Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimkinde 5-10 dk bekleyin sonuç için diyodu. ve 29 ekim günü adet olmuştum adetten 5 gün önce ilk denememizi yaptık sonra adet sonrası 2şer gün ara ile denedik. adetime daha 15-17 gün var. ölesine denemiştim ben testi ama 2.çizgiyi görünce umutlandım şimdi:))) hatta eşim maça gitti dönüşte nöbetçi ezcane bulabilirse alacak ve tekrar deneyeceğim. belki hamileliğin ilk günleridir diye geç çıkmış olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.

hoşgeldin güzel anne nasılsın canım dün merak ettim seni..ama bir sorun yok galiba..bende dün hastalandım canım,bu ayda umutlarım yok oldu.napalım önümüzdeki aya kısmetse...

canancım daha çok teni yani yumurtlama günlerin olması lazım daha eğer 15 gün varsa.ben pek umutlanma derim ama,yinede sen bilirsin canım test yapmak istiyosan..

geçmiş olsun canım...inşallah önümüzdeki aya adetin gelmez :Saruboceq:
hoşgeldin güzel anne nasılsın canım dün merak ettim seni..ama bir sorun yok galiba..bende dün hastalandım canım,bu ayda umutlarım yok oldu.napalım önümüzdeki aya kısmetse...

kızlar kasımda adet olanlar burda devam edicez herzamanki gibi.
isimlerinizin karşısına aralık ayını yazdım...
tarihlerinizi verin kızlar.

sleepy merhaba güzelim. adet olmuşsun. hayırlısı olsun tatlım. ben hala olmadım. bugün eşimle birlikte gittik. kan testi için. eşim aldı sonucu. telefonda 0.100 dedi. çok üzüldüm. adetim hiç geç kalmazdı. moralim çok bozuldu. hala da adet olacak gibi bi halim yok (

kızlar listemize devam alkisalkisalkis aralık ayı adet tarihlerini vere bilirsiniz :lepi:

kızlar kasımda adet olanlar burda devam edicez herzamanki gibi.
isimlerinizin karşısına aralık ayını yazdım...
tarihlerinizi verin kızlar.

mrb azize ablacim hosgeldin,,,beni eklememissin listeye onceden soylemistim diye hatirliyorum ama duzenlerken arada kacmis olabilir...
gerci nekadar dogru bi tarih bilemicem ama benimde beklenmeyen adet tarihim 18 kasim,,,
ben 9ekimde adet oldum-----14 ekimde bitti adetim
sonra 28ekimde bidaha oldum oda 1 kasimda bitti
simdi hesaplayicim 3yine 3 hafta diye hesapliyo ve 18 kasimi gosterio nekadar dogru bilmiyorum ama sen yaz istersen ilerki gunlerde gelismelerden haberdar ederim ablacim seni,,,

evet canım oldum napalım bu ayda kısmet değilmiş..üzülme diycem ama zor bişey çok iyi bilirim( napalım önümüzdeki aya inşallah...

ama benim tarihimi yazmamışsınız Çok üzgünüm çoook. benimki 20 Kasımdı. beni de ekleyin lütfeeennnn....

azizecim benimde 8 aralık canım.28 günü hiç sektirmez maşallah benim kırmızılar..bir gün geçse yapıcam testi ama yok geçmiyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…