Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlar çıkmak zorundayım.Hepinizi öpüyorum.Yarın için dua edicem.Beni merakta bırakmayın.Allah gönlünüzden geçeni verir inşallah.Hakkınızda hayırlısı olsun.
ıyi akşamlar,iyi sohbetler canlarım

iyi akşamlar kızlarrr....ayşe geçmişi okuyodum bana hamilesin gibi geliyor cnmm

iyi akşamlar kızlar varmı yeni hamişler defneden haber varmı biliyomusunuz

iyi akşamlar bitanem. denk geldik ne güzel opuyorumnanaktan negatif çıktı canım tahlil. ama hala adet olmadım. bugün yazdım ama kimsecikler umursamadı mafoldumben sen napıyosun?

iyi akşamlar bitanem. denk geldik ne güzel opuyorumnanaktan negatif çıktı canım tahlil. ama hala adet olmadım. bugün yazdım ama kimsecikler umursamadı mafoldumben sen napıyosun?
ben umursarım seni opuyorumnanaktanyeminli degilmiydin sen şimdi facede ortaokul arkadsımla baya bi sohbet ettik perşembe günü hacca gidiyomuş öyle sevindimki genç yasta gidebildine yarın doktora gidicem canım kalp atışlarını duymaya oglumda kardeimi görcem diye diye uyudu heyecanlıyım biraz anlıycankafamçokkarıştı

canımmmmmmmm benimm opuyorumnanaktan kan testi değil canım idrar testi yaptım. kan test için yemin etmiştim. anneme dedim daha erken bekle dedi. bekliyorum bakalım.

arkadaşın için bende sevindim. ne güzel gencecik gidecek. inşallah Rabbim bigün bize de nasip eder oralara gitmeyi görmeyi inşallah :Saruboceq:

demek kalp atışlarını duyacaksın heeee yerim ben onuuuuu kalbi de pıt pıt atarmışşş Rabbim sağlıcakla kucağına alacağın günleride gösterecek inş :Saruboceq: yarın doktordan gelnce yaz emi? kuaföre gididp gelicem yarın bakarım merakta bırakma. çoookkkk öpüyorum canım seni opuyorumnanaktan

sagol canım yazarım bitane düştü ya haziranda çok korkuyorum sanki bişey olcakmış alacaklarmış yok sanki düşecekmiş gibi geliyo şu korkulardan bi kurtulabilsem bide şu bulantılar için ilaç istiycem kabızlıkta basladı bende bakalım ne diycek doktor:sinifsinif:

hiç korkma bitanem iyi düşün ki herşey iyi olsun. yarın herşeyin yolunda olduğunu görünce rahat edersin inş. mide bulantısını önlemek için ara ara tuzlu bişeyler at ağzına. sık sık atıştır. miden boş kalırsa iyice bulanır. kabızlık içinde bol bol su iç. bi de seviyorsan kuru kayısı ye. hem bebeğe de faydalı,cildine de hem de kabızlığa çok iyi geliyor.

kayısıyı denerim insan sevdiginide yiyemiyo ki bi tuhaf oluyo ben zaten normaldede çok su içen biriyim biraz daha fazlalaştırıyım bari zaten su içiyorum lavaboya aralarında mekikk dokuyorum neyse defnecim ben gene fena oldum galiba uyuyum en iyisi ben yarın haber veririm İNŞAALLAH hadi iyi geceler kendine iyi bak canım:1hug:

tamam canım çookkk öpüyorum seni iyi geceler bitanem opuyorumnanaktan

kızlar beni listeden çıkarabilirsin 7 kasım dı 12 kasımda kırmızı kartı yedim ben ( yazmaya anca fırsatım oldu ...

Kızlar benimde dün olmam gerekiyordu hiç aksamazdı bugünde gelen giden yok ama enfeksiyon çıkmıştı bende daha önceki sayfalarda yazmıştım hap ve fitil vermişti acaba kalmış olabilirmiyim yoksa ilaçların etkisimi geciktirdi :sinifsinif: ayrıca bir kaç gündür çok belim ve sırtım ağrıyor sağ göğsümde de sızlama var.Aşırı uykum geliyor ve iştahım çok açıldı ama benim pekte umudum yok açıkcası :1no2:

canım umarım hamilesindir. bendeki belirtilerle aynı gibi .geçen haftalarda bende hap ve fitil kullandım mantar ve enfeksiyon vardı.ama tam o sıralarda bilmeden gebe kalmışım. şimdi ise acaba ilaçlar bebeğe zarar verirmi diye düşünüp duruyorum :sm_confused:

ayşecim bu sefer tutturdun galiba... hadi inaşşallah canım...

berrakada heyecan ve merakla müjdeyi bekliyoruz

kaydirigubbakcemile2

canım çok sevindim hamile olmana.Bende de enfeksiyon ve mantar var.Eğer kalmışsam ya ilaçlar bebeğe zarar verirse diye bende düşünmeden edemiyorum.P.tesi ye randevu aldım.ılaçların bitince tekrar gel smear testide yapıcam demişti bakalım bende bugün test yapmayı düşünüyorum belli olurmu acaba? hayırlısı artık :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncecim birde senin ne kadar geçti adetinin üzerinden ne kadar zaman sonra test yaptın ve çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…