yok canımm bende zaten regl belirtiside hiç olmaz ne bel ağrısı na kasıkk sadece olacağım gün bi saat önce bi ağrım olur bzaen regliinin 2 3 gününe kadar sürer o kadar
hamiş kalsamda anlayamam herhalde ben
pek sanmıyorum ama
rabbim ol derse olur tabi bir senedir bekleten bebişim gel artıkkkkk:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam canım nasılsın
slm kızlar a.s.
iyiyim anım çok şükür sizler nasılsınız ya hailelik haberi bekliyorum 4 gözle ama yok galiba inşallh canım sizler bu ay hamiş olursunuz bizide svindirirsiniz bari opuyorumnanaktan
slm canım hoşgeldin
ümidini kesme canım rabbim inşallah herkese verir
desteğin için sağol canım ben zaten ümidimi kesmedim özellike bu aya çok farklı başlıyorum hiç olmadığım kadar rahat mutlu ve umutlu elbet rabbim birgün bizede o güzel duyguyu yaşatacak inşallah tabi burdaki üm arkaaşlarımada :Saruboceqpuyorumnanaktan
slm kızlar,nasılsınız ya bu ay valla kimseden haber gelmiyor..benimde son 2 günn:))) umarım güzel haberler verebilirim...
slm kızlar,nasılsınız ya bu ay valla kimseden haber gelmiyor..benimde son 2 günn:))) umarım güzel haberler verebilirim...
şu ana kadar bende ümitliyim ama günüm yaklaştıkça nasıl bir psikolojiye bürünürüm bilmiyorum rabbim hayırlısını versin
canım sakin ol stres yapma stres sıkıntı kedni üzmekten yıpratmaktan başka birşey getirmiyo insan sen elinden geleni yap dua et bekle verecek olan rabbim elbet bizim için en iyi en hayrlı zmanı bilir :hulyapuyorumnanaktan
sağol canım inşallah bizim içinde o zaman gelmiştirde bizde o güzel duyguyu yaşarız (burdaki herkes)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?