Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar testi akşam yapmakla sabah yapmak arasında fark var mı acep ben ne zaman yapsam ki...

bilmiyorum canım yaa hiç umudum yok artık kan testi yaptıramam bulunduğum yer köy ve tek gebelik testim var onuda adetim geçerse baya bi sonra yapıcam tabi geçerse:çok üzgünüm:

canim bende senin gibiydim ilk cocukta 9 ay hic olmadi.Amannn erkeklerde hep bilardo oynuyacaklarina birazda tavla atsinlar canimmmmm:dance:
yoo doktor hiçbir kısıtlama vermedi ama ikimizde tırsaklar kaydirigubbakcemile3
ilk çocuk bşi olur fln die saçma saçma korkuyoz.. kaydirigubbakcemile3

kızlar bir de bana bir teyze dedi ki, sen akrep burcusun baskınsın, kızın olur senin.. akrep burcları baskın olur dedi..
ben de şöyyle bir çevremdeki akrep burclu anne babaları düşündüm artık tesadüf mü nedir, hepsinin çocukları kendileriyle aynı cins..
mesela bana bunu söyleyen teyzenin 2 kızı var,
benim kayınpederim akrep, oğulları var bitane başka çocuk yok, kocişim oda..

ne dersiniz sizce doğru olabilir mi? ne enteresan değil mi? ben hayatta inanmam böyle şeylere ama enteresan geldi bu düşünce

kiz hakikatten enteresan yahuu benim koci$te akrep beninde oglu$um var.ee birdaha yaparsak gene mi oglan simdi CADIARZUbenim gönlümdede kiz yatiyo walla.hayirlisi Allahtan

Son düzenleme:

hımm ilginç canım ben balık eşimde ikizler ve bir tane oğlumuz var sadece akreplerdemi geçerli acaba??

kiz hakikatten enteresan yahuu benim koci$te akrep beninde oglu$um var.ee birdaha yaparsak gene mi oglan simdi CADIARZUbenim gönlümdede kiz yatiyo walla.hayirlisi Allahtan

o çalışma sırasında sen daha baskın ol bakalım belki kız olur kaydirigubbakcemile3
yaa %100 de olamaz herhalde yaa, ihtimali arttırıyordur belkii...
aaa bak 3 lendi şimdi kanıtlar kaydirigubbakcemile3

samsak benim bildiğim eğer reglin geçtiyse 3 gün filan sorun yok ama değilse sabah ilk idrar
eğer testin fazlaysa şimdi yap çıkmazsa yarından sonra abah tekrarlarsın
kendini sıkmaktansa daha iyi bence

canım ne kadar ilginç ben de akrep burcuyum benimki de kızçe olabilir yani hadi bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:

canım ne kadar ilginç ben de akrep burcuyum benimki de kızçe olabilir yani hadi bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:

evet yaa hayırlısı olsun bakalım..
zaten bizimkiler gerçekten kız çıkarsa artık bu teoriye kesin inanırım kaydirigubbakcemile3

ümidini kaybetme canim yaaa. Insallah bu ay tutmustur ;-)

Hayirlisi insallah. Rabbim insallah sana bu ay nasip eder. Peki hamis kalirsan ilaclarini yine almak zorunda kalacanmi??? Hamile hamile alabilecenmi???

Canim benim seni cok iyi anliyorum. Bende 4 düsük yasadim 3 yil icersinde. Rabbim bir daha yasatmasin insallah hic kimseye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…