Pişşt kıslar ben topicinizde yeniyim,ama sizle paylaşmak istediğim bişi var.Adet günüm tam 3 gün geçti.:lepi:Çok garip duygular içindeyim,merak en ağır basanı,sevinç, korku,telaş,heyecan.Sabırlı olmam lazım kendime gün koydum Pazar sabahı test yapıcam çünkü ikide birde o teslerden yapmışlığım vardı geçmiş aylardan varsa zaten eninde sonunda görücez.Rabbim hepimize hayırlısını versin...
canım erken daha acele etme. bak bende 7ay oldu. doktora kaç kere gittim. dediği tek şey acele edipstresyaparsan olmaz. o zaman bir hormonsalgılanıp engellermiş hamileliği. oluruna bırak yeni evlesin.
canım sana kolaylık olsun
KIZLAR AZIZE GELINCE ONA KOLAYLIK OLSUN
defhne..............................14 kasım- (umudu aralık ayına inşallah)
gamzelim.66.....................14 kasım
dilemma...........................14 kasım
ayseece...........................14 kasım
berrakada.........................14 kasım
tek0633............................15 kasım - bebek geliyoooo-
devereux...........................16 kasım
ayseyildirim.........................17 kasım- (umudu aralık ayına inşallah)-
melish83...........................17 kasım
nevki................................17 kasım
y3s3min...........................17 kasım
saansli..............................18 kasım
yusufum............................18 kasım (umudu aralık ayına inşallah)
sekerpembem...................18 kasım
dilek_sudem.....................18 kasım
korunur..............................20 kasım (umudu aralık ayına inşallah)
hatice_48.........................20 kasım
asoka...............................23 kasım
hayal1403.........................20 kasım
melis83............................21 kasım
yasemeen.........................21 kasım
askisi............................................(umudu aralık ayına inşallah)
karayaz.............................10 aralık
DURUMUMUZ NEDIR SON?
YENI MUJDELER BEKLIYORUZ INSAALHHH
bu gün iyiyim ya kusmadım hemde ilaç almadansüprizzzzz bide kızlar adet takvimi diye bişey varmış sitede sakın bilgisayarınıza yüklemeyin site uyarıyo erkek üyeymiş bilgisayara falan zarar veriyomuş ben tıkladım ne oldu anlamadım valla giremedim siteyeslm canım selam kızlar valla yok galiba ya son günler de sevinemiyoruz..sen nasılsın canım..
bu gün iyiyim ya kusmadım hemde ilaç almadansüprizzzzz bide kızlar adet takvimi diye bişey varmış sitede sakın bilgisayarınıza yüklemeyin site uyarıyo erkek üyeymiş bilgisayara falan zarar veriyomuş ben tıkladım ne oldu anlamadım valla giremedim siteye
varmışlar farkına onlar uyardı beni zaten ne oldu bende anlamdımkicnm modlardan birine yada forum yoneticilerine bildirseydin ya yazik ya pclere
varmışlar farkına onlar uyardı beni zaten ne oldu bende anlamdımki
biraz erken basladı kusmalar bugün iyiyim işte doktora göe sekiz haftamız bitti artık sekiz buçuk falan yani bi dahaki ay renkli ultrasona giricem belki cinsiiyeti belli olur dedi şimdi onun heyecanı stresi var ense kalınlıgı falan ölçülecek zeka testi yaptırmıycam zaten öyle yani şimdide bayram temizligi telası varhimmm iyi bari
hamilelik nasil geciyo cnm ne kadarlik hamissin sen
selam kızlar bugün kürtaj oldum öyle korktuğum gibi olmadı genel anestezi ile oldum... ama insan yinede üzülüyor içinden bir canın gidiyor artık yapacak bişeyim yok hayırlısını dilemekten başka....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?