abla diyebilirsin canım.bak ne güzel daha önünde gerçekleştireceğin hedeflerin var.önce bunları hallet bence de.okulunu bitirdiğinde çocuk yapsan senin için daha iyi olur bence.eğitimli bie anne olacaksın bebeğine yatırım yapacaksın aslında.ben 30 yaşındayım daha yeni düşünmeye başladık bebişi.herşey vaktinde güzel.hayatını yaşa.hem kısırlık ya da menapoz gibi rahatsızlıklardan esas ben korkayım sen bırak bunları boşver.kendini derslerine ver.önünde başarman gereken çok şey var.bebişin mutlaka olacak nasıl olsa.hem okul sınav derken yeteri kadar strese de giriyorsun.herşey gönlünce olsun canım.
mrb iyiyim tatlim haala soktayim sinavi kazandigima inanamiyorum sanirim diploma torenine kadarda inanamicam oyle cok mutluyum biran once sali gunu gelsinde okula gidip arkdslarimla ve hocalarimla paylasayim mutlulugumu istiyorum sen nasilsin hayatim,,,
Ayy cnm tebrikler.Sana da büyük moral olmuştur.Stresin sıkıntın azalır hiç olmazsa bebiş için de daha iyi olur.Bak yukarıda yazmışsın kısırlık falan öyle şeyler aklına getirme.Ben senin yaşadığın şeyi tamamen stresi bağlıyorum.Her şey daha iyi olacak buna inan.
mrb iyiyim tatlim haala soktayim sinavi kazandigima inanamiyorum sanirim diploma torenine kadarda inanamicam oyle cok mutluyum biran once sali gunu gelsinde okula gidip arkdslarimla ve hocalarimla paylasayim mutlulugumu istiyorum sen nasilsin hayatim,,,
selam canlar nassınız bakalım a.s.
slm kizlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?