Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bugün bi komşu çocuğunuz olmuyomu dedi bende yooo dedimm
kimde sorun var sendemi kocandamı dedi
bende dedimki ikimizdede varrrr kadın bi şaşırdı bi şaşırdı ki nasıl yani dedi bende ayy yok korkma dedikodu yapacak malzeme çıksın diye sölüyorum dedim
aaaa dediiii

valla iyi oldu yaaaaaaaaaaaaa kurtuldum artık habire soruyo habire soruyoo sinir etti beni iyice kötükedihüso
zaten derdim bana yeter :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 almış ağzının payını

inşllhh ayy sorma zaten o testte beni ayrı sinir etti zatiii

bazı insanlara vermek gerekiyo valla bu kadarda olmazki size ne derdi sizimi bağladııı hayır her gördüğündede sorulmazki bi gün görmese 2 gün görüyo zaten balkon kuşu yaaa :dilcikar:

aa kızlar hayay_77 hamileymiş gal,ba
erken gebelik testi yapmışş silik çıkmışş haberiniz varmı

ayyyy çok sevindim vallaaaa :sm_cool: :teytey:

sen şimdi bir de bayram da gör milleti her gören ayrı sorar.milletin başka işi gücüyok.utanırdı insanlar eskiden bu konuları konuşmaya.şimdi eşlerin yanında bile soruyorlar.onlara neyse.

sinir olurum benimde yan apartmanda vardı 1 tane bize gelenden gidenden haberi vardı yok şu geldi yok şunu almışlar en sonunda açtım iyice perdeyi geçtim oturdum çayımıda içtim artık sesi çıkmıyor haketti ama:jeyyar:

aysen bende 3 yıldır evliyim.. kimse sormamıştım şimdiye kadar.. son zamanlarda o kadar çok soran var ki.. sinir bir durum!

ayy evet bayram demeyinn yaaa geçen sene bayramda korunmayı yeni bırakmış sayılırdık
biri sordumu daha erken felan diyodum artıkk öle değil malesf :gitme:

ama ben alıştım artıkk yaaa amannn banane millet ne düşünürse düşünsün allah vermiyo olmuyo işte biz ne yapalım kader kısmet takmıyorum artık eskisi kadar zemuszemus zemuszemus

oo kızlar patlama yşıycaz galiba hadi bakalımmmm

gülsün yüzler artıı inşlhhhhhhhhhhhhhhhh :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

kızlar teyzem bugün benim için bi dilek tutmuşşş eline iki tane fındık almış bana göstermeden sordu tek mi çiftmi diye bende bildim

dediki bu sene çıkmadan hamile kalacakmısın diye tutuum dedii çıktıııı
annemler küçükken çok yaparlarmışşş
tabi batıl inanç ama insan bi umut diyo yinede seviniyo

Benim hiiiiç komşum yok.Evlendikten sonra buraya geldim.Eşimin işi ve ev burdaydı. O yüzden hç soran yok bana kaydirigubbakcemile3 Ama alt komşuyu hiç sevmiyorum.Haftada bir çıkıp saçma sorular soruyo.Yok çayını nereye döküyosun,yok kapının önünü aşağı süpürme, yok camına bir damla su gelmiş çamaşır mı asmışım.Bir gün fena halledicem ama ne zaman.Bu aralar pek çıkamıyo bir kere kızdım ona diye.Eşime söylüyo şikayetini.En son su olayını söylemişti balkondan, hemen çıktım sesi duyunca, beni görünce içeri kaçtı. kaydirigubbakcemile3

Ozgecay senİn akıntın olmuŞmuyduuuuuuuuu

canım şimdi gördüm yazdıgını..
evet benim de adet öncesi su gibi akıntım oluyordu.. gerçi hala arada oluyor..
o zaman da ben belirti olarak yazmıştım bunu..
bildiğin su akıyor gibi..
bence hamilesin sen ama hadi bakalım hayırlısı olsun

ya özge gene basını agrıtcam ama ticker factorydısındakileri kabul etmiyorlar sen nasıl ekledin baska yerden ögrendim yapıyorum ama olmuyo kabul edilmedidiyo sen nasıl yaptınmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…