Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gül nerdesin diye yazmissin bana ancak isten ciktim tr saatiyle 24.00 oluyo isten cikmam koci$le sohbet ettik biraz simdi yemek yiycem anca i$te burdayim

kızlar sohbet çok güzel ama yarın sabah erken kalkıcam sizleri kocamanopuyorumnanaktan en kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah alkisalkisalkis

nazcım ve sleepy
hadi yarın hayırlı haberler verin bizlere sevinelim kızlarrrr
ikinizde hamişsnzdr inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gül nerdesin diye yazmissin bana ancak isten ciktim tr saatiyle 24.00 oluyo isten cikmam koci$le sohbet ettik biraz simdi yemek yiycem anca i$te burdayim

anladım canım hoşgeldin tatlım ama ben çıkıyorum inşallah yarn gece bol bol sohbet ederiz olrmu opuyorumnanaktano dünyalar talısı oğlunuda öp benim için ya çok tatlı maşallahopuyorumnanaktan

bende okumuştum epey olmuştuda baktım yönetimden uyarı ve kapamışlar sonrada, o yüzden dedim canım yanlış anlama...

gül ve ayşen çok sağolun kızlar... allah hepimize herşeyin hayırlısını versin. ben de kalkmalıyım sabah 7.30 da kalkacağım. size iyi sohbetler. sleepy yarın çok mutlu oluruz inşallah arkadaşım..

iyi geceler kızlaaaarrrrr...

iyim valla hosbuldum :)) ko$u$turmaca iste yoruldum biraz pazartesileri hic sevmemde neyseki gecti ee sizler nasilsiniz yeni haberler var mi??

amin canım cümlemize inşallah canım sanada iyigeceler opuyorumnanaktan

etmezmiyim canım herkese ediyorum allah tüm isteyenlere versin hayırlısıyla inşlhhhh

zaten duayı makbul kılan kendine değil önce başkalarına sonra kendine olanıdır

dualarda buluşalım arkadaşlar inşlhh

ay canım benim inşallah ya , görüşürüz iyigeceler canım....

kızlar bende erken kalkıcam yarın sizlere doyum olmaz ama bende kaçıyım ufaktan...hepinize güzel d,lekleriniziçin teşekkür ederim,umarım güzel haberlerle gelirim yarın...olmadı yolumuza devam yılmadan...
iyiuykular herkese.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…