Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar biliyormusunuz anne olmak gerçekten çok ama çok güzel bir duygu .yıllar sonra anne olabilmek
şimdi ikinci bebeyime hamileyim .darısı başınıza inşallah bir mucize de sizi bulur.ümidinizi kaybetmeyin

ayşecim aslında iğne vurulduktan sonra epey şiddetliydi özellikle sol taraf,doktorda solda iki yumurtanın geliştiğini söylemişti ondan sanırım.şimdde ara ar giren kramplar oluyor..

kızlar biliyormusunuz anne olmak gerçekten çok ama çok güzel bir duygu .yıllar sonra anne olabilmek
şimdi ikinci bebeyime hamileyim .darısı başınıza inşallah bir mucize de sizi bulur.ümidinizi kaybetmeyin

iyi dileklerin duaların için sağol tatlım inşallah seninde evlatlarına hayırlı ve sağlıklı ömürler verir rabbim opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın?

iyiyim canım. ama galiba bende bu ayda bebiş yok.geçen ay 14ünde gelmişti.her ay 4 gün önce gelir. yni bu ay 10unda bekliyorum.gelmezse sence nezaöman test yapayım.kasık ağrım yok. her ay olurdu bu ay yok. fakat gelmesine yakın iç tarafımda kaşıntı olur. biraz hafif bir kaşıntım var. sanırım gelcek.

daha var tatlım benimde 28 gündür hep geçen ay 13 tü,bu ay 10 u beklyorum.ama geçince yapıcam ben test,tabi geçerse( sende bekle canım yani 11-12 olsun bi öyle yap bence...

ayşecim aslında iğne vurulduktan sonra epey şiddetliydi özellikle sol taraf,doktorda solda iki yumurtanın geliştiğini söylemişti ondan sanırım.şimdde ara ar giren kramplar oluyor..

CANIM SEN TEDAVİ OLDUN DEMİ BU AY İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLERE VESİLE OLUR

kızlar ben geldimmmm.nasılsınız bakalım.

canım hoşgeldin ben iyiyim kaynatıyoruz kızlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…