Yok mu dizi falan takılsaydın tatlım.Eşim yokken ben de sıkılıyorum ama ben genelde ev işi yapıyorum hazır o yokken gece falan dinlemiyorum.Çalışınca çok zor oluyor.Sende al yanında meyve falan takıl nette :))
dusunmemeye calis hayatim,,,kafani baska seye yogunlastir,,,bak ben gecen ay okulumun durumu belli olmadigi icin cok kafama taktim bebis olsun illa artik diye hem sinav stresi hem bebis oldumu olmadimi stresi 1 ayda 2 kere adet oldum,,,ama bu ay sinavi kazandigim belli oldu artik meslek okulu maceram baslicak allah izin verirse oyuzden simdi ona yogunlastim bebis memis aklimda degil sadece gerekl gunlerde fikfik bide ates olcuyorum geride hiiicc dusunmuyorum,,,hatta bikac ay daha gelmese iyi olucak diyorum bazen en azinda su okula tam anlamiyla yerlesene kadar cunku cok kossusturmam olacak,diploma toreni okul arastir git gel yazil kostur fln ,,,4 gunde gelip gecicek eccik daha sabret hayatim,,,
ay sağol canım benim.Bayan stress :)) kıss bi rahat ol,takma bu kadar ama güzel heyecanlar bunlar.Ben iyiyim(çalışmalara da devam bu arada)hatta süper oldum sizleri görünce
ah be canım nasıl düşünülmeyeceğini bi öğrensem annem rahatsızlandı o ara hiç aklıma gelmedi çok şükür çıkyı hastaneden turp gibi yine aldı beni merakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
berrakada yarınmı günün senin
Evet canım, yarın.Umarım gelmezzzz. :)
ins ins ins gelmez tatlim ama yarin sen kendini fazla yorma derim,,,buarada kardesini tebrik ederim hayatim allah bir omur boyu mutluluk nasip etsin tamamina erdirsin ins ins ins...
meyvede pek yemem tv açık ama tat vermiyor bugün 14 saat uyudum 11.30 da kalktım yine uykum geldi gözlerim acıyor belimde çok fena zaten
ya kızlar yarın test yapsammıki
aman ne bilim tatlim yaa 15 ay once buraya gelirken ben bu dili hayatta ogrenemem derken simdi o dili bildigimi kanitlayan diplomami alicam ve benim icin(yani kazanan tum ogrenciler icin) buranin belediyesinde merasim duzenlencekmis eee eccik stres ama tatli stres yapiyom sekercim zararsiz olandan yani(o nasil oluyosa bende bilmiyom) kaydirigubbakcemile3 hadi bakalim hayirli haberlerini aliriz insallah tatlim
Amiiin canım.Teşekkürler.Dua edin bol bol bana. :)) Sırası gelene hep beraber dua edelim.hhehehe bebek duası.
yok canim oyle uzuntulu mesgaleler vermesin allah,,,hayirdir nesi vardi tatlim annenin cok gecmis olsun uzuldum walla allah kimsenin annesini babasini hstalandirmasin ins ins ins :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sen kendine guzel mesgaleler bul tatlim bak mesela belki ilk basta sklabilirsin ama bubbles oyununu tavsiye ederim,,,insan puan yukselttikce daha cok yapasi gelio sonra bi bakmissin gece olmus yatiyosun uyuosun sabah kalkiosun buraya takiliosun sonra ev is guc yemek bulasik,sonra tekrar buraya baktin kimse kalmadi yine bubblessin basina,,,boylelikle kucukde olsa bi mesgalen olur tatlim......boylede bos bos yasanmazki deme bebis olana kadar boyle idare et sonra istesende oturamassin zaten hayatim,,,
Evet canım, yarın.Umarım gelmezzzz. :)
yada kitap oku mesela ben buaralar toreni beklerken iyice siyirmayim balatalari diye( ay araba maynakligim tuttu gene basladim tamirci gibi konusmaya balata fln diye)kitap okuyorum,,,2 gundur elimden dusuremiyorum cok surukleyici kitap ve ben okurken gozumden canlandirirrim kitapdakileri sanki yasaniyomus gibi ozaman daha zevkli oluyo tavsiye ederim,,,ben 2 gun once basladim oyle bi okumusumki 166.sayfadayim bugun,,,gecenlerde de snav sonucumu beklerken canim skldi ya kaybedersem diye yemin ederim belki inanmassiniz 4-5 saat icinde 158 sayfalik kitabi bitirdim walla....
