slm buarada kızlarr...
kızlar azize bizim listeyi takip etçekmi acaba cnm oda kendi derdine düştü napsın cnm üzücü bir durum.
selam hosgeldina.s.
evet arkadalşlar aman iyikide silindi biz burda böyle uğraşırken ne acılar çekiyoruz. her gün ağlıyoruz, acı çekiyoruz. bizim çocuğumuz olsa böyle düşünmezmişiz falan demiş ya ne bilim ben içerledim. okadar cani olabileceğimi sanmıyorum. ama bunlar da Rabbimin takdiri o kadına bir çocuk daha verdiyse vardır bir hayır. İnş tez zamanda bizde bebeklerimize kavuşuruz, sağlıklı psikolojisi düzgün bireyler yetiştiririz de böyle insanlara kapak olur :Saruboceq: :Saruboceq:
bence artık tarih yazmayalım sadece azize hamile olduğumuzda ilk sayfaya ismimizi eklesin ne dersiniz? hem daha az stres oluruz hem de azizecim yorulmaz.
evt cnm haklısın oda girip uğraşamaz herhalde en iyisi öle hepimiz hamiş olalımda inşallah.:teytey::teytey:
evt cnm haklısın oda girip uğraşamaz herhalde en iyisi öle hepimiz hamiş olalımda inşallah.:teytey::teytey:
İnşallah, tamam öyle olsun kaydirigubbakcemile5
anlaştık ozaman kaydirigubbakcemile5
bakın ama hamile olunca topikten kaçmak yok tamam mı? sonra yakalarım diğer topiklerde oklavayı kafanıza yersinizklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay cnm inşallah hamile kalalımda ben hergün girerim neden kaçayımki? hiç birbirini tanımadan karşılık beklemeden dertlerimizi paylaştığımız birbirimize dua ettiğimiz neresi var?
slm kızlar ya bende bi sorun var yada sitede iki saatte zor açıyorum yaaaa
evt cnm ya sorun var bende giremiyorum zar zor yazıyorum
anlaştık ozaman kaydirigubbakcemile5
bakın ama hamile olunca topikten kaçmak yok tamam mı? sonra yakalarım diğer topiklerde oklavayı kafanıza yersinizklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Pişşt kıslar ben topicinizde yeniyim,ama sizle paylaşmak istediğim bişi var.Adet günüm tam 3 gün geçti.:lepi:Çok garip duygular içindeyim,merak en ağır basanı,sevinç, korku,telaş,heyecan.Sabırlı olmam lazım kendime gün koydum Pazar sabahı test yapıcam çünkü ikide birde o teslerden yapmışlığım vardı geçmiş aylardan varsa zaten eninde sonunda görücez.Rabbim hepimize hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?