Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ah be arkadasim dinlenmek nerdee toz aliyorum.biryanda da burayi takip ediyorumzemuszemus

Kızlar ben yemek yapmaya gidiyorummm.Kocişim gelicek bir-iki saate.Öptüm hepinizi.Yemek bitince gelirim.ıyi sohbetler. opuyorumnanaktan

kızlar anladığım kadarıyla hepimiz bebiş istiyoruz ne kadardır bekliyosunuz problem ne

ben 2 senelik evliyim kızlar ve 1 yıldır bebişimi bekliyorum hipotroidit hastasıyım ve adetlerim düzensiz
bir türlü düzene sokamadımm malesef ama oda olucak inşallah tedaviye ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam cumartesi günü bakalım hayırlısı

senin durumunda olan bir arkadaşım aşılamadan sonra tüp bebek denedi ve bebeklerine kavuştu.umarım sen bu kadar uğraşmadan hamiş olursun arkadaşım.

slm ben aranıza yeni katıldım.bebiş bekleyenlerdenim..:Saruboceq:
bende yeniyim bu topikte hoşgeldin canım inşallah sende bebişini kucaklarsın
senin durumunda olan bir arkadaşım aşılamadan sonra tüp bebek denedi ve bebeklerine kavuştu.umarım sen bu kadar uğraşmadan hamiş olursun arkadaşım.

sağol arkadaşım inşallahh hepimiz bu güzel haberi vericez inşalahh
sen ne kadardır bekliyosun canım

kuaf yanlış mı anladım yoksa bekliyorum yazmışsın hamile sandım ama.yoksa değil miydin kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…