ıyı geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
canlar ben cıkıyorum herkeze iyi geceler hepiniziopuyorumnanaktan
çok basit canım yaa hamuru un su tuz yoğuruyosun içinide kıyma soğan rendeliyon azıcık su koyuyon tuz karabiber hamurdan ceviz kadar parçalar koparıyosun açıyosun tabak büyüklüğünde içine harçtan koyup kenarlarını çay tabağıyla kes kızart cokacimcoook
canlar ben cıkıyorum herkeze iyi geceler hepiniziopuyorumnanaktan
hu huuuuuuuuuuu sustnuz napiyonuz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sütlü tatlı araştırıyorum napayım çok canım istiyo yaaaa:çok üzgünüm:
nese kızlar bende çıkıyorum herkese ii geceler:a015:
kızlaaarrrrr kan testi sonucumu aldım dünn,evet hamileyimmmmmmmmm çok mutluyum,şaşkınım,böyle bebeğimi herşeyden koruma duygusu oldu bende normalmi bilmiyorummm.ayy ne garip bi duyguu yaaa opuyorumnanaktan
kızlaaarrrrr kan testi sonucumu aldım dünn,evet hamileyimmmmmmmmm çok mutluyum,şaşkınım,böyle bebeğimi herşeyden koruma duygusu oldu bende normalmi bilmiyorummm.ayy ne garip bi duyguu yaaa opuyorumnanaktan
özgecim hayalcim çok teşekkür ederim kızlar
size bişey sorucam şimdi benim son adet tarihim 14 ekimdi yani ben 3 haftalık falandır diye tahmin ediyordum ama aile dr.u değerin iyi dedi değere 4-5 haftalık dedi.peki ben şimdi keseyi ne zaman görcem kalp atışını ne zaman duycam.normalde adet günüm bugün yada yarındı.bir hafta bekleyip öylemi gideyim jinekoloğuma:uhm:
canım tebrik ederim sağlıkla büyüt inşallah bebişini dün kızlar soruyodu eğer kötü olsaydı gelir paylaşırdı demkki pozitifki havalara uçtu yarın veriri müjdeyi dedim haklı çıktım
belirtin varmıydı
canım bebeğin ilk günü 14 ekim olarak sayılır..
o günden itibaren hafta sayacaksın..
yani şşimdi sen tam 3 hafta 6 günlüksün aslında yarın tam 4 haftalık olacaksın..
değerlern ilk haftalarda fazla yükselir onlara takılma..
keseyi 5+2 de görmüştüm benvajinal ultrason ile..
kalp atısını da 6+2 de yine vajinal us ile görmüştüm..
bence sen doktora haftaya perşembe ya da cuma fln git kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?