Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

harfiyen katiliyorum aynen böyle!!

kızlaaarrrrr kan testi sonucumu aldım dünn,evet hamileyimmmmmmmmm çok mutluyum,şaşkınım,böyle bebeğimi herşeyden koruma duygusu oldu bende normalmi bilmiyorummm.ayy ne garip bi duyguu yaaa opuyorumnanaktan

cubukcuumm hayırlı olsunn.
tahmin etmiştik zaten..
ilk öyle oluyo, yürürken bile birşey olacakmış gibi geliyo ilk öğrendiğin zamanlar..
sonradan biraz daha alışıyorsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hihoyyyt

kızlaaarrrrr kan testi sonucumu aldım dünn,evet hamileyimmmmmmmmm çok mutluyum,şaşkınım,böyle bebeğimi herşeyden koruma duygusu oldu bende normalmi bilmiyorummm.ayy ne garip bi duyguu yaaa opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KISLARRR

CANIM GÖZÜN AYDIN :CüvCüv:ALLAH HAYIRLA KUCANA ALMAK NASİP ETSİN

özgecim hayalcim çok teşekkür ederim kızlar

size bişey sorucam şimdi benim son adet tarihim 14 ekimdi yani ben 3 haftalık falandır diye tahmin ediyordum ama aile dr.u değerin iyi dedi değere 4-5 haftalık dedi.peki ben şimdi keseyi ne zaman görcem kalp atışını ne zaman duycam.normalde adet günüm bugün yada yarındı.bir hafta bekleyip öylemi gideyim jinekoloğuma:uhm:

canım tebrik ederim sağlıkla büyüt inşallah bebişini dün kızlar soruyodu eğer kötü olsaydı gelir paylaşırdı demkki pozitifki havalara uçtu yarın veriri müjdeyi dedim haklı çıktım
belirtin varmıydı

canım bebeğin ilk günü 14 ekim olarak sayılır..
o günden itibaren hafta sayacaksın..
yani şşimdi sen tam 3 hafta 6 günlüksün aslında yarın tam 4 haftalık olacaksın..
değerlern ilk haftalarda fazla yükselir onlara takılma..
keseyi 5+2 de görmüştüm benvajinal ultrason ile..
kalp atısını da 6+2 de yine vajinal us ile görmüştüm..

bence sen doktora haftaya perşembe ya da cuma fln git kese için

kıslar günaydıııınnn..
çubukcum tebrik ederim hjayatım.allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.

çok teşekkür ederim ayşecimm valla eve gelemdim kutladık eşim ve ailelerimizle
beliritm 15 gündür belim çooook ağrıyodu,halsizliğim vardı oturduğum yerden kalkamıyordum,iştahım çokk açılmıştı ama şimdi kapandı pek yemek istemiyor canım kii ben iştahlı bi insanımdır,bide kasıklarıma ve vajinamın içine kramplar giriyorduu halada giriyor :)) sadece bu kadar belirtilerim

hımm ayy az kalmıışşş kuzumla merhabalaşmama o zaman.bende cumartesi falan eşimle mi gitsem acaba diyodumm.o zaman bu cumartesi değil sonraki c.tesi gideyim barii.gitmişken duyayım pıt pıtlarını miniğimin hihoyyyt:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…