bayagı kalabalıgız bu topikte ne hos alllhm hepinize gönlünüzdekini en kısa zamnda versn dünyanın en güzel seyi 2 aylıkken gitti bn bebegimde ve hayatımın en güzel günlerydi bnmle oldugu günler...
Kısssslaaaaaaaaaaar:) Ben size sabredicem demiştim ama sabremedim ben yaa.Dün akşam yaptım testimi 2. çizgim silik gibi çıktı emin olmadım pek ama bekledikçe belirginleşti.Sonra bu sabah idrarıryla tekrar yaptım 2. çizgim hemen belirdi.Pzt. hastaneye gidicem kanda test yaptırmak için.Hamiş oldum ben sanırım.Çok güzel çok güzel bi duygu.opuyorumnanaktan
Kısssslaaaaaaaaaaar:) Ben size sabredicem demiştim ama sabremedim ben yaa.Dün akşam yaptım testimi 2. çizgim silik gibi çıktı emin olmadım pek ama bekledikçe belirginleşti.Sonra bu sabah idrarıryla tekrar yaptım 2. çizgim hemen belirdi.Pzt. hastaneye gidicem kanda test yaptırmak için.Hamiş oldum ben sanırım.Çok güzel çok güzel bi duygu.opuyorumnanaktan
canım çok teşekkür ederim genel anestezi ile oldu hiç bişey hatırlamıyorum yani korktuğum gibi olmadı şükür... bebğim gitti iştee... ama şimdilerde daha iyiyim...
yani bnmde kasım ayında hamile kalmak isteyenlerdenim
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. göğüs uçlarıın acıması gebelik belirtisi olabilirmi
benimde 4 günüm kaldı kızlar dayanamaım test yaptım cıkmadı erkenmi sizce
Ahh kıslar benim gibi yeni hamiş olanlarınıza bişi sorcam ben yaa. Biz bugün çarşıda gezdik biraz sonra eve gelince çok az ev işi yaptım şimdi belim kopacak gibi ağrıyo kasıklarımda da ağrı var benim gibi ağrılar yaşayan var mı aranızda.Yaa iş yaptım dediğim banyoda muslukları ovdum o kadar eğilmedim kalkmadım.
Az sonra acile gidicez daha ilk günlerde böle ağrı nedir yaa(
selam arkadaşlar
misskapris merhaba canım sen ne kadarlık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?