evet canım o yüzden yazdım azize arkadaşımız biraz zor günler geçiriyo allah yardımcısı olsun demet arkadaşımızın da kötü bi niyeti yoktu birkaç arkadaş liste yapalım dedi demet arkadaşımızda iyi niyetiyle o yüzden yaptı bence neyse hepside benim çok sevdiğim arkadaşım neyse tatlım e oğlunu uyuttun dinlez birazda canım arkadaım benim opuyorumnanaktan
ah be arkadasim dinlenmek nerdee toz aliyorum.biryanda da burayi takip ediyorumzemuszemus
merhaba kızlar bende anne olmak için çabalıyorum umarım hepimiz meleklerimize kavuşuruz
hoşgeldin canım inşallah meleklerimize kavuşuruz canım ya opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bende anne olmak için çabalıyorum umarım hepimiz meleklerimize kavuşuruz
Kızlar ben yemek yapmaya gidiyorummm.Kocişim gelicek bir-iki saate.Öptüm hepinizi.Yemek bitince gelirim.İyi sohbetler. opuyorumnanaktan
hosgelmissin canimhihoyyyt
mam benim içimden yarın da çalışın demek geldiii
kızlar anladığım kadarıyla hepimiz bebiş istiyoruz ne kadardır bekliyosunuz problem ne
ben 2 senelik evliyim kızlar ve 1 yıldır bebişimi bekliyorum hipotroidit hastasıyım ve adetlerim düzensiz
bir türlü düzene sokamadımm malesef ama oda olucak inşallah tedaviye ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam cumartesi günü bakalım hayırlısı
bende yeniyim bu topikte hoşgeldin canım inşallah sende bebişini kucaklarsınslm ben aranıza yeni katıldım.bebiş bekleyenlerdenim..:Saruboceq:
senin durumunda olan bir arkadaşım aşılamadan sonra tüp bebek denedi ve bebeklerine kavuştu.umarım sen bu kadar uğraşmadan hamiş olursun arkadaşım.
kızlar ben kaçtım, eve gidiciimm artık mesai bitti..
öpüyorum hepinizi muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?