Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok ablacim sende korkma niye korkuyosun kisirlik yasa bakmiyo sanirim ama duzenli adet oluyosan 30 yas cok erken korkmak icin,,,benim adetlerim duzensizlestigi icin boyle dusundum,,,dediginde hakllisin aslinda okulum kesinlestigi icin once okulumu bitireyim diye dusundum ama 6 yillik evliyim 15 aydir ugrasiyoruz ve okulum baslarsa 4 sene surucek ben ozaman 10 yillik evli olucam ve esim 36 yasinda suanda ve hakli olarak bebis istiyo,,,gecenlerde citlattim acaba okul bitene kadar arami versek diye ama olurmu oyle sey hayatim zaten tutturamiyoruz bide ara verip bastan baslamayalim herseye dedi,,,sen okula giderken bende sana yardim ederim bebis icin dedi bende bisey diyemedim adamcagiz da hakli bebisi olsun istiyo bukadar ugrastik birakirsak bida 15 ay beklemek zorunda kalirmiyiz diyede korkuyo sanirim,,,ne biliim iste ablacim herseyi oluruna biraktim rabbim nezaman yazdiysa ozaman gelicek bebisimiz zaten biz cok istesekde zamani degilse gelmez istersek gece gunduz calisalim,,,ama geliceksede allah simdi yazdiysada afedersin oynasirken askerlerden biri ziplayip iceri kacar yine olur fikfiklenmeye gerek bile kalmaz eger olucaksa,,,oyuzden ben simdi okulumu dusunuyorum,,,bebek isinide allahimin takdirine biraktim hakkimizda hayirlisi olsun ins ins ins,,,

Ayy cnm tebrikler.Sana da büyük moral olmuştur.Stresin sıkıntın azalır hiç olmazsa bebiş için de daha iyi olur.Bak yukarıda yazmışsın kısırlık falan öyle şeyler aklına getirme.Ben senin yaşadığın şeyi tamamen stresi bağlıyorum.Her şey daha iyi olacak buna inan.

saol tatlim allah razi olsun,,,sevincimi paylasiyosunuz cok tesekkur ederim,,,evet stresim azaldi gercektende simdi diploma toreni icin mektup bekliyorum oda gelirse direk meslek okulunun kapisina dayanicam bakalim nezaman baslayabilirim,,,,dogru stresde olabilir daha onceden de dedigim gibi bu son sinavi cok stres yaptim kendime cunku diplomami almam icin onumdeki son engeldi ve 1 ay icinde 2.kez olan adetim tamda bu doneme denk geldi oyuzden stresdende olabilir yani,,,herseyin hayirlisi tatlim ya allah hakkimizda hayirlisini versin...cok saol moral dolu yazin icin hayatim,,,

aziizeeee
slm canım yha ben daha adet olmadım, test te yapmadım, bekliom ööle, korkudan kal geldi, kalakaldım ben de ööle...

sen doktora gittin mi canım , kan testi yaptırdn mı? degerin kaç? yani erken döllenme mi gerçekten?

bekliyorum haberini canım...

azizecim beni listeye eklemeyi unutmuşsun canım...

SAT 2 ekim di, henüz adet olmadım...

bebiş mi var yumoşlar mı tembel bilemiyorum...

test ısmarladım, gelemedi henüz...

mahrumiyet bölgesindeyim de...

mecburen bekliyorum canm...

ekle beni listeye, dualarnı da ekle

slm kızlar..saanslı tebrik ederim canım hayırlısı olsun.bende daha önce ayda iki kez hastalanmalar yaşadım ve doktora gittim tabi.ama herşey normaldi bazı dönemlerde bir çok şeye bağlı olarak yaşanabilirmiş ara kanamalar..benim kanamayı kesici ilaç vermişti canım sonra düzene girdi.hemen olumsuz düşünme kısırlık falan diye.olabilen bişey yani tatlımm..

vereliniortaktebrik ederim canim.senin adina cok sevindim hayirlisi olsun....

özge nasılsın canım.belim çok ağrıyor.dayanılmaz artık hiç bir iş yapamıyorum.ayaktada duramıyorum.ne yapmalıyım.biliyor musun

ayy kızlar bende ilk defa gögüs sızlaması hissediyorum
ayyy diye diye sonunda bende hissettimm

dha bugün yazmıştım hiç bişey hissetmiyorum regl öncesi bileeee

anında etkileşim diye buna derim ben :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…