Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Arkadaslar cevap veren yokmu???? aranizda yaptiran varmi bilmiyorum ama… Su yumurta catlatma ignesi adet basladiktan ne zaman sora vurulur????

meliscim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doktora ne zaman gideceksin?

iyi gidiyor canım sağolasın geçen gün randevu aldım ama arkadaşlarım şimdi gitmemin pek gerekli olmadığını henüz kesenin de belki görülemeyeceğini söylediler bir de alttan muayene istemediğim için 1-2 hafta ertelemeye karar verdim. O zaman karnımdan ultrasonla bakıldığında görülebilir diye düşünüyorum. O yüzden arada da şimdi mi gitsem, beklesemmi biraz daha diye delikafadulden

cevaplariniz icin teskler canlarim
bugün doktor randevum varda. doktora soracam bana catlatma ignesini vursun… tabii gec olmadiysa. bugün adetimin 5 inci günü...

canım neden alttan muayene istemiyorsun.. ilk haftalarda öylesi daha iyi oysa ki.. herşeyi daha net görebiliyor doktor..
karından görmeye başladığında bile, karnımızdaki şu malum geçmeyen gaz engel oluyor kalp atışını bile görmesine..
alttan hem kesenin düzgünlüğünü, hem bebişin içerde olup olmadığını görebiliyor..
benim doktorum 5+2 de keseyi ekranda büyütüp içerde bebeği bile gördü :)
birçok endişen kalkıyor o zaman ortadan, boş gebelik vs. fln gibi..

ben o şekilde muayeneden dolayı biraz tedirginlik duydum açıkçası daha önce bu şekilde muayene olmamıştım :kedi: benim sat tarihi 22 eylül canım muayeneye gitmek için uygun bir zaman mı sence ne dersin beklememe gerek yok mu opuyorumnanaktan

dilara çatlama iğnesi klomen yada benzeri ilaçlarla yumurtalıklar uyarıldıktan sonra yada ilaçsızda mümkün doktor vajinal usg ile bakıp yumurtaları ölçğüyor yeterli büyüklüğe ulaşmışsa vuruluyor
iğneden 36 sonra yumurta çatlıyor başka sormak istediğin b,şey varsa yardım cı olmaya çalışayım

7 haftalık hamişim canım ben evet.. birçok kişi de hamiş kaldı bu topicden..
darısı başına inşallah..

amin canım inşalah glsin artık bebiş ayrıca senin ve diğer tüm arkdaşlar için çok sevindim inşallh hayırlısıyla bebişinizi de kucağınıza alırsınız canım inşallah bu ay bizlerde beklenen haberi alırız ama pek umudum yok dun evde test yaptım sonuç tek çizgi çıktı şu ana kadr hiçbir belirti de yok kızlar ya senağlama

canım valla hiç korkma, sonuçta herşey bebişin için..
orada keseyi görebilmenin heyecanı var, orahatsızlık hiç aklına bile gelmiyor korkma.. :kedi:

5+6 olmuşsun seenn.. bak düşün ban 6+2 de, alttan muayeneyle kalp atışlarını bile görüp duydum bebeğimin..
bence git canım biran önce..
ama aslında madem bu kadar beklemişsin, bari tam 6 haftalık olsun öyle git, kalp atışı bile çıkar aradan belki :dance:
perşembe günü fln git bence canım

slm kızlar bişi sorucam benim adet tarihim 6kasım ama dün sabah test yaptım negatif olsa çıkardı dimi bazı arkadaşlarım erken yapmışın dedi çok kötüyüm çok ağladım 5 aydır olmuyo son ayımız eşim askere gidiyormafoldumben

bu arada hiç bi belirti yok karnmın üstüne rahatça yatıyorum bi tek adet belirtisi olarak bel ağrısı var ama yatmaktanda olabılır bilmiyorum offf

canım benim ne güzel inşallah ben de duyarım çok merak ediyorum gideyim ben biran önce opuyorumnanaktan :CüvCüv:

hayır canım ya 4 gün önce yapmışsın, olsa çıkardı diye birşey yok.. erken yapmışsın sen..
adet günün bir geçsin tekrarlarsın..
bazılarının adet gününden erken çıkması döllenme gününün erken olması nedeniyledir.
bak ben adetten 4 gün önce kan testi yaptırmıstım hastanede, 8,39 çıkmıştı.. yani düşük değer.. o değerle evde yapılan testlerde pozitif çıkması imkansızdı..
hiç boşuna ağlama, daha çok erken

4 bile diil 5 gün önce yaptım ya ne bileyim hiç ümidim yok artık eşim askerdeyken hamiş olayım bebeşim bana destek olur demiştim ama heralde nasip olmıcak eşim askerden döndüğünde 7-8 aylık olcaktı offf doğumda yanımda olcaktı ne güsel zaten bi testim kaldı onuda hemen yapmıcam hiç sanmıyorum ama adetim geçerse yapcam burası köy ilçeden almak gerekiyo test dün sürekli ağladım :çok üzgünüm:

ah canım varsa da 5 gün önceden cıkması imkansızz..
keske yapmasaydın hiç..
belirtilerin var mı bir anlatsana

kızlar mrb. nasılsınız bakalım? ben hala adet olmadım adet günüm dündü. yaptığım testler negatif çıksada bugün umudum olduğunu anladım çünkü akıntım her dakika artıyor. adet oldum zannediyorum artık öyle ki günlük ped kullanacak kadar.
yarını da bekliyeceğim yine adet olmazsam çarsamba kan testi yaptıracağım. hamile olma olasılığım nedir kızlar? yani testler negatif çıkabilir dimi? daha 1 gün gecikti çünkü. adet zamanlarım kuru olurdu simdi ise fazla akıntı olması umutlandırıyor beni.
bana yardımcı olun kızlar gebelik var mıdır?

bu arada hemişsin heralde hayırlı olsun sağlıla kucağına al inş. bebişini banada çok dua et nolur hamilelerin duaları kabul olurmış

beru canım inşallah hamişsindir aynı gün senle adt tarihlerimiz inşallah birlikte hamiş haberialırız canım bende önümüzdeki eşimden 1 aylığına ayrılıyoruz iş nedeniyle ben 10 aydır bekliyorum bbişi ama olmadı sen doktra gittinmi cnm bi sorun varmı inşallah yoktur tabi canım bende dün test yaptım negatif çıktı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…