Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

uykun varsa yatabilirsin hee.kocisin nerde?

canım kociş yanım da şimdi ıhlamur yapıyorum birazdan yatarız canım çok çalışacaz hasta olmayalım demi kendimize iyi bakalım . tatlım sene gitsene kocişiinyanına yatuyuzaten birbirinizi çok fazla göremiyosun iş nedeniyle galiba yoksa kocandamı sei gibi gee kuşu:roflol:

canim o geldigimde uyumus oluyo sabah 06.15 te ise ba$liyo. erken kalkiyo yanina gidersem rahatsiz edicem. bu gece ba$ida agriyomus migreni varda.ben dizi bakiyorum nette kacirdiklarimi izliyorum.bende yapayim bir ihlamur kizz iyi gelir belki zaten korkuyorum $u domuz gribinden.e$in ne is yapiyo canim?nöbet falan diyodun.

anladım canım benim eşim denizci canım hmm ne dizile izliyorsun bakiimopuyorumnanaktan

canım babam çok izlerdi tekrarlarını bile o yüzden bıktım şimdide eşimde izliyo babam tam tiryakisi o yüzdn sevmemek değilde bıktım onların sayesinde :gitme:

gül sende albüm yapsana profiline seni görelim beni görmüssündür egeyle :))

canım evet gördüm ve çok beğendim anlatamıycağım derece de kanım ısındı sana zaten hergün en az birkere bakıyorum egeyle senin resmine sana özelden atarım canım sorduğun şeyin cevabını opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…