Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aaa canımmmm benimkide istblda okudu
asm mezunumu?????

ayyy bide tanıdık çıkıyomuş:)))))))))
ne zaman çıktı çevikten????

okul adı canım adile sadullah mermerci pmyo:)
2006 mezunu:)
genelde tanıyolar birbirini ondan sordum

canım benim eşim etiler polis meslek yüksekokulu mezun bu arada eşinin okuduğu okulu duymadım sanki yenimi yanılıyomuyum

bu arada burdaki büün memurlar istanbuldan gelme istermisin sizde gelin ne sevinirim

canım bizimkinin okulu sarıyerdeydi:)
aaa güzel olur daha gitmeden arkadaşım olurrr :)))))

nasıl bi yer güzelmi
insanları nasıl???
hiç ağrıyı yazmayı düşünmemiştik tercih olarak CADIARZU

canım bizimkinin okulu sarıyerdeydi:)
aaa güzel olur daha gitmeden arkadaşım olurrr :)))))

nasıl bi yer güzelmi
insanları nasıl???
hiç ağrıyı yazmayı düşünmemiştik tercih olarak CADIARZU
...........................

Son düzenleme:
bende çok korkuyorum olaylardan felann
benim eşimde sivaslı oraya yakın yerleri yazalım diyoruz ama hep torpil yerleri
maltya yozgat tokat felan..bu yüzdende yazmayalım sonra hiç istemediğimiz bi yer çıkar diyoruz
eşimin hala oğlu balıkersirdeydi hep öle yerleri yazdı ama şırnağa çıktııı
eşi hiç memnun değill merkezi ama yolları bile asfalt değilmiş düşün
ama o da polis eşleri çok var iyi oluyo yalnızlık çekmiyorum diyo....ne kaderlık evliydin canım???

hoşgeldin canım sanırım bugün regl olmuştun geçmiş olsun sıkma canını yeni ay yeni umut

evet canım malsef öle oldu ama bende öle düşünüyorum yeni ay yeni umut bu ay hiç kafaya tkmıycam stres yapmycam çok çalışıcam :kedi::kedi::kedi::kedi:birde incir kürüne başlıycam kızlar opuyorumnanaktan

canım bizde burda inanılmaz bi samimiyet kurduk ramazanda ya ben davetteydim ya birileri bende özellikle 5 aile var hep beraber geziyoruz vana filan gidiyoruz o yönden hiç korkma lojmanlar süper oluyor
bizim tercihlerimiz
yozgat
erzurum
erzincan
kars
ağrı idi son tercihimiz geldi eşimin ev arkadaşı 6. terchine diyarbakıra gitti çok kötü bi yermiş ben 4 aylık evliyim rüyamda görsem ağrıya gelin geleceğim aklıma gelmezdi
bu arada benin babaannemde sivas gürünlü

ben kürlere inanıyorum hiç değilse ilaçlar gibi yan etkisi yok
bu aya soğan kürüne başladım 5 gün içtim sonra yumurtlama zamanım diye arkadaşlarım düşük filan yapar diye bıraktırdı ama o bile çok işe yaradı içim temizlendi
bu y regl olursam ilk günümde başlıcam o zaman ovülasyona kadar bitmiş olur ardından incir kürünüde denicem hakkımızda hayırlı
bu arada incirden nefret ederim

canım sende iltihap kis vs vs gibi şeyler varmı eğer yoksa direk incirkürüne başla vet eğer iltihap varsa soğan kürü iltihabı temizliyo bu arada bilinmeyen bi geelik varsa iltihapl beraber bebeğide temizliyo dikkat etmek lazım yani :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…