Ben yapmanı tavsiye edenlerdenim.Yani negatif çıksada üzülecek bir şey yok çünkü daha gününe var.Nasıl olsa gününde tekrarlayacaksın testi ama ya silik çıkarsa ya da pozitif ne kadar sevineceğini düşünsene.Bu testi yapman biraz kendinle alakalı.Geçen ay ben 3-4 gün önce sabah 6.30 kalktım testi yaptım hiç bişi çıkmadı ve sonra bişey yokmuş gibi yatağa girdim ve uyumaya devam ettim.Çok üzülmedim neden olmadı diye.Zaten daha erken dedim.Kendi kendime beklerken oyalanacağım bir oyuncak bulmuştum yani.Hem eğer hamilelik yoksa da insan adet olduğunda yaşadığı şoku hada hafif atlatıyor.Yani herkes benimle aynı fikirde olmayabilir ama beklemek zor iş..Hepimizin içi gidiyor..bak gör bende bi kaç gün kalsın test yapacağım.Kaybedeceğim birşey yok sonuçta.Bilmiyorum sana yardımcı olabildim mi ama içinden geldiği gibi davran canım.
Hepimizin hayırlısıyla hamiş haberini alırız inşallah canım
Ben yapmanı tavsiye edenlerdenim.Yani negatif çıksada üzülecek bir şey yok çünkü daha gününe var.Nasıl olsa gününde tekrarlayacaksın testi ama ya silik çıkarsa ya da pozitif ne kadar sevineceğini düşünsene.Bu testi yapman biraz kendinle alakalı.Geçen ay ben 3-4 gün önce sabah 6.30 kalktım testi yaptım hiç bişi çıkmadı ve sonra bişey yokmuş gibi yatağa girdim ve uyumaya devam ettim.Çok üzülmedim neden olmadı diye.Zaten daha erken dedim.Kendi kendime beklerken oyalanacağım bir oyuncak bulmuştum yani.Hem eğer hamilelik yoksa da insan adet olduğunda yaşadığı şoku hada hafif atlatıyor.Yani herkes benimle aynı fikirde olmayabilir ama beklemek zor iş..Hepimizin içi gidiyor..bak gör bende bi kaç gün kalsın test yapacağım.Kaybedeceğim birşey yok sonuçta.Bilmiyorum sana yardımcı olabildim mi ama içinden geldiği gibi davran canım.
canım yazdıklarını okuyunca bunu benmi yazdımki dedim çünkü aynı şekilde düşünüyorum yaparım olmadı salı günü beklerim sıkıntı etmem olumsuz düşünürüm en azından reglim gecikmez gelmezse yinelerim olan bi tane teste olur o kadar
ben yarın yapıcam galiba dua edin benim için size yarın müjde vereyim tabi berrakadada vericek inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım kemik iliği alındı çok şükür sonuç temiz çıktı bugünde tabucu oldu zaten bu nasıl bi oyun
inşallah gelmez canım inşallah
kitap okumayı pek sevmem yani çok istiyorum ama sıkılıyorum belkide yarın test yaparım
dualarimiz seninle tatlim,,,ins ins ins yarin guzel haberlerini aliriz,,,kardesine nisan hediyesi olur belkide yigeni,,,,
Aaaa evet nişan hediyesi olur, doğru söyledin bak.Hiç aklıma gelmemişti .Olmazsa da bi ay sonra veririm hediyeyi (haberi) inşallah. Birazdan çıkıcam ben kızlar. :) Şimdiden hoşçakalın diyorum.Pat diye çıkabilirim. kendinize iyi bakın. Öptüm hepinizi. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?