Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlım o kişi sinirlenmeye bile değmez arkadaşların dediği gibi zorluk nedir bilmiyo zaten ordaki bazı arkadaşlardan allah razı olsun cevabını güzel vermiş kaydirigubbakcemile3

Bende en çok ona sevindim hepsine rep verdim ağzınıza sağlık yazdım :)

o aklini yitirmis kadina dayanamadim yazdim valla. oooohhh icim rahatladi valla

ohhh iyi yapmışsın canım. ben zor tuttukm kendimi

yinede kadının durumu zor yani....allah öyle kararlar verdirmek zorunda bırakmasın hiçbirimizi kızlar:Saruboceq:

aminnnnnn :Saruboceq: ama asla tarz birşey düşünmeyeceğime eminim. Rabbim akıl fikir versin :Saruboceq:

selam kizlar nasilsiniz??

iyidir canım sen nasılsın?

benimde bugün aklıma geldi canım ilk sayfalarda vardı.hamile olduktan sonra gelmedi CADIARZU iyidir inş

arkada$lar azize den haberi olan var mi doktora gitcekti ya.birde onun actigi diger topik kapatilmi$.onu kapatirlarsa birdaha girmem buraya diyodu acaba kapandi diye mi gelmiyo bilgisi olan var mi??

gecmi$ olsun canim burdaymissin simdi gördüm.insallah görünür.:Saruboceq:

ya kızlr defne hani biyer vermiş ya gerizekalı kadın die ben giremedim nemiş o bilen varmı merak ettim ne yazıyor;?

ya kızlr defne hani biyer vermiş ya gerizekalı kadın die ben giremedim nemiş o bilen varmı merak ettim ne yazıyor;?

selam canım konuyu silmişler. bir bayanın iki çocuğu varmış 3. hamileymiş. ama çocuğu olmayan insanlar için çok terbiyesizce bişeyler yazmıştı. kapatmışlar konuyu iyi olmuş :enbuyukkk:

Son düzenleme:
slm kızlar
Şu kadın olayı ne ben bakamadım.Rica etsem biri özetleyebilir mi?Çok merak ettim.

portakla suyu selam..
Bu bayanın 2 çocugu var kaza ile 3 .çocuguna 5 haftalık mı ne hamile aldırsamm mı diyor...Herkes tepki gösterdi tabi..sonraki yazılarında da yaşasın hamileyim diyenlere anlam veemiyorum demiş.Olay orda koptu tabi.......

selam canım konuyu silmişler. bir bayanın iki çocuğu varmış 3. hamileymiş. ama çocuğu olmayan insanlar çok terbiyesizce için bişeyler yazmıştı. kapatmışlar konuyu iyi olmuş :enbuyukkk:

saol defnecim bende merak ettim ya neymiş o die giremedimde çocuk istemiyo demek aman herkez farklı işte kimi hergün dua eder olsun die neyse..

Cevap verdiğin için teşekkür ederim cnm.
Allah korusun iki evladını da kaybetse ne yapacak o zaman.Gerizekalı mı bu kadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…