Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkada$im önceden dogum kontrol hapi kullaniyormuydun?

yok canım hiç kullanmadım. hep eşim kullandı. bu 7 ayın 2 ayı sıkıntıyla geçti.eşimle doğru düzgün beraber olamadık ve ben felaket kötü günler geçirdim. etkiledi diyorum.ama hayırlısı.zamanı var bizimkinin

birazda kafaya takmaninda etkisi oluyo olmamada hormonlari etkiliyo diye duydum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama bu arada kadin kafaya takmiycak dü$ününce bir hormon salgiliyormussun o hamile kalmayi engelliyomus

yok ayşecim kanlar ve rahim için yapılan ayrı bir film var.. o biraz zor bir durummuş daha banada yapılmadı,ocağa kadar çatlatma iğnesi deniycez ondan sonra bakıcak kanallara..sıkma canım ya kendini o zaman daha 5 ay olmuş çok değil bak ,olucak elbet zamanı var sadece..yani doktora giderkende gerilme,rahat ol aklına gelen herşeyi sor kafanda şüphelerin kalmasın...

sağolun kızlar ya rahat rahat dotora gidip geleyim yrn. habr verririm size. ben çıktım sabah erken kalkcam randevum 9 da.öptm sizi. iyiki varsınız.

tamam canım iyi haberlerini bekliyorum,rahat ol en önemlisi bu.bak bende cmt gidicem hadi iyiuykular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…