Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok canımm bende zaten regl belirtiside hiç olmaz ne bel ağrısı na kasıkk sadece olacağım gün bi saat önce bi ağrım olur bzaen regliinin 2 3 gününe kadar sürer o kadar
hamiş kalsamda anlayamam herhalde ben

inşallah hamişsindirde güzel bir süpriz olur sanada opuyorumnanaktan

hee bi de şu kuruluk ıslaklık olayınıda hiç anlamıyorum bazen regl olmaya yakın çok akıntı oluyo bazen kuru
nasıl anlıyolar hayter ediyorum mesela bende şu an az bi akıntı var kafamçokkarıştı

pek sanmıyorum ama
rabbim ol derse olur tabi bir senedir bekleten bebişim gel artıkkkkk:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ümidini kesme canım rabbim inşallah herkese verir

desteğin için sağol canım ben zaten ümidimi kesmedim özellike bu aya çok farklı başlıyorum hiç olmadığım kadar rahat mutlu ve umutlu elbet rabbim birgün bizede o güzel duyguyu yaşatacak inşallah tabi burdaki üm arkaaşlarımada :Saruboceqpuyorumnanaktan

slm kızlar,nasılsınız ya bu ay valla kimseden haber gelmiyor..benimde son 2 günn:))) umarım güzel haberler verebilirim...

şu ana kadar bende ümitliyim ama günüm yaklaştıkça nasıl bir psikolojiye bürünürüm bilmiyorum rabbim hayırlısını versin

şu ana kadar bende ümitliyim ama günüm yaklaştıkça nasıl bir psikolojiye bürünürüm bilmiyorum rabbim hayırlısını versin

canım sakin ol stres yapma stres sıkıntı kedni üzmekten yıpratmaktan başka birşey getirmiyo insan sen elinden geleni yap dua et bekle verecek olan rabbim elbet bizim için en iyi en hayrlı zmanı bilir :hulyapuyorumnanaktan

sağol canım inşallah bizim içinde o zaman gelmiştirde bizde o güzel duyguyu yaşarız (burdaki herkes )

slm kızlar,nasılsınız ya bu ay valla kimseden haber gelmiyor..benimde son 2 günn:))) umarım güzel haberler verebilirim...

hoşgeldin güzelim bizler iyiyiz asıl sizleri sormalı inşalah güzel haberlerle gelirsiniz bak günün de az kalmış nasıl belirtiler varmı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…