Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

valla uzun zamandır bel ağrım var şiddetli olaraktan,hafifte kasık ağrıları yani belirtide hangisi için bakalım:)))

mafoldumbenmafoldumben 3 gündür çok mide bulantım var yamafoldumbenbugün dahada şiddetli oturup ağlıyacam nerdeyse senağlama

ayy canım örneği veririm tabi ne demekk :hulya:
bu aralar zaten baya bişiler yaptım kk dan bakarak
ponponlardan ayna süsledim çerçeve yaptım banyoma koydum balondan lamba yaptım lif ördümm

ayy baya yapmışım ne yapalım can sıkıntısı işte
oyalanmak lazım yoksa düşün düşün insana bunalma geliyo yaaa akannehir

bende salon takımı yapıyorum azcık bitsin koyarım foruma kafayı dağıtmak için iyi kaydirigubbakcemile3

aa gülcümm küsme yahu canın sağolsunnn tatlım opuyorumnanaktan

annem diyoki sanki çeyiz yapıyo ne yapacaksan bu kadar tülbent kenarı yapmayı lif yapmayı diyooo

ayyyy kadın bilmiyoki bende ne stresler varrr
ya el işi ya temizlik en büyük stres toplarım benim yaaaa hihoyyyt

mafoldumbenmafoldumben 3 gündür çok mide bulantım var yamafoldumbenbugün dahada şiddetli oturup ağlıyacam nerdeyse senağlama

canım ümdini kırmak istemem ama benimde adetten bir hafta önce miğe bulantım çoktu :çok üzgünüm:
ya pskolojik yada üşütmüşte olabilirsin kendini çok ümitlendirme kaptırma lmaz:
olursada süpriz olur ne güzel ve inşallah olur :Saruboceqpuyorumnanaktan

inşallah kızlar ya bakalım ,olmassada üzülmek yok tabi yeni aya kalıcak umutlar...canım seninde mide bulantıların işarettir umarım...

yok canım ben öle uzun süreli el işine gelemiyorum sıkılıyorumm salon takımı uzun işşş
ben öle bi hafat en fazla elimde kalıcak şeyler yapıyorummmm:sm_cool:

benim annem istedi kendisi anneciğime örüyorum opuyorumnanaktanhep ben size yaptım sende bana yap dedi sonra başladım modele diyince canım sıkılmasın diye demiştim dedi kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaa mide bulantısımı duydummmmmmm bennn :teytey: :teytey: :teytey:

hadi nişlhhhhh inşlhh hamişsindir canım yaaa bence bu iyiye işaret kaç gün vardıki?????

ayyyy valla hepimiz psikolojik hamişler oldukkk hamile kalsakta anlamıycaz artıkın :roflol:

ümitlenmiyorum ki canım ama 3 gündür gerçekten kötüyüm :sinifsinif:

9 günüm var normalde geçen ay değişti bu ay değişirmi bilmem midem yerinden çıkıcak sanki daha erken belkide üşüttüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…