Ayy canım hadi bakalım inşallah yaaa
bu ay çalışmalara aralıksız devam o zaman kaydirigubbakcemile3
biliyorum canım senin öyle düşünmedigin ama bi bakıyosun ne zaman bende hamile olcam diyosun bide bakıyosun gelmiş bebişin ama o zaman bazen uzun olabiliyo canım ve sabır istiyo sen ugrasıyosun olmuyo bi baskası ilk ayd a kalıyo sabır istiyo biraz herseyin hayırlısı:Saruboceq::CüvCüv:ozmozcum canım benim sağol hiç düşünürmüyüm öyle ,inan sizleri hiç tanımamama rağmen o kadar seviniyorumki sizlerin adına anlatamam.benimde gerçekten isyanım yok Allahım biliyordur zamanını diyorum,hep derim hayırlısıysa versin bana yaşatsın o mutluluğu..hiç yıkmıyorum kendimi tabi acaba hiç olmassa diye korkularım oluyor,ama ağlayıp sızlanmıyorum..
ya evet ya olunca fakettim büyültebilrmiyim bunu ben şimdi özge
öyle bol bol çalışıcaz yine herzaman olduğu gibi,ay bide bizimki saatli falan doktor önerileriyle,kasım kasım kasılıyoruz valla ama napalım razıyız artık herşeye:))):roflol:
hadi bakalım hayırlısı.. buarada bi arkadaş yaşımız geçiyor demişte bende merak edip yaşına baktım 29. yani 29 çok geç bi yaş değil.. bende 30 yaşındayım ve ocak ayında 31 olucam. bende geçen sene çok istedim ve şubatta hamile kaldım.. sonuç mol gebelik ve 1,5 sene gebe kalma yasağı.. herşeyin hayırlısı deyin arkadaşlar.. herşeyin vardır bir zamanı..
özge canım sana bişey sorcam.5+3 hamilelik ulturasonda gözükür mü?karından ama.yoksa doktor alttan bakar mı?alttan bakılınca düşük olurmuş öyle diyolar hep.sıkıntıdan patlıyacam
ya özgecim vallla halimiz komik bazen bakıp birbirimize gülüyoruz hadi vakit tamam diye:)))
iyi bak canım kendine öptüm çokk,iyiuykular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?