Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Günaydin arkadaslar . nasilsiniz? Ben cok iyiyim test yaptim sbah erkenden ve ikinci cizgi cok net görünüyor. adetime nerdeyse bir hafta var daha. birazdan randevu alip doktoruma gidicem.

canim tebrik ederim. Rabbim saglikli bir sekilde kucaga almayi nasip eder insallah

dün adet olmak gerekiyordu olmadım. halada olacakmışım gibi değil. akıntılarım devam ediyor. sabahta mide bulantısı ile uyandım test yapsammı yoksa bugünde beklimmi? CADIARZU

yap kiizzz yap testini sende bir gün gecmis cikar eger varsa birsey... insallah bebisin seninledir...

Kizlar ya bisi soracam… Su yumurta catlatma ignesi adet basladiktan ne zaman sora vurulur????

slm kızlal nasılsınız?

günaydın azizeciimm.. nasılsın nasıl bebiş :)

takvimi yanlış yapmışsın canımcım ya 44 haftalık gözüküyor senin bebiş şu anda delikafadulden

onu yaparken after yazan yere tıklaman gerekiyor :1hug:

tebrikler canım...allah tamamına erdirsin.ben daha gitmedim dr.adetim bi geçsin 1hafta falan ozaman gidicem kısmetse.
Günaydin arkadaslar . nasilsiniz? Ben cok iyiyim test yaptim sbah erkenden ve ikinci cizgi cok net görünüyor. adetime nerdeyse bir hafta var daha. birazdan randevu alip doktoruma gidicem.

ya evet tatlım olmadı beceremedim...onuda eşim yaptı vallakaydirigubbakcemile3
tatlışa yapmışsın banada yaparmısın canım?bunu silip.

azizecim ben sana aynısını düzeltip göndereyim mi..
yolla bana son adet tarihini bir de bebişin beklenen doğum tarihini :1hug:

ya evet tatlım olmadı beceremedim...onuda eşim yaptı vallakaydirigubbakcemile3
tatlışa yapmışsın banada yaparmısın canım?bunu silip.

tamam linki yollarım sana canım..
bana son adet tarihini bir de beklenen doğum tarihini yolla bebişin canım

bebişkom88 canım çoookkk tebrik ederim seni Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım zemuszemus

tamam linki yollarım sana canım..
bana son adet tarihini bir de beklenen doğum tarihini yolla bebişin canım

canım bişey sorucam takvimi yaparken sat ı mı yazıyosun yoksa yumurtlama tarihini mi ben sat ı yazınca bebiş 2 hafta önde mi gidiyo kafam karıştı delikafadulden

canım bişey sorucam takvimi yaparken sat ı mı yazıyosun yoksa yumurtlama tarihini mi ben sat ı yazınca bebiş 2 hafta önde mi gidiyo kafam karıştı delikafadulden

sat ı yazıyorsun canım..
gebeliğin tüm hesaplarda sat tarihinden itibaren hesaplanıyor.
yumurtlama günü tam net olarak bilinemediğinden, adet tarihi kesin oldugundan herkeste gebeliğin ilk günü olarak o tarih alınır.. gebelik de 40 hafta sayılır..
evet o nedenle önden gidiyor gibi oluyor ama herkeste öyle :)

sağol canıım o zaman ben de değiştireyim. Anladım normalde 38 hafta ama sattan sayınca 40 hafta oluyo sağol canım e öğrenecez yavaş yavaş opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

canım ya çok sordum ama takvimde benim ay olarak gidiyor hafta hafta göstermesi için ne yapmam lazım CADIARZU

canım ya çok sordum ama takvimde benim ay olarak gidiyor hafta hafta göstermesi için ne yapmam lazım CADIARZU

canım bunu yaptıktan sonra, en son tarihleri fln yazdığın yerde "in weeks" yazan bir yer var, onun yanındaki minik kareye tik atman gerekiyodu sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…