Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar.. gözüme takıldıda topicinize dalıverdim :) ben bu ay kendimden şüpheleniyorumda ondan gözüm takıldı.. kaç hamileniz var?

ay valla bahtsızlık ya baksana yine olmadı,isyan etmiyorum ama korkuyorum bi yandanda ya hiç olmassa diye(( yaşımızda geçiyor of of bakalım bu ayda deniyelim şu iğne olayını nolcak...sonra artık çok uzatmadan tüp bebek falan deniycez olmadı....

canım üzme RABBİM ol diyecek oda olacak imtihan dünyası sakın aklından geçirme sen rahatsın hamilesin diye anlıyorum seni çok iyi anlıyorum o günlerde gelir inşaallah bebişin sevdigin günler:1hug:

ozmozcum canım benim sağol hiç düşünürmüyüm öyle ,inan sizleri hiç tanımamama rağmen o kadar seviniyorumki sizlerin adına anlatamam.benimde gerçekten isyanım yok Allahım biliyordur zamanını diyorum,hep derim hayırlısıysa versin bana yaşatsın o mutluluğu..hiç yıkmıyorum kendimi tabi acaba hiç olmassa diye korkularım oluyor,ama ağlayıp sızlanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…