Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Hoşgeldin a.s. 3gün geçmiş işte neden bugün yapmıyorsun da pazara kadar bekleyeceksin,sabrına hayran kaldım.Varsa da yoksa da bugün de pazar günü alacağın sonucu alacaksın zaten.
ınşallah hamilesindir,Hakkında hayırlısı olsun.

canım erken daha acele etme. bak bende 7ay oldu. doktora kaç kere gittim. dediği tek şey acele edipstresyaparsan olmaz. o zaman bir hormonsalgılanıp engellermiş hamileliği. oluruna bırak yeni evlesin.

evet canım haklısın henüz erken ama işte insan ister istemez acele ediyor bir an önce bebişimiz olsun istiyoruz bakalım artık hayırlısı inşallah gebeliğe engel bi sorunumuz yoktur

:CüvCüv:
canım ben yazmıştım ama görmediniz galiba..bende kırmızı kartı gördüm ne yazıkki...bu ayda omadı umudumuz aralık ayına kaldı..beni aralık 19 yazarsanız sevinirim canlarımm.opuyorumnanaktanfazla takılamıyorum çalışınca yoruluyorum giremiyorum..kendinize iyi bakın umarım bebek isteyenler en kısa zamanda hamiş olurlar..:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

valla kızlar hem diyonuz hamişler girmiyo artık bu topice giriyorum kimse benle konuşmuyo şaka şaka bu saatte kim olcak zati ben gece kuşu gibi bu saatte neyse insan hamile olunca birazda alıngan oluyo

slm canım selam kızlar valla yok galiba ya son günler de sevinemiyoruz..sen nasılsın canım..
bu gün iyiyim ya kusmadım hemde ilaç almadansüprizzzzz bide kızlar adet takvimi diye bişey varmış sitede sakın bilgisayarınıza yüklemeyin site uyarıyo erkek üyeymiş bilgisayara falan zarar veriyomuş ben tıkladım ne oldu anlamadım valla giremedim siteye

cnm modlardan birine yada forum yoneticilerine bildirseydin ya yazik ya pclere

himmm iyi bari
hamilelik nasil geciyo cnm ne kadarlik hamissin sen
biraz erken basladı kusmalar bugün iyiyim işte doktora göe sekiz haftamız bitti artık sekiz buçuk falan yani bi dahaki ay renkli ultrasona giricem belki cinsiiyeti belli olur dedi şimdi onun heyecanı stresi var ense kalınlıgı falan ölçülecek zeka testi yaptırmıycam zaten öyle yani şimdide bayram temizligi telası var

KIZLAR AZIZE GELINCE ONA KOLAYLIK OLSUN

defhne..............................14 kasım- (umudu aralık ayına inşallah)
gamzelim.66.....................14 kasım
dilemma...........................14 kasım
ayseece...........................14 kasım
berrakada.........................14 kasım
tek0633............................15 kasım - bebek geliyoooo-
devereux...........................16 kasım
ayseyildirim.........................17 kasım- (umudu aralık ayına inşallah)-
melish83...........................17 kasım
nevki................................17 kasım
y3s3min...........................17 kasım
saansli..............................18 kasım
yusufum............................18 kasım (umudu aralık ayına inşallah)
sekerpembem...................18 kasım
dilek_sudem.....................18 kasım
korunur..............................20 kasım (umudu aralık ayına inşallah)
hatice_48.........................20 kasım
asoka...............................23 kasım
hayal1403.........................20 kasım
melis83............................21 kasım
yasemeen.........................21 kasım
karayaz.............................10 aralık
bianka.................................3 aralık

DURUMUMUZ NEDIR SON?

YENI MUJDELER BEKLIYORUZ INSAALHHH

iyi akşamlar ben de 17 Kasımı bekledim ama bugün 3 gün oldu hala gelen gider yok, test negatif çıktı, HALA BEKLıYORUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMM

kizlar adetime 7 günüm var gebelik testi yapsamcikarmi yada ne kadar kala cikiyo aranizda erken gebelik testi yapan varmi

selam kızlar bugün kürtaj oldum öyle korktuğum gibi olmadı genel anestezi ile oldum... ama insan yinede üzülüyor içinden bir canın gidiyor artık yapacak bişeyim yok hayırlısını dilemekten başka....

bebiişkom çok erken değilmi cnm ya bekle bence benimde 25 26 gibi ama bekliyorum üzülüyoruz sonra adetten birgün önce yap enazından cnm

canım benim bu ay yok olmıycak,kist oluştu bende tedavi sonucu o yüzden ilaç kullanıyorum,umutlar aralık ayına kaldı...

geçmiş olsun cnm üzülmezmi insan ama olsun yinede hayırlısı demekten başka bişi diyemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…