Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tab icnm allh bi kere verdi yine verr heralde onun üstünden 5 ay gecti ama hala unutmus sayılmm ama bu ya biraz rahatladım cünkü 5 aydır korunuyoduk ve cocukdan hepten uzak kaldıgım için dahada zor gecti simdi korunmayı bırakınca biraz daha iyiym en azından umut var olabilir die

bayagı kalabalıgız bu topikte ne hos alllhm hepinize gönlünüzdekini en kısa zamnda versn dünyanın en güzel seyi 2 aylıkken gitti bn bebegimde ve hayatımın en güzel günlerydi bnmle oldugu günler...

Beni anımsar mısın bilmem ama ben seni hatırlıyorum.Aynı zamanlarda ;aynı üzüntüyü yaşamıştık.Umarım güzel haberlere kavuşuruz canım

siz kac aydır bekliyosunuz bide uyguladıgınız bir kür okudugunuz bir dua var mı

yaheyyyyyaaaaa

cok sevındım darısı basımızaaa

Tebriklera.s. Darısı başımıza

tebrikler canim.hayirli olsun bebi$in.sagliklica al kucagina.

canim hamile olunca insan ayni adet olacakmis gibiki belirtileri ya$iyo 1 hafta kadar

Az sonra acile gidicez daha ilk günlerde böle ağrı nedir yaa(

Kızlar son iki üç gündür karnıma ağrı giriyor. Ağrıdan ziyade kramp gibi, acıyor yani,ara ara oluyor.Niye böyle ki yaa? Kist nelirtisi olabilir mi? Pazartesi doktora gideceğim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…