- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
inş canım ama hiç umudum yok mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hayırlısı tabi napalım kısmet beklicez
canım bir test alıp yapsana sende yaa merak ettim bak hihoyyytşimdi yaff...
canım test yapmaya korkuyorum yaa dün iyiydim olumlu düşünüyordum ama şimdi berbat durumdayım sürekli ağlamak istiyo canım çok karamsar bi haldeyim delikafadulden
kafayı yemiş gibiyim noldu bana yaaa laelaelaelaelae
kız değişen ruh hali de belirtisi olabilir canım öyle deme ben olmayacak şeye sinirleniyorum mesela. dün akşam kocişime bakıyorum bakıyorum sanki doyamıyorum bakömaya nerden çıktıysa sonra da ağlamaya başladım ama o an ne düşündün son inan hatırlamıyorum. 3strese sokma kendini canımmm. allahım hayırlısını versin inaşşah. gebelikte ruh hali çok değişiyormuş. inşallah birlikte hamiş oluruz canımmakannehir
evet canım ya benimde öyle silik güneş altında var yok gibi dikkatli bakınca belli oluyor. ama yine de umutlanmak istemiyorum. allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım çubuğum valla senin adına çok sevindim canım inşallah sağlıkla gelir bebişiniz canımm allahım uzun ömür versin inşallah
canım oncomed testi bende duydum 1 hafta önce bile çıkabiliyormuşcanım benim hamile olabilirsin valla,bende adetime 5-6 gün kala yaptığım testte çooook siliktii,görünsemmi görünmesemmiii diye düşünüyodu 2.çizgi.zar zor güneş altında görüyordum.2 gün sonra tekrarladığımda daha belirgindi 2. gün sonra tekrarla testi.
birde ben oncomed marka test kullandım çok güzel bi test tavsiye ederim bulursanız onu alın.üstelik 1 tl ye aldım :))
bence yap canım bi test yaa bende öle korkuyodum ama dedimkii amaaaaaan negatif bile çıksa ya testin yanlış olma ihtimali var,benim hormonumun daha idrara geçmemiş olma ihitmali var en iyisi ben yapayım çıkmazsa üzülmek yokk negatifte bile üzülmicem önümüzdeki aya gene çalışırız dedim.iyiki yapmışım:lepi:canım test yapmaya korkuyorum yaa dün iyiydim olumlu düşünüyordum ama şimdi berbat durumdayım sürekli ağlamak istiyo canım çok karamsar bi haldeyim delikafadulden
kafayı yemiş gibiyim noldu bana yaaa laelaelaelaelae
kız değişen ruh hali de belirtisi olabilir canım öyle deme ben olmayacak şeye sinirleniyorum mesela. dün akşam kocişime bakıyorum bakıyorum sanki doyamıyorum bakömaya nerden çıktıysa sonra da ağlamaya başladım ama o an ne düşündün son inan hatırlamıyorum. 3strese sokma kendini canımmm. allahım hayırlısını versin inaşşah. gebelikte ruh hali çok değişiyormuş. inşallah birlikte hamiş oluruz canımmakannehir
kız çubuk öle mi diyosun valla aradım az önce eşimi istedim test al diye sabah yapım bakım ay çok sinirliyim çatacak yer arıyom kaç gündür bide ağlıyasım varki sorma yapım bakım çıkarsa inş çıkar yaaa dua edin bana şekerler :Saruboceq:
demet canım sende kendine dikkat et canım yaa bi kaç gün sonrada tekrar yap testi inş koyu şekilde görürsün bu sefer
amin hayalcim inşallah birlikte görürüz hayatım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. bende 2 gün bekliycem bakalım inşallah koyulaşır biraz daha.
Ayyy inanmıyorum yeni hamile haberlerimi yoksa kıslar nerelerdesiniz..Çubuk_Kraker çok çok tebrik ederim canımm,çok sevindim,hayırlısıyla kucağına al evladını..
dmtumt84 bak şimdi çok heyecan yaptım yaaaa..Hadi inşallah hamilesindir tatlım :)))
kızlaaarrrrr kan testi sonucumu aldım dünn,evet hamileyimmmmmmmmm çok mutluyum,şaşkınım,böyle bebeğimi herşeyden koruma duygusu oldu bende normalmi bilmiyorummm.ayy ne garip bi duyguu yaaa opuyorumnanaktan
hayat çok teşekkürlerr canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?