Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. göğüs uçlarıın acıması gebelik belirtisi olabilirmi

Gebe kalmak isteyenlerdensen olabilir(psikolojik olarak gözün hep orda olur zaten :)) ) ama bir çok bayanın regl öncesinde de göğüslerinde acıma,dolgunluk,hassaslık,ucları daha belirgin oluyormuş.Bende regl öncesi göğüslerimde hafif dolgunluk dışında hiç bir değişiklik ve acı olmaz ,nasıl bir acı hissedilir onu bile bilmem :))
başka belirtin yok mu?

Kısssslaaaaaaaaaaar:) Ben size sabredicem demiştim ama sabremedim ben yaa.Dün akşam yaptım testimi 2. çizgim silik gibi çıktı emin olmadım pek ama bekledikçe belirginleşti.Sonra bu sabah idrarıryla tekrar yaptım 2. çizgim hemen belirdi.Pzt. hastaneye gidicem kanda test yaptırmak için.Hamiş oldum ben sanırım.Çok güzel çok güzel bi duygu.opuyorumnanaktan

ayyy ağlıycam şimdi çok duygulandım :gitme: tebrik ederim çok güzel bir haber :lepi:
Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah.Bizi haberdar edersin yine ama önce bir soru kaç gün vardı da sen dayanamayıp testi yaptın

Canım sağolasın.Ben daha öncede yazmıştım bu topiğe eski msjlarda arkadaşlara pazar yapçam testi dedim ama dün akşam yaptım.3 gün geçmişti zaten.

Canım sağolasın.Ben daha öncede yazmıştım bu topiğe eski msjlarda arkadaşlara pazar yapçam testi dedim ama dün akşam yaptım.3 gün geçmişti zaten.

ay hatırladım seni hatta sabrına hayran kaldım neden bekliyorsun pazara kadar diye yorum yapmıştım kısss o sensin bak sabredemedin gördün mü :)) Aldın güzel haberi tekrar tekrar tebrik ederim cnm
Hemen belirtileri de paylaşırsan biz bekleyenlere bi ışık olursun belki :))

Ahh kıslar benim gibi yeni hamiş olanlarınıza bişi sorcam ben yaa. Biz bugün çarşıda gezdik biraz sonra eve gelince çok az ev işi yaptım şimdi belim kopacak gibi ağrıyo kasıklarımda da ağrı var benim gibi ağrılar yaşayan var mı aranızda.Yaa iş yaptım dediğim banyoda muslukları ovdum o kadar eğilmedim kalkmadım.

kızlar tatlişoğlum kürtaj olmuş korktuğu gibi geçmemiş ama yinede üzülmüş tabi bizlerde üzüldül ama azizeyi bende merak ediyorum

canım çok teşekkür ederim genel anestezi ile oldu hiç bişey hatırlamıyorum yani korktuğum gibi olmadı şükür... bebğim gitti iştee... ama şimdilerde daha iyiyim...

canım çok teşekkür ederim genel anestezi ile oldu hiç bişey hatırlamıyorum yani korktuğum gibi olmadı şükür... bebğim gitti iştee... ama şimdilerde daha iyiyim...

Geçmiş olsun tatlişoğlum.Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin bir dahakine inşallah ınan senin kadar kimse üzülemez ama arkadaşların,kardeşlerin olarak bizde üzüldük (

sağolun canım azizeyi başka yopiğe yaazmış ordan okudum sanırım onunda kesesini tam görememiş doktor salı günü bir daha bakılacakmış eğer görünmezse o da kürtaj olacakmışş...

Bnde 5 ay önce bir dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı bu ay korunmayı bıraktık klomnene basladım 10 aralık da bnm adet günüm insallh gelmez ve bu sefer saglıklı bir bebis nasip eder allh

Belirtileri yazayım ama bunlar hamilelik belirtilerimiydi yoksa ben kendimi çok mu dinlemişim bilemiyorum:)))Bir kere hiç ama hiç adet belirtisi yaşamadım.Sivilcem çıkardı her ay çıkmadı,çok sinirlenirdim öncesinde gayet sakindim(eşim bu ay bişi var sende dedi),öncesinde koyu renk akıntı gelirdi gelmedi,göğüslerim adet öncesinde şiştiği kadar şişti hala şişler,göğüs etrafım çok haifif koyulaştı,onun haricinde inanılmaz griptim pek de bişi hatılamıorum be tatlım.Ona da korkuyorum ya zaten antibiyotik kullandım bu ay, saçımı boyadım bu ay Allahım korusun nolcak halim bilmiyorum.Darısı başınıza canım.

Ama bişi söliyimmi sakın kafana takma rahat ol bebiş olursa sevinirsin olmazsa üzülecek hiç bir şey yok.Daha zaman var tatlım bi dahaki aya olur diyip kendini oyalayacak bişiler bul.Mesela ben bu ay ehliyet kursuna gittim onla çok uğraştım,sonra yeni bi ile tayinimiz çıkmıştı orayı keşfetmekle uğraştım,yeni arkadaşlıklar,yeni ortamlar sonuç olarak kafamı kurcalayan bin türlü şey vardı o düşünceden sıyrılmıştım süppprrriiiiz oluverdi.

bayagı kalabalıgız bu topikte ne hos alllhm hepinize gönlünüzdekini en kısa zamnda versn dünyanın en güzel seyi 2 aylıkken gitti bn bebegimde ve hayatımın en güzel günlerydi bnmle oldugu günler...

Geçmiş olsun tatlişoğlum.Ama şöyle düşün tatlım bu bebişde bişi vardı belki de doğduktan sonra sizi üzecekti,Allah korusun.Rabbim en iyisini bilir.Buna inan canım.Ümidini kaybetme bi arkadaşım vardı ikiz hamileydi sonra düşük yaptı ama aradan 3 ay geçti bizimki yine hamiş oldu ve şimdi maşallah çok tatlı bi oğlu var.Üzülme rabbine şükret, yine olacak ben eminim sen de eminsin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…