lanet deme canım ya oda saglıklı oldugunun bir göstergesi bu ay olur inşallahbu ay ki umutlarım bitti artık... gördüm yine bugün o lanet kırmızıları..
slm canım ne yapıyosun bende kusmalar basladı çok kötü ya sizde olmasın inşallah kafamçokkarıştıslm kızlarr
slm canım ne yapıyosun bende kusmalar basladı çok kötü ya sizde olmasın inşallah kafamçokkarıştı
çok sevindim canım ya alkisalkisalkiskesenide görürsün en kısa zamanda İNŞALLAH evet beratta iki aydan sonra baslamıstı bunda erken basladı onuki gibi degil baya farklı bu saglıklı hayırlı bi kıza hayır demem yani:dance:geçmiş olsun canım...bende çok uyku hali var uyuşukluk...
bugün yine test yaptım dün adet günümdü yine iki çizgi çıktı çok şükür rahatladım.
sanırım 4 haftalığım...bulantı kusmalar ilerdeki haftalarda başlıyo.kısmet canım.
midesi bulananın kızı olurmuş öyle diyolar.:hulya:
geçmiş olsun canım...bende çok uyku hali var uyuşukluk...
bugün yine test yaptım dün adet günümdü yine iki çizgi çıktı çok şükür rahatladım.
sanırım 4 haftalığım...bulantı kusmalar ilerdeki haftalarda başlıyo.kısmet canım.
midesi bulananın kızı olurmuş öyle diyolar.:hulya:
erkese merhaba,eşimin sperm test sonucu geldi internetten baktıgımda biraz moralım bozuldu sızde bır bakıp yorumlarmısınız
sağolun
Miktar 2,2 cc
ph8,0
likefaksiyon %60>
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hareketli % 16
yerinde hareketli %33
hareketsiz%48
lokosit 200.000cc
1cc deki spermazaton 22milyon
total zpermazaton 48,400.000
morfolojı
norman%50
anromal %50
kruger normal%1
krugeranormal%99
bas defekt %43
boyun defekt %40
kuyruk defekt%16
azizecim beni 4 kasımdan alıp 28 kasıma koyarmısın...4 kasım felaketini yaşadım sıra 28 kasımda..
bafocum belkide herşey normaldir yahu..
doktorlarım çıkmamış olsaydı göstercektim valla ama çıkmışlar
canım yani tabii uzman değilim doktora sor mutlaka ama, ileri hızlı hareket ve ileri yavaş hareket toplamının %50 olması lazım en az diye biliyorum..
sperm miktarı falan 40 milyonun üstünde çünkü bu iyi bişi..
doktor ne diyor?
eğer tek sorun spermlerin yavaşlığıysa bunu kolay çözerler diye düşünüyorum, sperm var çünkü..
Allah korusun bazısında canlı sperm bile olmuyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?