Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

meyvede pek yemem tv açık ama tat vermiyor bugün 14 saat uyudum 11.30 da kalktım yine uykum geldi gözlerim acıyor belimde çok fena zaten
ya kızlar yarın test yapsammıki

ah be canım nasıl düşünülmeyeceğini bi öğrensem annem rahatsızlandı o ara hiç aklıma gelmedi çok şükür çıkyı hastaneden turp gibi yine aldı beni merakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ay sağol canım benim.Bayan stress :)) kıss bi rahat ol,takma bu kadar ama güzel heyecanlar bunlar.Ben iyiyim(çalışmalara da devam bu arada)hatta süper oldum sizleri görünce

aman ne bilim tatlim yaa 15 ay once buraya gelirken ben bu dili hayatta ogrenemem derken simdi o dili bildigimi kanitlayan diplomami alicam ve benim icin(yani kazanan tum ogrenciler icin) buranin belediyesinde merasim duzenlencekmis eee eccik stres ama tatli stres yapiyom sekercim zararsiz olandan yani(o nasil oluyosa bende bilmiyom) kaydirigubbakcemile3 hadi bakalim hayirli haberlerini aliriz insallah tatlim

yok canim oyle uzuntulu mesgaleler vermesin allah,,,hayirdir nesi vardi tatlim annenin cok gecmis olsun uzuldum walla allah kimsenin annesini babasini hstalandirmasin ins ins ins :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sen kendine guzel mesgaleler bul tatlim bak mesela belki ilk basta sklabilirsin ama bubbles oyununu tavsiye ederim,,,insan puan yukselttikce daha cok yapasi gelio sonra bi bakmissin gece olmus yatiyosun uyuosun sabah kalkiosun buraya takiliosun sonra ev is guc yemek bulasik,sonra tekrar buraya baktin kimse kalmadi yine bubblessin basina,,,boylelikle kucukde olsa bi mesgalen olur tatlim......boylede bos bos yasanmazki deme bebis olana kadar boyle idare et sonra istesende oturamassin zaten hayatim,,,

Amanın kimler gelmiş,hoşgeldin tatlım.İnşallah bebiş gelir.Ben sizden çok heyecanlanıyorum yaa ne zaman bi sonuç belli olacaksa içimi garip bir sevinç kaplıyor.Dua edicem bu gece inşallah yarın hamile mesajını alırım.öğleye kadar gelmezse test yap nolur [/QUOTE]

Yarın kardeşimin nişanı var.Nete fazla giremeyebilirim , ama 5 dklık da olsa girip haber veririm muhakkak. :)) Şimdi annemlerin yanına geldim.Burdayım bi kaç gün.Aslında planlı birlikte olmadık eşimle, yani yumurtlama tarihi falan onları hiç hesaplamadım ben.Olmazsa eğer ( inşallah olur ) bi daha ki aya hesaplarım yumurtlama gününü. Benim reglimin 1.günü sabah erkenden oluyo genelde .Arada bir akşamları oluy yüzden sabah bakıcam eğer karnım ağrımaya başlarsa bebiş yok demektir. Ağrımasın inşallah.

yada kitap oku mesela ben buaralar toreni beklerken iyice siyirmayim balatalari diye( ay araba maynakligim tuttu gene basladim tamirci gibi konusmaya balata fln diye)kitap okuyorum,,,2 gundur elimden dusuremiyorum cok surukleyici kitap ve ben okurken gozumden canlandirirrim kitapdakileri sanki yasaniyomus gibi ozaman daha zevkli oluyo tavsiye ederim,,,ben 2 gun once basladim oyle bi okumusumki 166.sayfadayim bugun,,,gecenlerde de snav sonucumu beklerken canim skldi ya kaybedersem diye yemin ederim belki inanmassiniz 4-5 saat icinde 158 sayfalik kitabi bitirdim walla....

ins ins ins gelmez tatlim ama yarin sen kendini fazla yorma derim,,,buarada kardesini tebrik ederim hayatim allah bir omur boyu mutluluk nasip etsin tamamina erdirsin ins ins ins...

