Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar merhaba bendün dayanamayıp test yaptım reglime 2 gün vardı.negatif çıktı bugünde erken ama koyu renk bi kanamam oldu regl oluyorum galiba umutlarımız aralık ayına kaldı. eşime doğumgününde en güzel hediyeyi veremeyeceğim inşallah yeniyıl hediyesi veririm:)
bu arada benim eniştem akrep burcu ama 2 tane kızı var. benim eşimde akrep bakalım baskın çıkabilecekmi.

geçmiş olsun canım...bende çok uyku hali var uyuşukluk...
bugün yine test yaptım dün adet günümdü yine iki çizgi çıktı çok şükür rahatladım.
sanırım 4 haftalığım...bulantı kusmalar ilerdeki haftalarda başlıyo.kısmet canım.
midesi bulananın kızı olurmuş öyle diyolar.:hulya:
slm canım ne yapıyosun bende kusmalar basladı çok kötü ya sizde olmasın inşallah kafamçokkarıştı

çok sevindim canım ya alkisalkisalkiskesenide görürsün en kısa zamanda İNŞALLAH evet beratta iki aydan sonra baslamıstı bunda erken basladı onuki gibi degil baya farklı bu saglıklı hayırlı bi kıza hayır demem yani:dance:

arkada$lar bende bilemedim ya hangi ayda calismalara ba$lasam diye.kanimda 0 olmasi gereken hormon daha tam 0 olmamis.26 aralikta kayniminda türkiyede nisani olacak.dügünde yaza dogru .ee ben hamile olursam ne olcak onu dü$ünüyorum (

benim 2 arkadaşım 5. haftadan deli gibi bulantıları başlamıştı, çok kilo fln kaybettiler.. oğulları olacağını öğrendiler.. bence belli olmuyo hiç o işler bünyeyle alakalı.. yıldan yıla bile bünyemiz değişiyo sonuçta..
benim de hiç yok bulantım kusmam, acaba neyim olcak :icecream:

neyse kızlar oglum geldi acıkmış onu doyuruyum bende bişeyler yiyebilirsem yiyeyim akşama görüşürüz artıköpüldünüz bebişi olanların bebişlerinide olmayanları n kendilerini domuz gribi varya uzaktan uzaktan opuyorumnanaktan

erkese merhaba,eşimin sperm test sonucu geldi internetten baktıgımda biraz moralım bozuldu sızde bır bakıp yorumlarmısınız

sağolun

Miktar 2,2 cc
ph8,0
likefaksiyon %60>
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hareketli % 16
yerinde hareketli %33
hareketsiz%48
lokosit 200.000cc
1cc deki spermazaton 22milyon
total zpermazaton 48,400.000
morfolojı
norman%50
anromal %50
kruger normal%1
krugeranormal%99
bas defekt %43
boyun defekt %40
kuyruk defekt%16

canım yani tabii uzman değilim doktora sor mutlaka ama, ileri hızlı hareket ve ileri yavaş hareket toplamının %50 olması lazım en az diye biliyorum..
sperm miktarı falan 40 milyonun üstünde çünkü bu iyi bişi..
doktor ne diyor?
eğer tek sorun spermlerin yavaşlığıysa bunu kolay çözerler diye düşünüyorum, sperm var çünkü..
Allah korusun bazısında canlı sperm bile olmuyor canım..

bafocum belkide herşey normaldir yahu..
doktorlarım çıkmamış olsaydı göstercektim valla ama çıkmışlar

doktora daha yarın gideceğiz morfolojisi % 99 anormal canımı sıktı
kk doktor sorularınız cevaplıyor bolumunde test sonucu benımkıne cok yakın bırıne oyle yazmıs doktor tup bebek onerırız dıye
bakalım allahtan umut kesılmez umarım hersey yoluna gırıer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…