nazyazar canım hoşgeldin inşallah sizlerden iyi haberleri alırız kız :Saruboceq:
bebişkom nerdesin kız kayboldun
belirti varmı?
walla sleepy cim olumluya yormak istemiyorum ama bugün bolca gaz sancım oldu. kasıklarımda da ağrılar oldu. ama çok fazla kendimi takip edemedim sabahtan akşama okuldaydım. az önce uyuyamayıp kalktım canım tatlı istedi. çikolata yedim, sonra zeytinleri gördüm ve üzerine de onu yedim. korkuncum yani. saçmalıyorum. evet belki de hamileyimdir :))))
inşallah tatlım yaa. senin pozitif enerjin o kadar güzel ki.. yazılarını okuyorum ve adet olduktan sonraki psikolojine bayıldım. küllerinden yeniden doğdun sanki. bana da güzel bir örnek oldu açıkçası ruh halin. inşallah bebeğine en yakın zamanda kavuşursun canım...
naz
bence hamişler listesinde senide görücez bu ayyy hadi bakalım hayırlısı
test seferberliği ne zaman sositososito
canım ben bu ay kendime geldim diyelim her ay ğla stres yap üzül tai eşimden allah razı olsun teselli ediyodu ama eşimin ne halde olduğunu hiç düşünmüyodum sanki sadece ben üzülüyormuşum gibi ama farkettimki verecek olan rabbim o herşeyin en güzelini ve hayırlısını bilir ve kocamıda düşününce düşünsenize eşlerimiz bizi rahatlatıyo pek onları km rahatlatıyo bizimde onları rahatlatmamız gerekio kızlar aylardan beri eşimin üzüntüsünü içine attığını farkettim kızlar biz elimizden geleni yapalım ve sres yapmıyalım tkdiri rabbime bırakalım üzülünce elimize ne geçiyo ebeğimiz mi geliyo hayır stres sıkıntı huzursuzlukbence sizlerde bi düşünün kızlar neyse çenem düştü en kısa zamanda bebişimiz gelir inşallah kızlar biz dersimize iyi çalışalım :kedi:stres yapmıyalım ve dua edelim olurmu :Saruboceqpuyorumnanaktan
rabbim eşinin de senin de yüzünüzü hep güldürsün canım. bebeğinize en yakın zamanda kavuşmanızı diliyorum..
nazcım çok sağol canım iyi dileklerine,umarım beraber yaşarız bu sevinci:)))
selam kizlar ben geldimmkaydirigubbakcemile2
yarın haberleşelim canım. ben akşama doğru ancak girebilirim nete. zaten kaderim de belli olur o saate :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?