hani senin 4 gün önceden çıktı ya belkide erken yumurtladın diye düşündüm ama çok düzenliymiş herhangi bi kur filan yapmadıysan demekki varsa çıkyormuş
benim salı günü pazar yapsam çıkarmıki diye düşünüyorumda tatlım
sen yinede salı ya kadar bekle canım...
daha kesin sonuç alırsın çıkmaz bide boşuna üzülme bide.
hem beklemek heycanlı olur...yerimseniben
kızlar yaa kasımın 13 geldik ama hiç hamiş yok :hulya:
inşallah bundan sonraki günler hamile haberi alırız bol bol:Saruboceq:
Berrakada ve ayşeyildirim ın hamile olduğunu düşünüyorum.İnşallah öyledir :Saruboceq:
ay canım çok sağol bunu duymak bile çok güzel Allah razı olsun duaların içinde çok sağol
gece olupta yatağa girince isimnlerini bildiğim arkadaşlarımın ismiyle bilmediklerimide içimden geçirerek dua ediyorum bebişi olmayanlara bebek olanlara onlar sağlıkla kucağına almalarını diliyorum
Sen de sağol güzelim.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Bende yatarken öyleyim canım aklımdan geçiriyorum kişileri.Kimseyi çocuk özlemiyle sınamasın rabbim.
slm portakal suyu nbr sekerim,,
Yine kimse kalmadı topicte aysecim
ayy slm hoşgeldin canım.Çok sevindim seni gördüğüme,nerelerdesin kaç gündür?
evet canım bi sen bi ben kaldık galiba benim koca işe gitti bende sıkıntıdan ölüyorum
Berrakada ve ayşeyildirim ın hamile olduğunu düşünüyorum.İnşallah öyledir :Saruboceq:
bende burdayim hayatim gozum tvde (adanliya) bakiyourm elimde sizde ...
iyyim tatlim nolsun takiliyorum oyle ...naber ttatlım
ya zaman geçmiyor daha 4 gün varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben buralardayimda sekerim ayni baslikda topik iki tane olunca hangisine yazdim hangisine yazmadim bilemiyorum bende diyorumki portakal suyu nerde,,,,saol canim benim bende baktimki sen yanliz kalmissin hemen geldim sekerim,,,buralardayim simdide diploma toreni heyecani basti uyuyamiyorum heyecandan hehehe benim stresim hic bitmicek anlasilan ,,,sen nasilsin neler yaptin kac gundur,,,
Selammm. Ayyy canım ya ,inşallah öyledir.Yarın regl günüm.Belli olucak büyük ihtimalle bebiş olup olmadığı.Bugün 2 saatlik bi otobüs yolculuğu yaptım.Yoruldum. Sağ ve sol kasığımda ağrı oluyo ara ara.Bi de istifra ettim az önce yediklerimi.Ama regl gününde falan da yine midem bulanıyodu her zaman.Yarın belli olucak işte sonuç. İnşallah bebiş gelir.(Amin) İlaçları da bekletiyorum o yüzden. :)))
ay canım benim... inşallah yaaa... kısmet be aşkım.. çok güzel bi rüya.. allah hayra getirsin balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?