Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya kızlar az once su kür yapan topiclere bi goz attim genelde cogu kiside ise yariyormus icinizde kür yapip deneyen varmi

canım inşallah en kısa zamanda bebişlrimize kavuşuruz o kırmızı katla biten hüsra dolu aylar son olur inşallah :Saruboceq:

bende bu ay başlıycam kızlar soğan kürünü regl başlayına yapıcam 10 gün ve bal çörek otu tarçınn oda 2 başlayıp 12 gün bitecekk ve adaçayııı eşimede keçiboynuzu kürü
malzemeleri hazırladım bugün
ayy ne çok şey yapıcam yaaaaaaa karıştırmasam bari delikafadulden

ben incir kürü yaptım daha önce,bide bal-tarçın-çörekotu-eşimede keçiboynuzu kürü.ama içmekten fenalık geldi bir süre sonra işede yaramadığını görünce bıraaktık.ama doğal şeyler sonuçta bi zararı yok,herkeste farklı tepkiler verir...

ya kızlar az once su kür yapan topiclere bi goz attim genelde cogu kiside ise yariyormus icinizde kür yapip deneyen varmi

canım ben bu ay ilk defa incir kürüne başlıycam.ama dediğin gibi birçok kişide işe yaramış inşallah bendede yarar rabbim bebeğimi bana verir inşallah en kısa zamanda tabı kılar hayırlısıyla:Saruboceqpuyorumnanaktan

aysen kız ben bugun sogan kurunu bi yapim dedim ama daha kaynamaya baslarken tiksindim cok kotu kokuyo. sonra bebegim olacaksa deger dedim ılıttım birazbi yudum ictim igrencti ya icemedim doktum hepsini

hoşbulduk kuşummm
nasılsın bakem iyi doping yapppp
çalışmalara başla canımcım
bende bu ay umut yok canım ay sonu tsh kontrolüm var
eltimi veya görümcemi görmeyi bekliyorum :roflol:

ben yapmadımm daha ama ne yapalımm olsunda herşeyi yerim ben :icecream:
yeterki gelsin şu yaramaz bebişlerrrrrrr artıkın :1hug:

kızlar, merhaba. bugün benim de günüm :)) beklemedeyim ( aslında adetim hep 1-2 gün öncesinde geliyordu. ama bugün yok. şükür. 10 kasım yazdırmıştım azize'ye normal tarih o yani. bakalım ne olacak? stres yaptım galiba. oğlumu uyuttum ama ben uyuyamadım. sabah ta 10 kasım töreni var. ben sunacağım. ama hiç uykum yok. sanırım sabah okula şişmiş gözlerle gideceğim :))

hoşbulduk kuşummm
nasılsın bakem iyi doping yapppp
çalışmalara başla canımcım
bende bu ay umut yok canım ay sonu tsh kontrolüm var
eltimi veya görümcemi görmeyi bekliyorum :roflol:

canım bu ay çalışmaları diğer aylara göre daha çok yapıcam inşallah gün aşırı durmak yok yola devam yani :kedi:evet dopink yapıyorum kız :kedi::kedi:
canı ümidini kesme inşallah bebişin gelmiştir :Saruboceq:

canım benimde evet artık bugün oldu günüm bakalım nolucaak:))) ,benimde hep sinyal verir ama,bu ay birsürü hormon ilacıda kullandım onada bağlı olabilir...yarın artık belli olur akibetim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…