günaydın kimse yok herhalde herkezler uyuyomuuu..
kahve yaptım hatta buyur sanada ikram edeyim karşılıklı içelimzemuszemus
azizecim öncelikle umarım iyisindir sende bebişinde takip ediyorum sürekli ...........
benimde reglim geldi hiç bekletmeden saolsun saat bile gecikmedi yani mafoldumben....çok canım sıkıldı ama hayırlısı :Saruboceq:inş. önümüzdeki ay olur allahım noluur :Saruboceq:
yeni tarihim 18 aralık azizecim umarım iyi olarak gelir ve hepimizi güncellersin opuyorumnanaktan
Beni 17 aralik a yazarsaniz sevinirim, insallah bi daha ki ay olur...
iyi akşamlar mam.İnşallah görmezsin,görmeyiz,görmezler :)) Sivilce demişken hiç farketmemiştim bu ay kendimi dinlemeyeceğim diye,5 gün kalmasına rağmen bende sivilce çıkmadı daha ( çağırmak gibi olmasın ama ) bu işaret olabilir mi :))
canım inş.iyiye işarettir.5gün hemen geçsin sen de hamiş olduğunu öğren inşallah.
ben de kendimi dinleyemiyorum çünkü dinleyebileceğim birşey yok.kaptırmadım bu sefer kendimi.eşim de olmazsa da üzülmem biz böyle de mutluyuz diyor.ama ben hamiş olduğumu söylediğimde havalara uçacağını biliyorum.
umarım uzun sürmez bu durum.
azizeden haber yok ama ben tatlişoğlumdan da haber alamadım o naptı acaba?azizeden haberin var mı?merak ettim onu.inş.kötü birşey olmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?