çok teşekkür ederim ayşecimm valla eve gelemdim kutladık eşim ve ailelerimizle
beliritm 15 gündür belim çooook ağrıyodu,halsizliğim vardı oturduğum yerden kalkamıyordum,iştahım çokk açılmıştı ama şimdi kapandı pek yemek istemiyor canım kii ben iştahlı bi insanımdır,bide kasıklarıma ve vajinamın içine kramplar giriyorduu halada giriyor :)) sadece bu kadar belirtilerim
hımm ayy az kalmıışşş kuzumla merhabalaşmama o zaman.bende cumartesi falan eşimle mi gitsem acaba diyodumm.o zaman bu cumartesi değil sonraki c.tesi gideyim barii.gitmişken duyayım pıt pıtlarını miniğimin hihoyyyt:CüvCüv:
kıslar günaydıııınnn..
çubukcum tebrik ederim hjayatım.allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.
adet günüm 17 ekim ama şöyle birşery var 13 ağustos-11 eylül yani olması gereken tarihim 9 ekimdi ama gecikti. bende çok uyuyorum belim ağrıyor göğüslerim şişti diye bir test yapayım dedim ama kafam karıştı yafff
demet günaydın yoksa geliyomu yiğen kız
canım çubuk krakerinde 5 ün önce çok silikti inşallah yeğenimiz geliyodur
resim eklesene bakalım
demet canım bencede bi kaç gün sonra gene yap test hayırlısı inş vardır canım kendine dikkat et
demetçim hamiş olabilirsin belirtiler benziyor..
hadi bakalım hayırlısı
bilmiyorum canım çok da emin değilim ama hayırlısı neyse o olsun canım benim. ya sabah bir test yaptım silik 2. çıktı ama 2-3 gün sonra tekrar yapacağım bakalım hayırlısı neyse o olsun ama kasıklarımda ağırlık hissediyorum ve adet olacak gibi kasıklarıma ağrı giriyor yaff.sende ne var ne yok birş değişiklik var mı?hihoyyyt :jeyyar:
canımcım haftaya ctesi 5+3 oluyo pıtpıtları duyamazsın o kadar erken kuşum..
ama keseyi görürsün..
6. ve 7. haftalarda duyuluyo pıtpıtlar..
dr. 2 hafta sonra çağırırsa o zaman duyarsın sanırım pıtpıtları
kıslar birşey dicim...
bu sabah test yaptım 2.kırmızı çok silik çıktı. acaba ben mi yanlış gördüm dedim muftafa gittim güneş gelmişti güneşte daha belirgin belli oluyordu. ne yapmam lazım acaba,? yani ilk defa böyle oluyor. bir kere daha yapmıştım ama silik yoktu onda aynı marka testti.
hayırlısı canım yaa biliyosun ki adetle hamilelik sancıları aynı oluyo diyorlar insan ayırt edemiyo inş hamilesindir canım
bende değişiklik yok aynıyım yaa sadece içimden bi ses adet olacaksın diyo ara ara belim sızlıyo geçiyo bazen kasıklarımda batma oluyo oda geçiyo anlamıyorum ki testde yapmaya korkuyorum açıkcası hem beklemek gerekiyo bekliyorum ama her an kırmızılar gelcek diye çok korkuyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayy çok merak ediyorum çok aceleciyim kaydirigubbakcemile3
canım benim hamile olabilirsin valla,bende adetime 5-6 gün kala yaptığım testte çooook siliktii,görünsemmi görünmesemmiii diye düşünüyodu 2.çizgi.zar zor güneş altında görüyordum.2 gün sonra tekrarladığımda daha belirgindi 2. gün sonra tekrarla testi.
birde ben oncomed marka test kullandım çok güzel bi test tavsiye ederim bulursanız onu alın.üstelik 1 tl ye aldım :))
korkma canım hayırlısını dile. bende bu ay tutmaz diyorum kendi kendime hala ki öyle diyorum. inşallah hamiş oluruz bebişlerimiz hayırlısı ile gelirler canım benim. rabbim hayırlı evlat versin cümlemize inş. hiç sıkma canını yavrumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?