Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ben de 14 ünü bekliyorum. 2 Gün önce benim de sonuç negatifti. Napalım.Ama erken daha belli de olmaz.Adetin geçerse tekrar test yaparsın.Ama yıpratma kendini.Ben alıştım artık sarsılmıyorum o kadar.

gecen ay 14ündemi gelmişti senin canım. kaç günde bir gelir.erkenmi yapmışım sence testi

Erken gibi.Ama 4 gün öncedense bugün günün oluyor o zaman....Geç döllenme varsa çıkmayabilir bir de ..Ben cumarteseyi bekliyorum.Adet olcam heralde yaa

Sakin ol yalmaz: Hem adet olcam diyosun hem de erken mi test sizce diyosun?Umut ediyorsun,anlıyorum seni.Ama kaptırma kendini geçen ay aynı şeyi yaşadım çünkü.Yokmuş gibi düşün.Varsa deli gibi sevinirsin canım.

hemşerim canını sıkma bu kadar bazı insanların idrara geç geçiyor hormonları
zaten yanlış değilsem perşembe doktora gideceksin regl olmaz isen orda kanda baktırırsın
varsa ne ala yoksada yeni ay yeni umut ama kendini kasma geleceği varsada gelmez adetin

Bu arada biz sabırsızlar ordusu bir dayanabilsek.Test için günümüzün geçmesini beklesek böyle olmayacak ama nerdeee-tatlicadiarzu-

yok canım gitmicem.ben hormonlar için gidecektim. ama adet olmadımki gideyim. gerek yok. bekliycem.hayırlısı neyse.

slm güzelller..oldum ayşecim ya bugün tam anlamıyla...bende doktora gidicem işte ya cuma ya cmt..sende durumlar ne canım?

slm güzelller..oldum ayşecim ya bugün tam anlamıyla...bende doktora gidicem işte ya cuma ya cmt..sende durumlar ne canım?

canım benim 6 günüm var biraz belirti var ama belkide hepsi psikolojiktir
inşallah değildir senin için üzüüldüm inşallah aralıkta gelir bebişin

inşallah canım ya zamanı ne zaman merakla bekliyorum...hiç dinleme kendini canım,beynimiz oynuyo bizle resmen ooo ben neler bulmuştum olsa yazıcaktım ama nafile geldi kırmızılar..

bu gün nolmuş öyle topikte tatsızca.kaç aydır burda ne kadar güzel şeyler paylaşıyoruz azize arkadaşımızında emeğine sağlık,uğraşıyor bizimle.ama ben eylülden beri burdayım ve paylaşımlar çok keyifli gerçekten..azarlama falan demiş bi arkadaşımız ama kimseyi azarlayan görmedim ben o sohbette..kimse kimseyi kırmasın arkadaşlar yeteri kadar stresimiz var çoğumuz aynı dertten muzdaribiz.birbirimizi bizden iyi kimse anlamaz...

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar. ben bugün idrar testi yaptım 20 dakika kadar bekledim ve sonuç negatifti. neyse saklıyayım dedim kutusuna koydum bikaç saat sonra ölesine bi bakmıştım ki 2. kırmızı çizgi ortaya çıkmış:))) sizce ben hamilemiyim arkadaşlar????yalnız biz denemeye başlıyalı az oldu. ve şuanda yumurtlama döneminde sayılırım. ben testi kutusuna koyup öle atmıştım. acaba eğik durunca mı ortaya çıktı ????

merhaba cacancım.5 dk dan sonra değerlendirmeyin diye ibare oluyor içlerinde ama çok iyi bilmiyorum yinede.ama yumurtlama gününndeysen adetin bitti o zaman.yani bu sıralar çalışmaları arttırın derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…