Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sen yinede salı ya kadar bekle canım...
daha kesin sonuç alırsın çıkmaz bide boşuna üzülme bide.
hem beklemek heycanlı olur...yerimseniben

sen yinede salı ya kadar bekle canım...
daha kesin sonuç alırsın çıkmaz bide boşuna üzülme bide.
hem beklemek heycanlı olur...yerimseniben

canım ya ben çok tez canlıyım dayanamıyorum aslında salıyı beklemek en doğrusu ama onu gel bana anlat

Berrakada ve ayşeyildirim ın hamile olduğunu düşünüyorum.İnşallah öyledir :Saruboceq:

ay canım çok sağol bunu duymak bile çok güzel Allah razı olsun duaların içinde çok sağol
gece olupta yatağa girince isimnlerini bildiğim arkadaşlarımın ismiyle bilmediklerimide içimden geçirerek dua ediyorum bebişi olmayanlara bebek olanlara onlar sağlıkla kucağına almalarını diliyorum

Valla kızlar ben de 4 gün önce yaptım ama negatifti.Nitekim bugün adet oldum. Ama ben 16. günden sonra çalışmamıştım. Bu ay sıkı çalışıcağım. Galiba geç döllenme istisna tabi ama varsa çıkıyo testte hamilelik.Bir de ben erken döllenmeden şüphelendiğimden test yapmıştım.

Bu arada Azize beni 10 aralık olarak yazarmısın? 27 güne indi benim adetler.

Sen de sağol güzelim.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Bende yatarken öyleyim canım aklımdan geçiriyorum kişileri.Kimseyi çocuk özlemiyle sınamasın rabbim.

Son düzenleme:
ayy slm hoşgeldin canım.Çok sevindim seni gördüğüme,nerelerdesin kaç gündür?

ben buralardayimda sekerim ayni baslikda topik iki tane olunca hangisine yazdim hangisine yazmadim bilemiyorum bende diyorumki portakal suyu nerde,,,,saol canim benim bende baktimki sen yanliz kalmissin hemen geldim sekerim,,,buralardayim simdide diploma toreni heyecani basti uyuyamiyorum heyecandan hehehe benim stresim hic bitmicek anlasilan ,,,sen nasilsin neler yaptin kac gundur,,,

Berrakada ve ayşeyildirim ın hamile olduğunu düşünüyorum.İnşallah öyledir :Saruboceq:

Selammm. Ayyy canım ya ,inşallah öyledir.Yarın regl günüm.Belli olucak büyük ihtimalle bebiş olup olmadığı.Bugün 2 saatlik bi otobüs yolculuğu yaptım.Yoruldum. Sağ ve sol kasığımda ağrı oluyo ara ara.Bi de istifra ettim az önce yediklerimi.Ama regl gününde falan da yine midem bulanıyodu her zaman.Yarın belli olucak işte sonuç. İnşallah bebiş gelir.(Amin) İlaçları da bekletiyorum o yüzden. :)))

Yok mu dizi falan takılsaydın tatlım.Eşim yokken ben de sıkılıyorum ama ben genelde ev işi yapıyorum hazır o yokken gece falan dinlemiyorum.Çalışınca çok zor oluyor.Sende al yanında meyve falan takıl nette :))

naber ttatlım

ya zaman geçmiyor daha 4 gün varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyyim tatlim nolsun takiliyorum oyle ...
dusunmemeye calis hayatim,,,kafani baska seye yogunlastir,,,bak ben gecen ay okulumun durumu belli olmadigi icin cok kafama taktim bebis olsun illa artik diye hem sinav stresi hem bebis oldumu olmadimi stresi 1 ayda 2 kere adet oldum,,,ama bu ay sinavi kazandigim belli oldu artik meslek okulu maceram baslicak allah izin verirse oyuzden simdi ona yogunlastim bebis memis aklimda degil sadece gerekl gunlerde fikfik bide ates olcuyorum geride hiiicc dusunmuyorum,,,hatta bikac ay daha gelmese iyi olucak diyorum bazen en azinda su okula tam anlamiyla yerlesene kadar cunku cok kossusturmam olacak,diploma toreni okul arastir git gel yazil kostur fln ,,,4 gunde gelip gecicek eccik daha sabret hayatim,,,

Son düzenleme:

ay sağol canım benim.Bayan stress :)) kıss bi rahat ol,takma bu kadar ama güzel heyecanlar bunlar.Ben iyiyim(çalışmalara da devam bu arada)hatta süper oldum sizleri görünce

Amanın kimler gelmiş,hoşgeldin tatlım.İnşallah bebiş gelir.Ben sizden çok heyecanlanıyorum yaa ne zaman bi sonuç belli olacaksa içimi garip bir sevinç kaplıyor.Dua edicem bu gece inşallah yarın hamile mesajını alırım.öğleye kadar gelmezse test yap nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…