben sat ı yazınca bebiş 2 hafta önde mi gidiyo kafam karıştı delikafadulden
son adet 4 ekim.bebekte haziran sonu 2010 da beklenen doğum.oldumu canım.
sat ı yazıyorsun canım..
gebeliğin tüm hesaplarda sat tarihinden itibaren hesaplanıyor.
yumurtlama günü tam net olarak bilinemediğinden, adet tarihi kesin oldugundan herkeste gebeliğin ilk günü olarak o tarih alınır.. gebelik de 40 hafta sayılır..
evet o nedenle önden gidiyor gibi oluyor ama herkeste öyle :)
son adet 4 ekim.bebekte haziran sonu 2010 da beklenen doğum.oldumu canım.
sat ı yazıyorsun canım..
gebeliğin tüm hesaplarda sat tarihinden itibaren hesaplanıyor.
yumurtlama günü tam net olarak bilinemediğinden, adet tarihi kesin oldugundan herkeste gebeliğin ilk günü olarak o tarih alınır.. gebelik de 40 hafta sayılır..
evet o nedenle önden gidiyor gibi oluyor ama herkeste öyle :)
bu arada bugün benim adet günüm ama şuan itibari ile gelen giden yok akıntım hala devam ediyor. sol kasığımdaki ağrıda. inşallah tüm bunların nedeni hamile olmamdır.
canım ya çok sordum ama takvimde benim ay olarak gidiyor hafta hafta göstermesi için ne yapmam lazım CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?