Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar azize bizim listeyi takip etçekmi acaba cnm oda kendi derdine düştü napsın cnm üzücü bir durum.

evet arkadalşlar aman iyikide silindi biz burda böyle uğraşırken ne acılar çekiyoruz. her gün ağlıyoruz, acı çekiyoruz. bizim çocuğumuz olsa böyle düşünmezmişiz falan demiş ya ne bilim ben içerledim. okadar cani olabileceğimi sanmıyorum. ama bunlar da Rabbimin takdiri o kadına bir çocuk daha verdiyse vardır bir hayır. İnş tez zamanda bizde bebeklerimize kavuşuruz, sağlıklı psikolojisi düzgün bireyler yetiştiririz de böyle insanlara kapak olur :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar azize bizim listeyi takip etçekmi acaba cnm oda kendi derdine düştü napsın cnm üzücü bir durum.

bence artık tarih yazmayalım sadece azize hamile olduğumuzda ilk sayfaya ismimizi eklesin ne dersiniz? hem daha az stres oluruz hem de azizecim yorulmaz.

alkisalkisalkis

Selam herkese ben daha önce yazmıştım ama, benim 6 Kasım olan adet tarihimi düzeltir misin Azize, 3 Aralık olarak?

bence artık tarih yazmayalım sadece azize hamile olduğumuzda ilk sayfaya ismimizi eklesin ne dersiniz? hem daha az stres oluruz hem de azizecim yorulmaz.

evt cnm haklısın oda girip uğraşamaz herhalde en iyisi öle hepimiz hamiş olalımda inşallah.:teytey::teytey:

evt cnm haklısın oda girip uğraşamaz herhalde en iyisi öle hepimiz hamiş olalımda inşallah.:teytey::teytey:

İnşallah, tamam öyle olsun kaydirigubbakcemile5

anlaştık ozaman kaydirigubbakcemile5

bakın ama hamile olunca topikten kaçmak yok tamam mı? sonra yakalarım diğer topiklerde oklavayı kafanıza yersiniz klava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bakın ama hamile olunca topikten kaçmak yok tamam mı? sonra yakalarım diğer topiklerde oklavayı kafanıza yersiniz klava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay cnm inşallah hamile kalalımda ben hergün girerim neden kaçayımki? hiç birbirini tanımadan karşılık beklemeden dertlerimizi paylaştığımız birbirimize dua ettiğimiz neresi var?

ay cnm inşallah hamile kalalımda ben hergün girerim neden kaçayımki? hiç birbirini tanımadan karşılık beklemeden dertlerimizi paylaştığımız birbirimize dua ettiğimiz neresi var?

evet canım. ben inanıyorum hepimiz hamile olucaz ve burda bebeklerimiz hakkında da konuşucaz inş :Saruboceq:

Kaçmak yook ilk burada söyleyeceğim kaydirigubbakcemile3

Pişşt kıslar ben topicinizde yeniyim,ama sizle paylaşmak istediğim bişi var.Adet günüm tam 3 gün geçti.:lepi:Çok garip duygular içindeyim,merak en ağır basanı,sevinç, korku,telaş,heyecan.Sabırlı olmam lazım kendime gün koydum Pazar sabahı test yapıcam çünkü ikide birde o teslerden yapmışlığım vardı geçmiş aylardan varsa zaten eninde sonunda görücez.Rabbim hepimize hayırlısını versin...

kaydirigubbakcemile2
hadu hayırkı olur ınsalaah ama baya da sabırlıymıssın masallahkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…