Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım ben adet düzenleyici hap kullanıyorum
ialç biter ben tam 3 gün sonra rgl olurum iki ay önce hehhh tamam dedim 5 6 gün geçti tık yok
sonra bir geldiler ki az daha dkrluk oluyodum korktumm yani dkrum belki yumurta döllenmiştir ama rahime tutanamadan düşnüştür ondan olmuştur gel bi test yapalım kanaman durmazsa dedi 1 2 gün böle sürdü sonra normale döndü kimyasal gebelik dedikleride bu mu acaba

hiç bilmiyorumki canım,yokya ilaçların etkisiyle kanaman fazla olmuştur.benimde bu hormon ilaçlarından fazla geliyor meselaa..

bi de canım ben bu ay bal çörek otu tarçına ve adaçayına başliycam hazırlıklarımı yaptım kötü kırmızıları görmeyi bekliyorum senağlama tabi inşllh gelmezlerde.....
sen hiç denedinmi????_

yok canım 7 aydır aynı düzenleyiciyi kullanıyorum ilk defa böle oldu....ben hormon ilacına yani tiroid için
bu ay başladım.....

aysencim ben adaçayını denedim 2.günümde başladım 11.güne kadar içtim 11.günde yumurtladım zaten erken gelişti şimdi bekliyorum bakalım tutmuşmu

bal,tarçın,çörekotu yaptım ama bişey olmadı( adaçayını duymamıştım ama hamilelere yasak olduğunu biliyorum düşük tehlikesine sebep oluyor diye..

ayşecim bende öle yapıcam kısmet olursa....

slepy
yumurtlama döneminde önce içiliyo canım o yüzen zararı yokkk
ben mesela şu an içmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim hani olurda belki hamişimdir diyee şakkıdı

ballı karışıma gelince bende hiçç ama hiçç sevmem bal bile çok nadir yerim ama ne yapalım
adetleri düzenliyomuş hemde 3 ay denicem
heeeeee birde soğan kürünüde uyguluycam bu ayy
ayyyy amma çokk şey yapacakmışım yahuuuudelikafadulden delikafadulden delikafadulden

ya bal iyide o çörekotu girince feci bende onu hiç sevmem( yap ama yani doğal şeyler sonuçta...

yok canım asker değil benim eşimm:)) evde onunda işle ilgili işleri var onlarla uğraşıyo,bende tv bilgisayar takılıyorum:)))

canımmm bende dkrla haşır neşir olmadan önce kaydirigubbakcemile3 herşeyi deniyim diyorum
zati haziran ayına kadar bi sonuca bağlamam lazım yani aşılama felan...:1no2:
yoksa şarka gidicez orda tedavi gibi bi olanak çookkk zorr o yüzden yani....

bu arada sen çlşmıyomusun hala uyumadında opuyorumnanaktan

yok canım şu an çalışmıyorum ben..ama kaçıyorum artık gözlerim kapanmaya başladı.görüşürüz canım kendine iyi bak byee:)))

adaşım senin kocişte nöbette galibaa kaydirigubbakcemile5

canım bana diyosun sanırım yada üstüme alındım
benim eşim mukayyit normalde 8 5 ama olay olunca çağırıyorlar yine kavga etmiş birileri olan benim kocama oluyor banada onu beklemek düşüyor Allahtan bugünkü ödevimizi yaptıkta rahatım:)

evet canımm
oo senin eşin rahatmış yaaaaaa
keşke benimkide 8 5 olsaaaaa
neyse artık şarka sakladık bu ümidiii kaydirigubbakcemile3
ödevine iyi çalış bakimmm hamiş haberini duyalım inşlhh ben artık çlşmlra ara verdimm müümkünse 10 günn uzak kalmak istiyorum büyük şuraya :roflol:

canım şarkta olmamıza tek sevindiğim yönü bu
emniyet alt katım sabah öğlen akşam hep beraber yemek yiyebiliyoruz istisnai bi durum olmasa öyle tehlikeli biyerde değil arad a birbirlerine giriyorlar o kadar

aslında ben yumurtladım bitti 11.gündü bugün 15.gün bundan sonrası sadece zevk için olur yumurtladığımdan beri sol kasığımda batmalar devam ediyor buda beni umutlandırdı inşallah güzel haberler vericem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…