Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın bafocum valla bende kalktım hiç iş yapasım yok gireyim topicte 2 muhabbet edeyim dedim ama kaydirigubbakcemile3

:gitme::gitme: kırmızı kart yedım allah hayırlı zaman ne zaman sa o zman verır ınsallah takmıyacam artık kafama allahım ogluma saglık versın uzuldum ama kısmett 21 aralık azızecım yazabılırsen

azizecim öncelikle umarım iyisindir sende bebişinde takip ediyorum sürekli ...........

benimde reglim geldi hiç bekletmeden saolsun saat bile gecikmedi yani mafoldumben....çok canım sıkıldı ama hayırlısı :Saruboceq:inş. önümüzdeki ay olur allahım noluur :Saruboceq:

yeni tarihim 18 aralık azizecim umarım iyi olarak gelir ve hepimizi güncellersin opuyorumnanaktan

canım hayılısı olsun aralıkta :CüvCüv: patlaması olacakkk

iyi akşamlar kızlar var mı güzel haberler?ben de kırmızıları göreceğim galiba 2 güne kadar,sivilcelerim çıktı yine.hiçbir belirti de yok.

iyi akşamlar mam.ınşallah görmezsin,görmeyiz,görmezler :)) Sivilce demişken hiç farketmemiştim bu ay kendimi dinlemeyeceğim diye,5 gün kalmasına rağmen bende sivilce çıkmadı daha ( çağırmak gibi olmasın ama ) bu işaret olabilir mi :))

canım inş.iyiye işarettir.5gün hemen geçsin sen de hamiş olduğunu öğren inşallah.
ben de kendimi dinleyemiyorum çünkü dinleyebileceğim birşey yok.kaptırmadım bu sefer kendimi.eşim de olmazsa da üzülmem biz böyle de mutluyuz diyor.ama ben hamiş olduğumu söylediğimde havalara uçacağını biliyorum.
umarım uzun sürmez bu durum.

inşallah tez zamanda yüzlerimizi güldürür yüce Rabbim :Saruboceq:

azizeden haberin var mı?merak ettim onu.inş.kötü birşey olmamıştır.
azizeden haber yok ama ben tatlişoğlumdan da haber alamadım o naptı acaba?

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. göğüs uçlarıın acıması gebelik belirtisi olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…