Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aaa vallamı yaaa benimde sol bacağım
bugün misafirler vardı ayakta kaldım felan diye düşünüyodum...ama normalde ikiside arardı veya sağ ağrırdı ilk kez sol bacağım çekiyo valla duramıyom ağrısından ağrı kesici içicem 4 gün car ne olur ne olmaz diyorum içemiyorum

aman belli olmaz hap map icme sen bekle belki bebi$ vardir

masallah cok tatli ya resimlerine baktim allah bagislasin darisi benim ve tum isteyenlerin basina insallahhhhhh

ayy kızlar merak ettim vede heyecanlandımm şimdi akşamdan beri sol gögüsümde sızlıyoo

ilk defa böle şeyler hissediyorum yaaa sositososito

hamile kalman acisindan $ansinin yüksek oldugu günler 8.11.2009 ile yumurtlama günün olan 13.11.2009 bir sonraki istenmeyen adet tarihin ise 27.11.2009 :))

tamam cnm bendede oyle cikti zaten ama benim adet daha dun bitti nasil olur bu saol cnm bu arada

bebiskom senin tarihleri böyle vermesinin sebebi hesaplayicilar 28 günnü baz aliyo.ama sen 28 günde bir olmuyosunda ondan öyle cikiyo.eger düzenli olsaydin adetlerin 4.kasim,7.ekim,9.eylül olmasi gerekiyodu ve su an hamile kalman acisindan $ansli oldugun günler 13.kasimda ba$layip yumurtlama günün 18.kasim olacakti 2.aralikta beklenen adet tarihin olacakti.bu yüzden tarihlerde degisiklik oluyo canim

evet kızlar olursa ilk olacakk
bir senedir olmuyooo
ama tsh yüksekmiş gebe kalmayı o engellyiomuşş
ialç kullanıyrum düşmesi için 20 gün olduu
ayyy düştüde hamişmi kaldım acaaba bu kadar çabuk olmaz diye düşünüyodum yaaaa

ayyy sevindim valla kızlarrrrr kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…