Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende öle yapıcammm sık sık fikfik :kedi:
yok canım yaaaa tsh düşmeden zorrrrr ama tabi alllah ol derse olurrr

ayy kızlar kasıklarım ağrıyo valla dünde bacağım çekiyodu bugün sabahta öleydi ben ayakta fazla kalmaya yordum amaaaa
işin iyi tarafı ilk defa böle belirtiler hissediyorumm regl olsam bile iyi bişey diyorum Şeniz

nazyazar canım hoşgeldin inşallah sizlerden iyi haberleri alırız kız :Saruboceq:
bebişkom nerdesin kız kayboldun

inşallah tatlım yaa. senin pozitif enerjin o kadar güzel ki.. yazılarını okuyorum ve adet olduktan sonraki psikolojine bayıldım. küllerinden yeniden doğdun sanki. bana da güzel bir örnek oldu açıkçası ruh halin. inşallah bebeğine en yakın zamanda kavuşursun canım...

walla sleepy cim olumluya yormak istemiyorum ama bugün bolca gaz sancım oldu. kasıklarımda da ağrılar oldu. ama çok fazla kendimi takip edemedim sabahtan akşama okuldaydım. az önce uyuyamayıp kalktım canım tatlı istedi. çikolata yedim, sonra zeytinleri gördüm ve üzerine de onu yedim. korkuncum yani. saçmalıyorum. evet belki de hamileyimdir :))))

benim sat tarihim 18 ekim. hamile kaldıysam bile daha çok yeni 3 haftalık yani. sanmıyorum ama herşeyin hayırlısı. sleepy umarım hamilesindir canım ya. ben olamasam bile senin için çok sevinirim. en azından kader arkadaşım başardı derim :))

canım ben bu ay kendime geldim diyelim her ay ğla stres yap üzül tai eşimden allah razı olsun teselli ediyodu ama eşimin ne halde olduğunu hiç düşünmüyodum sanki sadece ben üzülüyormuşum gibi ama farkettimki verecek olan rabbim o herşeyin en güzelini ve hayırlısını bilir ve kocamıda düşününce düşünsenize eşlerimiz bizi rahatlatıyo pek onları km rahatlatıyo bizimde onları rahatlatmamız gerekio kızlar aylardan beri eşimin üzüntüsünü içine attığını farkettim kızlar biz elimizden geleni yapalım ve sres yapmıyalım tkdiri rabbime bırakalım üzülünce elimize ne geçiyo ebeğimiz mi geliyo hayır stres sıkıntı huzursuzlukbence sizlerde bi düşünün kızlar neyse çenem düştü en kısa zamanda bebişimiz gelir inşallah kızlar biz dersimize iyi çalışalım :kedi:stres yapmıyalım ve dua edelim olurmu :Saruboceqpuyorumnanaktan

valla bende düşününce birsürü şey çıkarıyorum ama sonra hüsrandan korkuyorum 14 ay olcak hep alıştık hüsran,eğer geldiyse bebişim müthiş bir sürpriz ve sevinç olur herhalde:)))

rabbim eşinin de senin de yüzünüzü hep güldürsün canım. bebeğinize en yakın zamanda kavuşmanızı diliyorum..

evet kızlar eşlerimiz belli etmiyo hep teselli veriyoo
ama benim eşimde baktım iyice takıyo belli etmeden bende iki aydır çokkk rahatımmm bu yüzden stres yapmıyorum ona belli etmiyorum üzülsem bile
ne dersek boş allah vereceği zamanı biliyo daha vakti gelmemiş diyorum
dua edelim bol bol yapacak bişey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…