Amiiin canım.Teşekkürler.Dua edin bol bol bana. :)) Sırası gelene hep beraber dua edelim.hhehehe bebek duası .

meyvede pek yemem tv açık ama tat vermiyor bugün 14 saat uyudum 11.30 da kalktım yine uykum geldi gözlerim acıyor belimde çok fena zaten
ya kızlar yarın test yapsammıki

Ben yapmanı tavsiye edenlerdenim.Yani negatif çıksada üzülecek bir şey yok çünkü daha gününe var.Nasıl olsa gününde tekrarlayacaksın testi ama ya silik çıkarsa ya da pozitif ne kadar sevineceğini düşünsene.Bu testi yapman biraz kendinle alakalı.Geçen ay ben 3-4 gün önce sabah 6.30 kalktım testi yaptım hiç bişi çıkmadı ve sonra bişey yokmuş gibi yatağa girdim ve uyumaya devam ettim.Çok üzülmedim neden olmadı diye.Zaten daha erken dedim.Kendi kendime beklerken oyalanacağım bir oyuncak bulmuştum yani.Hem eğer hamilelik yoksa da insan adet olduğunda yaşadığı şoku hada hafif atlatıyor.Yani herkes benimle aynı fikirde olmayabilir ama beklemek zor iş..Hepimizin içi gidiyor..bak gör bende bi kaç gün kalsın test yapacağım.Kaybedeceğim birşey yok sonuçta.Bilmiyorum sana yardımcı olabildim mi ama içinden geldiği gibi davran canım.

Hepimizin hayırlısıyla hamiş haberini alırız inşallah canım

canım kemik iliği alındı çok şükür sonuç temiz çıktı bugünde tabucu oldu zaten bu nasıl bi oyun

Evet canım, yarın.Umarım gelmezzzz. :)

inşallah gelmez canım inşallah

kitap okumayı pek sevmem yani çok istiyorum ama sıkılıyorum belkide yarın test yaparım

ins ins ins canim benim,,,

sevindim temiz ciktigina tatlim,,,rabbim bidaha hastanee muhtac etmesin,,,tabiki kimseyi,,,,bunda renkli toplar var onlari ayni renk olan bi topla vuruyosun,eger uye olursan puanini kaydedebiliosun,olmassan oynayip cikiyosun puanin silinio ozaman,,,ben aksam bi baslamisim bi baktim 34 bin kusurlerde bitti oyun normalde 12 bin fln yapardim bagimlilik yapti nekadar dikkatli oynadiysam 34 bine cikmisim kaydirigubbakcemile3 hmm anladim tatlim kitap okumayi sevmiyosan bide bu oyunu dene belki kafanin biraz rahatlamasina sebep olur,,,

dualarimiz seninle tatlim,,,ins ins ins yarin guzel haberlerini aliriz,,,kardesine nisan hediyesi olur belkide yigeni,,,,

Aaaa evet nişan hediyesi olur, doğru söyledin bak.Hiç aklıma gelmemişti . Olmazsa da bi ay sonra veririm hediyeyi (haberi) inşallah. Birazdan çıkıcam ben kızlar. :) Şimdiden hoşçakalın diyorum.Pat diye çıkabilirim. kendinize iyi bakın. Öptüm hepinizi. :)))

portakalim benim aynen katiliyorum sana,,,ay ben turuncu renge bayilirim senin nickini okuyunca aklima soyle ince uzun bardakta buz gibi bi portaka suyu dolayisiyla turuncu rengi gelio,,,,icim kaynadi walla sana sekercim,,,

sen simdik nisan sevincindesinya oyuzden tahmin ettim aslinda aklin gelmiceni...yoksa yazardin diye tahmin ediyorum kardesime nisan hediyesi olucak diye,,,,iyi aksamlar tatlim yarin icinde iyi eglenceler,,,kardesini kk adina da op sekerim,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…