kız o kadar erken test yaparsan alırsın tabi boyunun ölçüsünü kaydirigubbakcemile3
adet günün 1-2 gün geçsin öyle yap.. ya da kan testi yaptır..
daha önce de söyledim galiba sana, umut vermek istemem ama hamilelik belirtisiyle adet belirtileri çok benziyor..
yani bel ağrısı kasık agrısı fln
kızlar testi akşam yapmakla sabah yapmak arasında fark var mı acep ben ne zaman yapsam ki...
yoo doktor hiçbir kısıtlama vermedi ama ikimizde tırsaklar kaydirigubbakcemile3
ilk çocuk bşi olur fln die saçma saçma korkuyoz.. kaydirigubbakcemile3
canim bende senin gibiydim ilk cocukta 9 ay hic olmadi.Amannn erkeklerde hep bilardo oynuyacaklarina birazda tavla atsinlar canimmmmm:dance:
kızlar bir de bana bir teyze dedi ki, sen akrep burcusun baskınsın, kızın olur senin.. akrep burcları baskın olur dedi..
ben de şöyyle bir çevremdeki akrep burclu anne babaları düşündüm artık tesadüf mü nedir, hepsinin çocukları kendileriyle aynı cins..
mesela bana bunu söyleyen teyzenin 2 kızı var,
benim kayınpederim akrep, oğulları var bitane başka çocuk yok, kocişim oda..
ne dersiniz sizce doğru olabilir mi? ne enteresan değil mi? ben hayatta inanmam böyle şeylere ama enteresan geldi bu düşünce
kızlar bir de bana bir teyze dedi ki, sen akrep burcusun baskınsın, kızın olur senin.. akrep burcları baskın olur dedi..
ben de şöyyle bir çevremdeki akrep burclu anne babaları düşündüm artık tesadüf mü nedir, hepsinin çocukları kendileriyle aynı cins..
ne dersiniz sizce doğru olabilir mi? ne enteresan değil mi? ben hayatta inanmam böyle şeylere ama enteresan geldi bu düşünce
kiz hakikatten enteresan yahuu benim koci$te akrep beninde oglu$um var.ee birdaha yaparsak gene mi oglan simdi CADIARZUbenim gönlümdede kiz yatiyo walla.hayirlisi Allahtan
hımm ilginç canım ben balık eşimde ikizler ve bir tane oğlumuz var sadece akreplerdemi geçerli acaba??
hmm belki de ikizler balığa göre daha baskın karakterli bir burç oldugu içindir CADIARZU
olabilir canım benimde şimdi aklıma geldi bir kız arkadaşım akrep burcunda onunda bir tane kızı varCADIARZU
canım ne kadar ilginç ben de akrep burcuyum benimki de kızçe olabilir yanihadi bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:
canım ne kadar ilginç ben de akrep burcuyum benimki de kızçe olabilir yanihadi bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:
akreple balık başabaş gidiyor:))
canım öle bişi kalmdı da 10 aydan beri her ay sonu:çok üzgünüm: kırmızı kartı görünce bu ayda çok korkuyorum belirtilere gelince bilmiyorum cnm ya birkaç belirti var ama ümitlenmek istemiyorum gene olmıycak diye korkuyorum
kızlar biliyorum çok soru soruyorum ve herşeyi inceleyip duruyorum ama daha önceden de söyledim 2 gün daha kafanızı ağrıtıcam ve sonra test yapacam çünkü sizlerden başka danışacağım konuşacağım kimsem yok. lütfen anlayışla karşılayın. arkadaşlar benim akıntılar 3 gün kesilmişti sonra dün tekrar başladı ve bugün yine kesildi belim ağrıyor ve kasığımdaki iğne gibi batmaların sıklığı ve acısı arttı. (adet sancımdan farklı ama arada adet sancısı gibi de ağrıyor)ve ben çok korkuyorum adet olacağım diye. çünkü bu ay benim son şansım. kronik hastalığım var ve ilaçlarıma tekrar başlamalıyım ve bu ilaçları kullanırken hamile kalamam((
merhabalar kızlar ben aranıza yeni katıldım...bende sizin gibi bebek sahibi olmayı cok istiyordum..ve sahip oldum fakat fazla sürmedi bebeğim karnımda öldü:gitme::gitme: cok ACI GÜNLER YASADIM 10EYLÜLDE BEBEĞİMİ ALDILAR ÖLDÜĞÜ İÇİN...BEN 10EKİMDE ADET GÖRDÜM.....KÜRTAJDAN SONRA HİÇBİR ŞİKAYETİM OLMADI....FAKAT BU SON Bİ HAFTADIR COK KÖTÜYÜM...KASIKLARDA AGRI VAR EĞİLİP KALKTIGIMDA COK SIK OLUYOR BELİMDEDE AGRI VAR....ACABA HAMİLE OLABİLİRMİYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ KIZLAR HAMİLE KALDIGIM AYDA BELİMİN AGRIMASINDAN KILLANMISTIM CÜNKÜ BENM BELİM ADETE 2 GÜN 3GÜN KALA AGRIR FAKAT BUSEFER YİNE OZMANKİ GİBİ 1HAFTA ÖNCEDEN BASLADI....DÜŞÜNÜYORUM ACABA DİYE UMUTLANIYORUM AMA KAFAMA TAKMIYORUM COK DEĞİŞİK ÇÜNKÜ....COK SABIRSIZLANIYORUM.....ADETİME AZ KALDI BİRDE BENİM ADET ÖNCESİ KASIKLARIMDA HİÇ SANCIM OLMAZ KIZLAR...BİRTEK BELİM ODA DEDİM YA 2GÜN ÖNCEDEN BASLARDI CVBINIZI BEKLİCEMa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?