Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşlhhh canımm yaaa evet moralim bozuk beklenmedik bi şekilde geldi yaaaaaa

aman amannnn ne olacak ne yapacam bilmiyorum
ne zaman doktora gidicem nasıl bi tedavi olacakk valla uykularım kaçtı iyice yaaa

adaşım çokk sevindim annene canım
nişlhh tez zamönda bebişinde gelir

inşlhhh canımm yaaa evet moralim bozuk beklenmedik bi şekilde geldi yaaaaaa

aman amannnn ne olacak ne yapacam bilmiyorum
ne zaman doktora gidicem nasıl bi tedavi olacakk valla uykularım kaçtı iyice yaaa

canım sağol çok şükür bişiy çıkmadı
vallahi nasıl bi tedavi seni bekliyor bilmiyorum ama sonu iyi olur inşallah

azize kızzz yazcan tabiii aaaaaaaaa şaka ediyommm şurda opuyorumnanaktan

hamiş haberimizide sen yazcan inşllh sen doğurmadan yazarsın yaaaaaa

tatlım benim neti ilk açtığımda direk burayı açıyorum buraya yazıyorumm yaaaaaaaa her günn

alışkanlık oldu artık
kovsanızda gitmem zatiiiiii kaydirigubbakcemile3

ahh şu tiroid ahh şu tiroid yokmuuuuuuuuuuu

valla savaş açtım onunlaaa artıkkk

bakalım 10 güne kadar tekrar test yapılcak inşlhh düşmüştürrrr

ama düşmüş olacak kki böle erken oldum düzene girdi reglim

adaşım iyi olur sınu inşallah ben kaçar yarın ağır misafirim var kaymakam beyin eşi ve annesi gelicek öpüyoum seni

tamam canım sana kolay gelsinnnn

iyi ağırla kızz bayaaa ağırmışş hakket kaydirigubbakcemile3

hadi iyigeceler bende opuyorumnanaktan

liste yenilenmiş,adımı da tekrar listede görmek sevindirici. ama benim size üzücü bir haberim var malesef geçen ay gördüğüm klomen tedavisi sonucu 2 tane kist im oluşmuş. dr bu ay için doğum kontrolhapı verdi. yani bu ay hamile kalmam imkansız. ama insallah ocak ayında sevindirici haberi veririm sizlere. ama yinede adım listede kalsın çünkü sizi takip ediyorum yine yazışırız.

canım çok üzüldüm geçmiş olsun ama olsn umudunu kaybetme verecek olan rabbim .inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz opuyorumnanaktan

Aa liste yenilenmiş, isim de değilmiş galiba?CADIARZU Azizecim hamilelik nasıl gidiyor? Beni de 3 Aralığa yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…