Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canim yaa cok üzüldüm. o test te bence hata yok. anladigim kadariyla sen o testi yaptin negativ ti ve bi kac saat sonra yine baktiginda silik cizgi gördün. testlerin üstünde hep yazar. 10 dakka sonra hicbir gecerliligi kalmaz diye. üzülme lütfen

arkadaslar aslinda öyle okuyorumda yorumlarinizi. bazilari gercekten cok taakiyorlar kafaya. hic baska sey düsünmüyorlar. test arkasina test yapiyorlar. kafaniz rahat olmasi lazim.

aslinda yumurtlama zamanlarinda tatile cikmak lazim.... :lepi: :lepi: :dance: :dance:

masal canim benim seni de tebrik ederim. Rabbim saglikli bir sekilde kucaga almayi nasip eder insallah

Günaydin arkadaslar . nasilsiniz? Ben cok iyiyim test yaptim sbah erkenden ve ikinci cizgi cok net görünüyor. adetime nerdeyse bir hafta var daha. birazdan randevu alip doktoruma gidicem.

Günaydin arkadaslar . nasilsiniz? Ben cok iyiyim test yaptim sbah erkenden ve ikinci cizgi cok net görünüyor. adetime nerdeyse bir hafta var daha. birazdan randevu alip doktoruma gidicem.

Çok güzell gözünaydın cnmm..zemuszemus
Tebrik ediyorumm...
Darısı başımıza inş...:Saruboceq:

sema günaydın
bi topicte soğan kürü yaptığını okudum nasıl faydası oldumu

evet canım 10 gün içtim düşük yapmıştım düşük sonrasında doktor bu ay ilaç filan vermiyorum deyince aklıma geldi bi yapayım bakalım dedim ve faydası oldu çok şükür
dua ile hazırladım dua ile içtim. Rabbim şifa verecekse eğer ilaçla da verir, soğan suyuyla da verir.inancını kaybetmemek en önemlisi
myomlarım ve kistlerim vardı. hatta bi myom sağ yumurtalığa yapışık ve 7 cm boyutunda artık ur olma sınırındaydı sağ yumurtalık alınacaktı o kadar ilaç kullandım ayrılmadı. bu kürden sonra küçük myomlar kistler temizlendi. büyük myomda yumurtalıktan ayrıldı
çok mutlu oldum. inşaallah sizlerde faydasını görürsünüz :Saruboceq:

tatlım bende kürü yapıyorum öyle kistim filan yok pkoluyum ama iltihap filan varsa söksün istedim işe yarıyor gibi akıntım değişti rengi filan içimin temizlendiğini hissediyorum inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…