Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ayy canım hadi bakalım inşallah yaaa

bu ay çalışmalara aralıksız devam o zaman kaydirigubbakcemile3

öyle bol bol çalışıcaz yine herzaman olduğu gibi,ay bide bizimki saatli falan doktor önerileriyle,kasım kasım kasılıyoruz valla ama napalım razıyız artık herşeye:))):roflol:

biliyorum canım senin öyle düşünmedigin ama bi bakıyosun ne zaman bende hamile olcam diyosun bide bakıyosun gelmiş bebişin ama o zaman bazen uzun olabiliyo canım ve sabır istiyo sen ugrasıyosun olmuyo bi baskası ilk ayd a kalıyo sabır istiyo biraz herseyin hayırlısı:Saruboceq::CüvCüv:

ya evet ya olunca fakettim büyültebilrmiyim bunu ben şimdi özge

canım sana sitenin linkini attım ya
orada küçük ya da büyük yap seçeneği vardı ilk gönderdiğim sayfada..
sen herhalde küçük olanın altındaki oku tıklayarak devam ettin..
baştan yaparsan tickeri büyük yapabilirsin

öyle tabi vay be bir aydamı dediğim oluyor tabi ama napalım sabırla bekliycez o güzel günü....

hadi bakalım hayırlısı.. buarada bi arkadaş yaşımız geçiyor demişte bende merak edip yaşına baktım 29. yani 29 çok geç bi yaş değil.. bende 30 yaşındayım ve ocak ayında 31 olucam. bende geçen sene çok istedim ve şubatta hamile kaldım.. sonuç mol gebelik ve 1,5 sene gebe kalma yasağı.. herşeyin hayırlısı deyin arkadaşlar.. herşeyin vardır bir zamanı..

öyle bol bol çalışıcaz yine herzaman olduğu gibi,ay bide bizimki saatli falan doktor önerileriyle,kasım kasım kasılıyoruz valla ama napalım razıyız artık herşeye:))):roflol:

anaamm yapma yaa saatli fln demekk..
olsun canım ya sonu güsel olsun yeter, isterse dakikalı olsun :1hug:

özge canım sana bişey sorcam.5+3 hamilelik ulturasonda gözükür mü?karından ama.yoksa doktor alttan bakar mı?alttan bakılınca düşük olurmuş öyle diyolar hep.sıkıntıdan patlıyacam

kızlar ben yattımm.. gerçi bu saate kadar oturabilmem bile mucize..
öpüyorum hepinizi
yarın görüşmek üzere iyi haberlerle
muck

evet canım ben demiştim,ben 30 a girdim çok değil ama benim eşim 37 yi deviriyor artık birazda telaşım ondan.ama tabiki herşeyin hayırlısını diliyorum ve zamanını bekliyorumm...
sanada büyük geçmiş olsun...

özge canım sana bişey sorcam.5+3 hamilelik ulturasonda gözükür mü?karından ama.yoksa doktor alttan bakar mı?alttan bakılınca düşük olurmuş öyle diyolar hep.sıkıntıdan patlıyacam

canım karından görümesi zor.. ama görülme sansı da var..
ama dr. karından göremezse vajinal bakacaktır..
hiç düşük fln olmaz öyle şeylere inanma..
benim kaç kere baktı alttan hiçde birşey olmadı.
hem ilk haftalar alttan bakması daha sağlıklı daha net görülüyor herşey..
inanma hiç düşüğe fln senn..
zaten düşük yasayan çok insan var.. insan düşük yapınca bahane bulmak ister hep birşeylere..o zamanlarda eğer vajinal us yaptırmıssa kabahatli onu bulur..
ben birçok iyi doktorun yazısını okudum, öyle şeylerden sonra düşen bebekler zaten eninde sonunda düşecek bebeklerdir diyorlar..
hiç endişen olmasın o yuzden

ya özgecim vallla halimiz komik bazen bakıp birbirimize gülüyoruz hadi vakit tamam diye:)))
iyi bak canım kendine öptüm çokk,iyiuykular...

slm canım..masalcım bende geçen bir yazı okudum bu konuyla ilgili kesinlikle bir tehlike olmadığını söylüyordu,sonuçta oda ultrason canım.ben ayda kaç kez gidiyorum ve tüm kontrollerimde kullanıyor doktorum,hiç tehlikeli bir durum yok sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…