kızlar size üzücü bir haberim var. dün yaptığım testte çok silik bir pozitif çıktı demistim ya. bugün 2 test yaptım biri sabaha karşı,biri az önce. malesef ikiside negatifi gösteriyor. demekki test hatalıymıs yada ne bileyim neden öyle çıkmıştı ki.. ooofffffff.
çok moralim bozuldu,yıkıldım resmen
bianka belirtiler aynı adet olcakmışsın gibi zaten bekle balkalım inşş olurr.
günaydınnn kıslaaarrrrr hihoyyyt
günaydın özgecim nasılsınopuyorumnanaktan
Günaydin arkadaslar . nasilsiniz? Ben cok iyiyim test yaptim sbah erkenden ve ikinci cizgi cok net görünüyor. adetime nerdeyse bir hafta var daha. birazdan randevu alip doktoruma gidicem.
hayırlı sabahlar arkadaşlar
gününüz hayırlı, bereketli ve güzel geçer inşaallah opuyorumnanaktan
sema günaydın
bi topicte soğan kürü yaptığını okudum nasıl faydası oldumu
günaydın kızlaaaaarrrr hihoyyyt
evet canım 10 gün içtim düşük yapmıştım düşük sonrasında doktor bu ay ilaç filan vermiyorum deyince aklıma geldi bi yapayım bakalım dedim ve faydası oldu çok şükür
dua ile hazırladım dua ile içtim. Rabbim şifa verecekse eğer ilaçla da verir, soğan suyuyla da verir.inancını kaybetmemek en önemlisi
myomlarım ve kistlerim vardı. hatta bi myom sağ yumurtalığa yapışık ve 7 cm boyutunda artık ur olma sınırındaydı sağ yumurtalık alınacaktı o kadar ilaç kullandım ayrılmadı. bu kürden sonra küçük myomlar kistler temizlendi. büyük myomda yumurtalıktan ayrıldı
çok mutlu oldum. inşaallah sizlerde faydasını görürsünüz :Saruboceq:
Günaydin arkadaslar . nasilsiniz? Ben cok iyiyim test yaptim sbah erkenden ve ikinci cizgi cok net görünüyor. adetime nerdeyse bir hafta var daha. birazdan randevu alip doktoruma gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?