Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım etraftakiler bebek varmı diye sormayı yada abartıyosun gibi kelimleri biiyorlar bizim ne hissettiklerimizden haerleri bile yok boşver sen uray gel tatlım biz herzaman burdayız inşallah opuyorumnanaktan

burdayım zaten tatlım.tek rahatladığım derdimi rahatçaanlatabildiğim yer burası.iyiki varsınız

ayşecim boşver milleti ya ben hiç takmıyorum valla.biz evleneli 5 yıl oldu bide düşün..ooo kimbilir ne yorumlar yapılıyodur hiçççç umrumda değil yani kimseye anlatmıyorum ailem ve yakın dostlarım hariç,sağolsunlar eşiminkilerde benimkilerde destek olur hep köstek değil.sana destek olmıyanlarla paylaşma canım boşver...senin bu arada ne kadar oldu canım?

hadi ya ay cnm ama kanlı kanlı nsl bakcak.önceden baktı bana kistin yok dedi. iltihapta yok dedi. daha 1.5 ay falan oluyo. bidahamı bakacak acaba

Sen beni dinlemiyorsun hiç amaaa klava:.Yarın doktor hormonların için çağırıyor.Öncesinde vajınal muayene yapmış olması lazım.Kist vs şeyler çıkmadığı için zaten adetinin 2. ya da 3. günü gel bir de hormonlarına bakalım onlarla ilgili bir sorun mu var diyorlar.
Aynı doktora gidiyorsan seninle ilgili bilgileri bilmesi lazım zaten.

Bu arada ben yatıyorum.hepinize iyi geceler,iyi sohbetler. opuyorumnanaktan

canım benim eşim sadece sperm testi yaptırdı sonuçlr iyi çok şükür peki başka ne yaptırmas gerekiyo birde kızlar bişey daha soracam harnup pekmezini nasıl ulandırıpta mı yoksa öle mi yiycek birde miktarı ne kadar sabah akşamı nasıl kullanılıyo işte kızlar yardım lütfen

ama kızlar lütfen hiç olmassa gibi düşüncelerle sıkmayın kendinizi.benim bak ne kadar zaman oldu ben hep diyorum zamanını bekliyor benim bebişim,hayırlısıyla gelicek bir gün diye..çok şükür sorun olmadığı sürece ki bilim çok ilerledi herşeyin var artık bi çaresi..kendimize dert yapmıyalım çok,elbet olucak hep buna inanın...

portakal suyu canım ben hep adetimin 3.yada 4.günü gidiyorum ama kist varmı diye özellikle o süreçte çağırıyor beni,varsa yumurtlamaya kadar müdahele için canım.hormon için değil.ama belki farklıdır bilmiyorum..benim doktorumun yaptığı bu...

benim eşimde sorun yok tatlım.bendede iltihap kist falan yok.hormona bakılmadı bir tek.yumurtalıklarıma baktı doktor 14. gün çatlamış şuan 22mm. dedi. iyi dedi. başka bişeye bakmadı. birde cnm bişey sorcam saç maşası gibi bişeyle alttan bktı. onla neye baktiki yumurtlılara dimi sanırım tatlım.

şu anda başka bişeye gerek yok canım,zaten bir çok şey bizlere yapılıyor..güzel işte spermdede sorun çıkmadıysa hiç sıkma kendini canım benim.bence sulandırma ya kaşıkla yesin bir kaşık falan..

doğru diyosun tatlım. kan veririm sadece heralde. bir tek kaldı zaten. hayırlısı atrtık. bebişin canı ne zaman isterse ozaman gelsimn. iyi geceler tatlım

kızlar sabah akşam mı yiycek aç karna mı nasıl bana tm anlamıyla anlatın kızlar ilk efa kullanıcaz da acil yardım bekliyorum kullanan arkadaşlardan

7 ay oldu canım

canım saç maşası gibi dediğin vajinal ultrason onunla rahim ve yumurtalıklara bakıyor,çok daha net görünüyor herşey..yumurtalıklarında kist varmı,kaç mm,rahim kalınlaşması nasıl hepsini ölçüleriyle veriyor ultrason zaten..evet biraz zor bişey ama ben yumurta takibinde gün aşırı falan gidiyorum düşün halimi..
takma kafanı canım rahat ol elbet olucak birgün hep pozitif düşün olurmu...

canım benim eşim sabah işe gitmeden 1 tatlı kaşığı akşamda yatmadan 1 tatlı kaşığı yior. sulandırmadan.

sağol tatlım ya rahatladım. peki o aletle kanalların açıkmı kapalımı olduğunu görüyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…