Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım bende 23 yaşındayım :hulya:

aaaaa oylemi sevindim bebek istiyorum deyince herkez daha cok gencsin biraz tadini felan cikar bosver bebegi nasilsa olur felan diyo o yuzden benden yasca buyukler olunca pek rahat anlatamiyorum kendimi yada onlar tecrubeli oldugu icin mi boyle yanit veriyorlar bilemem ama bebekkkkk istiyorum bennn sonucta kendimi hazir hissediyorsam no problem yani

evet geliyo canim ama biraz erteliyecegiz bebek i$ini en azindan yeni yila kadar subat gibi dü$ünüyorum kismetse tabi bakalim gerci benim sagim solum belli olmaz eserse öncede olabilirdelikafadulden

evet ya konu çocuk olunca insan dayanamıyo bence sende o kadar bekliyemiyceksin bkın kızlar size bi olay anlatıcam eşimle nişanlıyken düğünden tarihi çok yakındı konuşup karar vemiştik 1 yıl çocuk yapmıycaz nyse düğü oldu 3 gün sonra ben bebek istdiğimi söledim :kedinuda ikna etme için çok uğraştım neyse sonuç tabiki eşimide bebek için ikna ettim yerimsenibenama işte kısmet 10 aydır olmadı hiçbi sorun yok eşimdede bendede çok şükür opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
BEN DOGUM KONTROLU BIR AY KULLACACAM DIGER AYDA SONRA ESIME FINDIK FISTIK KECI BOYNUZU FILAN YEDIRCEM BENDE YIYECEM ONDANkaydirigubbakcemile2

AMAN NE OLSUN CNM ISIMIZ GUCUMUZ BEBEK ISTE BUGUN BIR ALISVERIS MERKEZINDEYDIM KASA KAPLIYDI EBBEK REYONUNA YONLERDILER BIZI AYYYYYYY ICIM BIR ACIDI NEDENSE O KIYAFETLR O BBEKLER AIELELERIYLE :çok üzgünüm:

üzülme canım yaa ama ben seni hamilesin sanıyodum :uhm:benimde aslında içim gidiyo bende bebiş kıyafetleri almak istiyorum ama nasipsenağlama

canım çok evindim atlattığına zaten dnyanın sonu değilki canım çok şükür kocanda sende sağlıklısınız en önemlisi bu değilmi elbet rabbim bizede birgün veriek yavrumuzu kaydirigubbakcemile5

ben artık uğraşmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3

çok üzüldüm noldu :1hug:

CNM ADETIM 9 GUN GECIKTI TEST YAPTIM SILIK CIKTI OOOO HAMIS GALIBA FILAN DEDIK KK KIZLARIYLA BIRLIKTE SONRA ARKASINDAN BELKI YANLISTIR DIYE BIR TANE DAHA ODA AYNI SILIK DOKTORA GITTIM KAN TEST NEGATIFFFFFFFFFFFFFFFFFF:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…