Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canımcım haftaya ctesi 5+3 oluyo pıtpıtları duyamazsın o kadar erken kuşum..
ama keseyi görürsün..
6. ve 7. haftalarda duyuluyo pıtpıtlar..
dr. 2 hafta sonra çağırırsa o zaman duyarsın sanırım pıtpıtları

kıslar birşey dicim...
bu sabah test yaptım 2.kırmızı çok silik çıktı. acaba ben mi yanlış gördüm dedim muftafa gittim güneş gelmişti güneşte daha belirgin belli oluyordu. ne yapmam lazım acaba,? yani ilk defa böyle oluyor. bir kere daha yapmıştım ama silik yoktu onda aynı marka testti.

adet günüm 17 ekim ama şöyle birşery var 13 ağustos-11 eylül yani olması gereken tarihim 9 ekimdi ama gecikti. bende çok uyuyorum belim ağrıyor göğüslerim şişti diye bir test yapayım dedim ama kafam karıştı yafff

demetcim daha çok var teste çok güvenme derim ben, burada da duyduk çünkü çizgi çıkıp sonra doktora gidip hamile olmadıgını öğrenenleri..
bu kadar erken yapılan testlere güvenmeyin..
ama şöyle yap, 2 gün sonra testi tekrarla, eğer çizgi birazcık daha koyulmuşsa, işte o zaman şüphelen gerçekten hihoyyyt

tamam canım öyle yapayım zaten güvenmedim de işte adetimin tarihlerinin şaşması kafamı kurcaladı o yüzden. sırt üstü yatınca kasıklarımda ağırlık hissediyorum sanki. göğüslerimde irileşti. ve uyumak istiyorumm içim uyur durumda geziyorum sürekli dün evde yemek yaptım fırına attım sonra uyuya kaldım baktım ki yanmış

canım çubuk krakerinde 5 ün önce çok silikti inşallah yeğenimiz geliyodur
resim eklesene bakalım

demet günaydın yoksa geliyomu yiğen kız

bilmiyorum canım çok da emin değilim ama hayırlısı neyse o olsun canım benim. ya sabah bir test yaptım silik 2. çıktı ama 2-3 gün sonra tekrar yapacağım bakalım hayırlısı neyse o olsun ama kasıklarımda ağırlık hissediyorum ve adet olacak gibi kasıklarıma ağrı giriyor yaff.sende ne var ne yok birş değişiklik var mı?hihoyyyt :jeyyar:

demet canım bencede bi kaç gün sonra gene yap test hayırlısı inş vardır canım kendine dikkat et

amin canım inşallah birlikte aynı ay hamiş oluruz canım benim yaaa.... hayırlısını nasip etsin allah...seninde az kaldı belirtiler ne durumda?:Saruboceq:

hayırlısı canım yaa biliyosun ki adetle hamilelik sancıları aynı oluyo diyorlar insan ayırt edemiyo inş hamilesindir canım

bende değişiklik yok aynıyım yaa sadece içimden bi ses adet olacaksın diyo ara ara belim sızlıyo geçiyo bazen kasıklarımda batma oluyo oda geçiyo anlamıyorum ki testde yapmaya korkuyorum açıkcası hem beklemek gerekiyo bekliyorum ama her an kırmızılar gelcek diye çok korkuyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayy çok merak ediyorum çok aceleciyim kaydirigubbakcemile3

canım benim hamile olabilirsin valla,bende adetime 5-6 gün kala yaptığım testte çooook siliktii,görünsemmi görünmesemmiii diye düşünüyodu 2.çizgi.zar zor güneş altında görüyordum.2 gün sonra tekrarladığımda daha belirgindi 2. gün sonra tekrarla testi.
birde ben oncomed marka test kullandım çok güzel bi test tavsiye ederim bulursanız onu alın.üstelik 1 tl ye aldım :))

korkma canım hayırlısını dile. bende bu ay tutmaz diyorum kendi kendime hala ki öyle diyorum. inşallah hamiş oluruz bebişlerimiz hayırlısı ile gelirler canım benim. rabbim hayırlı evlat versin cümlemize inş. hiç sıkma canını yavrumm

evet canım ya benimde öyle silik güneş altında var yok gibi dikkatli bakınca belli oluyor. ama yine de umutlanmak istemiyorum. allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım çubuğum valla senin adına çok sevindim canım inşallah sağlıkla gelir bebişiniz canımm allahım uzun ömür versin inşallah

inş canım ama hiç umudum yok mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hayırlısı tabi napalım kısmet beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…