sağolasın bakalım yarın dr a gideceğiz.
sen hangi hastanedesin?
doktora daha yarın gideceğiz morfolojisi % 99 anormal canımı sıktı
kk doktor sorularınız cevaplıyor bolumunde test sonucu benımkıne cok yakın bırıne oyle yazmıs doktor tup bebek onerırız dıye
bakalım allahtan umut kesılmez umarım hersey yoluna gırıer
kızlar benim albümüme girin adetten 4gün önceki ve bugün yaptığım testlerin resmini koydum bakın bi...çizgilerin farkını görün.
kızlar benim albümüme girin adetten 4gün önceki ve bugün yaptığım testlerin resmini koydum bakın bi...çizgilerin farkını görün.
arkadaşlar ben soruma cvp alamadım ,görmediniz sanırım bu sperm testlerini hangi bölümden yaptırıyorsunuz??
Azize gerçekten de nasıl koyulaşmış öyle yahu
arkada$lar $u yumurtlama gününü bulmak icin yapilan testler var ya onlarin fiyati türkiyede ne kadar bileniniz var mi????
teşekkürler özgecay..ben bir araştırıyım ..
canım ben internetten gg den sipariş verdim.içinde 30 adet ovulasyon testi,12 adet hamilelik testi var.30 tl ye aldım.
canım küçük bir hastanenin varsa tüp bebek merkezine git test için, büyük yerlerde pahalı olur..
herhangi bir hastaneye açıp telefon bu testi nerede yaptıracağını sorabilirsin aslında..
onlar üroloji derse de, orada daha ucuzsa orada yaptırırsın.. sonra sonucunu farklı yerlere de gösterirsin öle de olabilir.
selam arkadaşlar opuyorumnanaktan
özgecim benim arkadaşım akrep burcu oğlu oldu. eltimde akrep burcu oğlu var. sanırım herkesde tutmuyor kaydirigubbakcemile3
Canım bu testler kaç günde geliyor bi de elden ödeme yapabiliyor muyuz???Yani illa kredi kartı yada havale mi yapmamız gerekiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?