Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sağolasın bakalım yarın dr a gideceğiz.
sen hangi hastanedesin?

gop tayım ben canım..
Allah yardımcınız olsun.. inşallah normaldir herşey..
varsa da, ben çok büyük bir sorun olduguna inanmıyorum..

siz nereye gidiyorsunuz

canım boşverr, doktor onların hepsine bütün olarak bakacaktır..
hem olsa da herşeyiin bir çaresi bulunur, kısmet bu işler canım hayırlısı ne zaman ve nasılsa öyle olsun.. sakın kötü düşünme, eşinin de moralini bozma olur mu

kızlar benim albümüme girin adetten 4gün önceki ve bugün yaptığım testlerin resmini koydum bakın bi...çizgilerin farkını görün.

kızlar benim albümüme girin adetten 4gün önceki ve bugün yaptığım testlerin resmini koydum bakın bi...çizgilerin farkını görün.

azizecim testlerin muhteşem :lepi:özellikle de en son yaptığın nasıl koyulaşmış maaşallah.
darısı bu ay bizim başımıza.

resimleri sizler için koydum bakın diye....allah sizlerede nasip etsin bu iki çizgilerden

arkadaşlar direk tüp bebek merkezlerinde yaptırabilirsiniz..
belki bazı yerlerde ürolojidede yapılıyordur ama bu işin profesyonelleri tüp bebek doktorlarıdır..

arkada$lar $u yumurtlama gününü bulmak icin yapilan testler var ya onlarin fiyati türkiyede ne kadar bileniniz var mi????

canım ben internetten gg den sipariş verdim.içinde 30 adet ovulasyon testi,12 adet hamilelik testi var.30 tl ye aldım.

teşekkürler özgecay..ben bir araştırıyım ..

canım küçük bir hastanenin varsa tüp bebek merkezine git test için, büyük yerlerde pahalı olur..

herhangi bir hastaneye açıp telefon bu testi nerede yaptıracağını sorabilirsin aslında..
onlar üroloji derse de, orada daha ucuzsa orada yaptırırsın.. sonra sonucunu farklı yerlere de gösterirsin öle de olabilir.

selam arkadaşlar opuyorumnanaktan

özgecim benim arkadaşım akrep burcu oğlu oldu. eltimde akrep burcu oğlu var. sanırım herkesde tutmuyor kaydirigubbakcemile3

Tamam canım öyle yapıcam bende çok çok saoll

selam arkadaşlar opuyorumnanaktan

özgecim benim arkadaşım akrep burcu oğlu oldu. eltimde akrep burcu oğlu var. sanırım herkesde tutmuyor kaydirigubbakcemile3

heeee kaydirigubbakcemile3
ee %100 olması imkansızdı zatenn..
iyi tezimiz çürüdü böylece.. kaydirigubbakcemile3

Canım bu testler kaç günde geliyor bi de elden ödeme yapabiliyor muyuz???Yani illa kredi kartı yada havale mi yapmamız gerekiyor??

siparişi verdikten sonraki gün kargoya veriyorlar.kargo da adresine en geç 2 günde ulaştırıyor.kredi kartıyla aldım istersen taksitte yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…