Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

CANIM HER AY O ÇOK YUMURTADAN BİR İKİ TANESİ BASKIN OLARAK BÜYÜYYOR VE ÇATLIYOR İŞTE ONLAR BEBİŞ OLMAYA ADAY AYNİ BÜYÜKLÜK ÇOK ÖNEMLİ

canım zaten hepimizinki büyüyor ve belli büyüklüktede çatlıyor.benimde bi sorun yok aslında ama tedavi süreci,yumurta takibiyle başlıyo..önce bi ilaç kullanıyorsun yumurta sayısı artıyor,ardından büyümesini takip ediyor ve uygun büyüklükte iğne vuruyor.aslında olay yumurtlama gününü kesin öğrenmek adına ve yumurta sayısını arttırıp şansı yükseltmek...bendede bu ay ilk defa denendi..bakalım nolucak:))

sleppy canım
dktrum banada 5 6 ay daha bekle istersen sonra gel yumurta takibi yapalım dedi
tabi daha erkende olabilir dedi
ben beklemek zorundayım artık çünkü tiroidim varmış 20 gün önce tedavime başladık ilaç kullanıyorum
yani onun düşmesi lazımmış hamiş kalabilmem için bu zamana kadar malesf boşa beklemişiz
ondan sonra bende sizin yolunuzdan yürüycem
rabbim o zamana gelmeden verir inşlhhh
sende inşlhhhhhhhhhhhh bu ay hamiş kalırsın canım
mevlam kimseleri hastane kapılarında koymasın tabi onlarıda eksik etmesin opuyorumnanaktan

evet ayşencim gerçekten de zor bir süreç,uğraştırmadan olur inşallah seninde..valla durmadan hastaneye gidiyorum bu süreçte zor,günaşırı bile çağırıyor yumurtayı kaçırmamak için...bide istanbula gidiyorum yani yol olayıda var..ama olsun yeterki olsun razıyım ben...
amin canım...

ya canım buralardada var tabi ama ,çokta iyi değil..asm ye gidiyorum doktoruma da çok alıştım bir buçuk yıl olcak nerdeyse,yani istanbul içi değil zaten biliyosundur çayırova tarafında , zor ama alıştık artık::)

hayırlısı olsun canım inşlhhh daha fazla beklemeyiz bende çok gittim hstne yollarına
rabbim en tez zamanda hakkımızda hayırlısını versin

aslında ordan önce yakında biyerlere gidiyordum izmite..ama arkadaşımın çocuğundaki problemi çok geç anladılar bidahada güvenip gidemedim bende.şimdi memnunum hastanede çok kapsamlı tüp bebek falan gerekirse ki umarım gerekmez,zaten mecbur ist olucaktı..

evet canım allah başka dertt vermesin
sağlık olsun gerisi olur tatlım tıp çokk ilerledi bu konuda aşılama tüp bebek...
ya bide ben son ikii aydır eskisi gibi takmıyorum stres çok önemli herşeyi etkliyo
nedense bi rahatlık bi rahatlık kaydirigubbakcemile3
ayyy sanki hamiş kalmışım gibi koyverdim gitti herşeyi delikafadulden

bende öyleyim canım %99 olmaz olursada süpriz olur diyorum daha tiroidim düşecek ilaç kullanalı bir ay bile olmadı sonra hemen olmuycak düşse bile felan filan.....
birde benim reglime 5 gün kaldı...ben hiç regl belirtisi yaşamam ne bel ağrısı ne göğüs şişmesi ne öle akıntılar ne kasık ağrısı...sadece olmama 1 saat kala felan karın ağrısı olur o da her zaman olmaz..
yani hamiş kalsamda haberim olmaz bu gidişle kaydirigubbakcemile3

benimde az kaldı ama umutlu değilim anlıcağın benim en çok baş ağrılarım olur,bir iki sivilce,şu anda çıkmaya çalışan bir sivilcem,incedende baş ağrım var offf bakalım az kaldı öğrenicez akibetimizi:)))

Kızlar bişey sorucam , vajinal kuruluk neden olur? 3 gündür bu olayı yaşıyorum.Hamilelikte de oluyomuş diye okudum bi yerden ama ne kadar doğru bilemedim.Bileniniz var mı? :uhm:

canım hiç belli olmaz azizede sivilcelerim çıktı buu ayda olmadı demişti
ben belli olmaz demiştim...doğru çıktı aptala malum olur derler ama delikafadulden
benimde 11 ama 112 kesin olsun dedim belli olmuyo bir gün sarka biliyo gelmez olasıca kırmızılar :roflol: :roflol:

berrakada benim regl öncesi kuruluk olur hep,ama olupta hamile kalan arkadaşlarda var canım bu belirtiler hiç belli olmuyor ya...

valla benim acayip düzenli tam tamına 28 gün hiç sektirmez zaten bir gün geçse he tamam diycem ama yok işte:))

Hımmm, belki daha öncede olmuştur da ben mi farketmedim acaba :/ reglime bu günü saymazsak 6 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…